עוגות/עוגיות ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לא אמור לצאת פירורי. כן יוצא בצק קצת שומני זה בגלל השמן והחמאת בוטנים וזה המפתח למרקם הצ'ואי בפנים.
אכתוב הערה לגבי זמן האפיה.

לא הבנתי למה היית צריכה לרדד את הבצק..
פשוט דוחסים לתבנית
מתוך כל הפעמים שהכנתי פעם אחת זה קרה אבל עדיין היה טעים...
זה כניראה היה בגלל שערבבתי את כל החומרים ביחד ולא כמו שאני עושה תמיד שמערבבת את כל החומרים בלי הקמח והסודה לשתיה (כמה סיבובים) ואותם רק אחרי שהעיסה מעורבבת מוסיפה ואז את השוקולד
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לרגל ההכנה התשיעית או העשירית של המתכון, מרשה לעצמי להקפיץ.
@hbecker , זה אחד הדברים הממכרים שפרסמת ever!!
בעקבות ההקפצה שלך קראתי את כל שמונת העמודים ומרוב סקרנות מכל סוגי התוצאות שיצאו כאן, לא התאפקתי וחרף השעה הלכתי להכין.
תוך מספר דקות התבנית היתה בתנור ועמדתי עם סטופר לראות מתי תהיה עשויה בדיוק במידה הרצויה.
ב"ה בדיוק לאחר 18 דק' (לאחר 13 כבר הוצאתי אבל במחשבה שניה החזרתי ל5 דקות נוספות) העוגה היתה מוכנה בדיוק נמרץ תואם לתיאור של המצליחות.
מיותר לציין שיצא טעים מאוד מאוד!!!
לא הפחתתי סוכר ולא שיניתי כלום, אבל שמתי חמאת בוטנים רגילה ולא מתוקה, ויצא מושלם בעיני.
אז חברות, מי שהכינה והתפשל לה, לדעתי זה אך ורק מאפיית יתר.
נסו שוב והצליחו.
תודה רבה @hbecker על המתכון המעולה!!!
20210901_045106.jpg
 

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@hbecker אפשר להמיר את חמאת הבוטנים ללוטוס? (לטובת האלרגנים...)
 

סוסיתא

משתמש צעיר
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597

הערה: שימו לב לתנור שלכן.
ממשה שנראה יש תנורים שצריכים פחות זמן אפיה לעוגה הזו...אז תהיו עם יד על התנור החל מ 20 דקות

שאת כותבת כוסות ח"פ פשוטים, הכוונה לכוסות של ה 200 או של ה 180?
תודה!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואוו, תודה!!
איזה מהירות וזמינות,
אגב, אולי יש לך מתכונים שמתאימים למחסור בשמן?
לא יודעת למה אומרים שיש מחסור בשמן
הייתי במכלת אתמול והיה מדף מלא בשמן קנולה.

מרגיש כמו ערב פסח לפני שנה וחצי עם הביצים
 

סגול חציל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@hbecker, המרתי ללוטוס ויצא פריך ומושלם!
תודה רבה!
תבורכי :)
 

chayasl

משתמש סופר מקצוען
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597

הערה: שימו לב לתנור שלכן.
ממשה שנראה יש תנורים שצריכים פחות זמן אפיה לעוגה הזו...אז תהיו עם יד על התנור החל מ 20 דקות
בול מתכון שאני צריכה עכשיו
תודה רבה!!
 

yudit:)

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
hbecker
תודה רבה על המתכון,
פעם שניה בתוך שבוע שאני מכינה את העוגה הזאת .
 

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בתל"ק מלא! (אולי כבר שאלו... :rolleyes: )
חייבת להכין בדחיפות למשלוח...
@hbecker יש מצב שאת יודעת לומר לי כמה זה כוס וחצי חמאת בוטנים מתוך קופסא של 500 גר'?
תודה!:)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה