מקצה הארץ-:)
משתמש מקצוען
זה רציני??320 גרם טריאקי (כמעט חבילה של אוסם או קנור)
60 גרם צילי מתוק (קצת פחות מחצי כוס)
140 גרם צילי חריף (כוס)
60 גרם קטשופ (1/2 כוס)
זה מה שאוכלים בטושלנט של ליל שישי??
זה רציני??320 גרם טריאקי (כמעט חבילה של אוסם או קנור)
60 גרם צילי מתוק (קצת פחות מחצי כוס)
140 גרם צילי חריף (כוס)
60 גרם קטשופ (1/2 כוס)
גם בטשולנט של שבת בבוקר!!זה רציני??
זה מה שאוכלים בטושלנט של ליל שישי??
כרגע (בערך - יש בודדים מבחוץ) רק מהישיבה ולא ממש מעוניין לשנות את זהשפו ענק!!
קונים ממך רק בישיבה איזו ישיבה?? או גם מחוצה לה?
קשה לי (אולי יום אחד) תנסו לחלק את הכמות ל3נשמח לכמות עבור משפחה של 9 נפשות תודה
לא חושבאם אני לא מכין קישקע, האם זה ישנה כל הטעם של הטשונט?
אתה לא רוצה לדעת מה אתה אוכל בצ'ונט במעדניות (תאמין לי שבדקתי נתחיל ב3 מרגרינה שנמצאת 24 שעות על הפלטה וכלה בקולה או סוכר שרוף ועוד כל מיני....) זה הכי מעודן שיש וגם בסוף הרבה יותר טעים (מעדות של אחרים)זה רציני??
זה מה שאוכלים בטושלנט של ליל שישי??
אני לקחתי כ20 מתכונים ושילבתי לאט לאטהתעלפתי,
קטשופ?
זה משנה את הטעם?, למה לשים בשביל להוסיף צבע?
חוצמיזה המתכון נראה מדהים,
באמת נשמח למתכון למס' מועט יותר של נפשות.
קטשופ? הכי קלאסי שיש...!התעלפתי,
קטשופ?
זה משנה את הטעם?, למה לשים בשביל להוסיף צבע?
חוצמיזה המתכון נראה מדהים, והצונט הרבה יותרר
באמת נשמח למתכון למס' מועט יותר של נפשות.
מענין, בכ"א לא אצלנו..גם בטשולנט של שבת בבוקר!!
רוצים. !!אם ירצו אני ישים גם מתכון של כבד קצוץ וקוגל תפו"א
מצטרףרוצים. !!
תודה רבה
לכמה מנות זה הסיר הזה?אחרי 15 שעות
כרגע זה האיכות של המצלמה שיש לי
אחרי 15 שעות
כרגע זה האיכות של המצלמה שיש לי
במידה ויש דבש וייןאצלינו החמין רגיל בלי קטשופ וצ'ילי....
בשר, גריסים, תפו"א, בטטה, שעועית, תבלינים
אבל הכי חשוב: דבש ויין.
אי אפשר לתאר את החמין משהו מטורף.
השילוב של הבטטה עם הדבש והיין יוצר טעם מיוחד.במידה ויש דבש ויין
למה יש צורך בבטטה - כנראה המטרה שלה למתיקות מסויימת?
לא כך?!
מה חסר לאנשים....הלוו חבר'ה, זו היתה בדיחה בעלמא..
ס'תכלו מי העלה את האשכול ומי שלח את התמונות של 2 הסירים..
שבת שלום!
6. בשרמנצלת את האשכול,
מישהו שם אסאדו בחמין?
פשוט זה הבשר היחיד שיש כרגע בבית
להרתיח קודם או לצרוב?
תודה
האמת שאשתי שפית העל בבית.. אבל כן. כך הוא נשמר הרבה יותר רך ועסיסי.. בתאבון!@מקצה הארץ-:) , צורבים את הבשר שלם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: