בשרי שיתוף | מתכון לצ'ולנט הנמכר בישיבה

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
@תותית י.
בבקשה ולבריאות!




דפדפו קצת באשכולות למתכון של @יואל ארלנגר - קקטוס ולמתכון של @saralulu
 

ynf

משתמש פעיל
אחרי כל הבלאגן פה לא אני העלתי את התמונות ואני חושב שזה בדיחה פחות מוצלחת (אשמח שימחק)
לכבוד ההנהלה אני איני יכול לערוך את ההודעה הראשונה אשמח אם תפתחו לי עריכה או תוסיפו בעצמכם את התמונות
וכן בקישקע צריך להוסיף
50 גרם פירורית זהב
ולמחוק שם את הסוגריים 5 ז בפלפל שחור
תודה רבה
רק מלראות את התמונות רואים את ההשקעה והלב הענק המנוח בתוכו
בהצלחה רבה

גילוי נאות: יש לי תחביב להכנת טשולנט במשך שנים ב"ה
 

yakov ysrel

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מנצלת את האשכול,
מישהו שם אסאדו בחמין?
פשוט זה הבשר היחיד שיש כרגע בבית
להרתיח קודם או לצרוב?
תודה
אני אוחז שפחות מוצלח
בשר 2 ו10 מלאים בשומן שנותן המון טעם

נא להשאיר טעימות..
תודה!!!
מצטער הכל נגמר (נשאר קצת קישקע ;))

רוצים. !!
תודה רבה
בל"נ אשלח
 

אמונה וזה הכול.

משתמש פעיל
אחרי כל הבלאגן פה לא אני העלתי את התמונות ואני חושב שזה בדיחה פחות מוצלחת (אשמח שימחק)
לכבוד ההנהלה אני איני יכול לערוך את ההודעה הראשונה אשמח אם תפתחו לי עריכה או תוסיפו בעצמכם את התמונות
וכן בקישקע צריך להוסיף
50 גרם פירורית זהב
ולמחוק שם את הסוגריים 5 ז בפלפל שחור
תודה רבה
יואו זה נראה מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

פ.נ

משתמש מקצוען
אחרי כל הבלאגן פה לא אני העלתי את התמונות ואני חושב שזה בדיחה פחות מוצלחת (אשמח שימחק)
לכבוד ההנהלה אני איני יכול לערוך את ההודעה הראשונה אשמח אם תפתחו לי עריכה או תוסיפו בעצמכם את התמונות
וכן בקישקע צריך להוסיף
50 גרם פירורית זהב
ולמחוק שם את הסוגריים 5 ז בפלפל שחור
תודה רבה
בדרך כלל זה דוחה לראות כאילה תמונות בפרט צולנט
אבל זה נראה טוב...
 

פ.נ

משתמש מקצוען
אחרי כל הבלאגן פה לא אני העלתי את התמונות ואני חושב שזה בדיחה פחות מוצלחת (אשמח שימחק)
לכבוד ההנהלה אני איני יכול לערוך את ההודעה הראשונה אשמח אם תפתחו לי עריכה או תוסיפו בעצמכם את התמונות
וכן בקישקע צריך להוסיף
50 גרם פירורית זהב
ולמחוק שם את הסוגריים 5 ז בפלפל שחור
תודה רבה
כמה שעות זה היתבשל??
 

עמליה 098

משתמש מקצוען
הטשולנט נראה עסיסי ביותר
יישר כח על המתכון וההסבר המדויק!!

שאלה: יש לי הרבה בשר מס' 4
מה יקרה לו בטשולנט?
 

yakov ysrel

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
הטשולנט נראה עסיסי ביותר
יישר כח על המתכון וההסבר המדויק!!

שאלה: יש לי הרבה בשר מס' 4
מה יקרה לו בטשולנט?
הוא יתבשל ויצא טעים אבל הצ'ונט יאבד הרבה מהאפקט של בשר 2 שמלא בשומן
(בסוד אני יגלה לך שאפשר להוסיף עוד כוס שמן - זה לא דומה אבל זה יעזור הרבה)
אני חושב שאפשר היום לקנות רק שומן בחנויות בזול זה גם ייצור את אותו אפקט
 

yakov ysrel

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
גם לי נראה מוגזם
וכל המלח והאבקות למינהם.....
יש גבול כמה תעשייתי ולא בריא בסיר אחד
כמו שכבר עניתי זה יחסית מההכי פחות תעשייתי ולא בריא ועדיין אני מסכים שזה לא מוצר בריא בכלל והוא נטו למי שמחפש את הטעם של הצ'ונטיות למיניהם או מתכון לצ'ונט טוב
 

חנש

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
כמות המלח נכונה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה