למה אני לא יכול להגיב בפורום חרבות ברזל?
הוא לא פעיל כי צריך ותק של 3 חודשיםזה דף לא פעיל
איזה תנאים יש בשביל שיהיה הרשאה לכתוב בפורום חדשות ועידכונים?
תודה רבה נפתח ליניהול - חדשות ועדכונים • חוקי הפורום • קבלת הרשאה
רוצים להגיב בפורום? חובה לחתום על הטופס המצורף כדי לקבל הרשאות בפורום. פורום חדשות ועדכונים: בשעה טובה פתחנו פורום חדש "חדשות ועדכונים" בכדי לאפשר לאלפי המשתמשים היקרים לעדכן ולהתעדכן בכל מה שנחוץ, ללא צורך לרעות (לראות) בשדות זרים. וכמובן, עם הפיקוח המחמיר והמיוחד של צוות פרוג! כללי וחוקי...www.prog.co.il
ניסיתי להרשם והוא כותב לי שיש שגיאהצריך להרשם לחדשות ועדכונים
@פרוגמטי המנהל, אולי הוא ידע להגיד למה..ניסיתי להרשם והוא כותב לי שיש שגיאה
הוא כותב לי שיש איזה בעיה והמנהל כתב שצריך 30 הודעות מה הכוונהניהול - חדשות ועדכונים • חוקי הפורום • קבלת הרשאה
רוצים להגיב בפורום? חובה לחתום על הטופס המצורף כדי לקבל הרשאות בפורום. פורום חדשות ועדכונים: בשעה טובה פתחנו פורום חדש "חדשות ועדכונים" בכדי לאפשר לאלפי המשתמשים היקרים לעדכן ולהתעדכן בכל מה שנחוץ, ללא צורך לרעות (לראות) בשדות זרים. וכמובן, עם הפיקוח המחמיר והמיוחד של צוות פרוג! כללי וחוקי...
כותב שגיאהקישור ישיר לטופס
https://www.prog.co.il/form/156/select
צריך שיהיה לך 30 הודעות שכתבת לא באיש את רעהוהוא כותב לי שיש איזה בעיה והמנהל כתב שצריך 30 הודעות מה הכוונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: