לא אמור להיות דביק. אלא רק מרקם צ'ואי [אם את מהינה מה הכוונה, לא יבש ולא רטוב]הכנתי לשבת, מתכון הדר וקל, פשוט טעיםםםםםםם.
בתבנית תנור חד פעמית גדולה- האם באמת מספיק 25 דק?
אפיתי ומהר מאוד השחים למעלה אבל למטה הרגיש לא אפוי.
השארתי עוד קצת ואפילו טיפה השחיר בקצוות.
ובכל אופן למטה נשאר טיפה דביק (אולי זה נקרא מרקם טופי?)
חששתי אולי זה לא אפוי מספיק...
אבל, תכלס יצא מעדן.
ממש לא אמור להשחים כל כך ולהשחיר בקצוות אחרי 25 דקות
אולי הפעלת על תוכנית לא נכונה
ל זה נשמע כמו שעשית בטעות על גריל או רק גוף חימום עליון.
כי אחרי 25 דקות אין שום סיבה להשחרה בקצוות...