עוגות/עוגיות ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-

sunnn

משתמש מקצוען
יצא מעולה,
תודה!
הכנתי גם ללא גלוטן-יצא יותר טעים מהמקורי:)
 

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הכנתי שוב לראש השנה, וכל הזמן היו חסרים לי חומרים
נגמר לי הסוכר הלבן בבית אז שמתי 3 כוסות סוכר דמררה, היחיד שהיה בארון.
סודה לשתיה גיליתי שיש רק כפית וחצי
ושוקולד צ'יפס היה מחברה של 250 גרם בשקית.
הכנסתי לתנור ולחשתי תפילה לה' שימלא את חסרונם של המוצרים ומי שאמר לשמן שידלק וכו'
יצא פצצה :)
אבל אל תנסו את זה בבית, בלי אחריות.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@hbecker , לא מתאפקת לתת פידבק כבר לפי האכילה.
ראיתי את המתכון הזה בזמנו, וידעתי שהשילוב הזה בדיוק בשבילי.
תוסיפי לזה את העובדה שלפני כחודשיים קניתי 3 קילו של סוכר חום דחוס במחיר מופרז,
ואני משתמשת בזה במידה ורק למתכונים שווים, אז אין ספק שהמתכון הזה התאים להגדרה בול.
כבר כמה פעמים רציתי להכין ולא יצא לי, והיום נתקלתי בו שוב והחלטתי שעכשיו הגיע הזמן.
למרות שאני לא אוהבת עיסות, כאן הייתי צריכה להתאפק ממש שלא לטעום מהעיסה.
והריח שלה... אי אפשר לעמוד בפניו.
עכשיו זה בתנור ואנחנו לא מסוגלים לחכות כבר.
אפילו דחיתי את כוס הקפה שלי לכשזה יצא.
אני מקווה שאת מתכננת לפרסם בקרוב את השוקולד עם המנטה,
תודה רבה לך על המתכונים, הסבלנות בהסבר ומענה על כל שאלה,
ועל הנדיבות שכל כך מאפיינת אותך.
שנה טובה!
 

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597
תלמדו אותי, איך זה הולך???
כל השפיות כאן הן גם צלמות??
נראה מושלם בל''נ אחרי החג
 

טלי איתן

משתמש סופר מקצוען
העני, תודה רבה!
המתכון שלך זכה להאכל בקידוש של ראש השנה...
יצא מעולה! שנה טובה ומתוקה!
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
@hbecker - יצא מושלם. (חוץ מזה שחיסלתי לבד קרוב לחצי כמות :O )
ובענייני שילוב חמאת בוטנים ושוקולד - יש לך עוד מתכון שווה? (אולי יותר מפונפן קצת..)
ולא להמיס שוקולד עם ח. בוטנים ופצפוצי אורז/ביסקויטים/קורנפלקס.
עוגה אמיתית. אפויה. שיש בה איזו שכבה של ח. בוטנים.
יש חיה כזאת..?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker - יצא מושלם. (חוץ מזה שחיסלתי לבד קרוב לחצי כמות :O )
ובענייני שילוב חמאת בוטנים ושוקולד - יש לך עוד מתכון שווה? (אולי יותר מפונפן קצת..)
ולא להמיס שוקולד עם ח. בוטנים ופצפוצי אורז/ביסקויטים/קורנפלקס.
עוגה אמיתית. אפויה. שיש בה איזו שכבה של ח. בוטנים.
יש חיה כזאת..?
יש
העליתי לפני כמה שנים משהו פצצה
אולי אעלה שוב
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען

*חיה*

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597
ניסיתי אתמול
ויצא קשה :( (בל תשחית על הכל...)
הוצאתי אחרי 20 ד' אפיה בתנור שלא חומם מראש (הריח שזה כבר מוכן)
איפה הבעיה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ניסיתי אתמול
ויצא קשה :( (בל תשחית על הכל...)
הוצאתי אחרי 20 ד' אפיה בתנור שלא חומם מראש (הריח שזה כבר מוכן)
איפה הבעיה?
תבדקי קודם כל ששמת את כל הרכיבים כולל השמן והביצים....ושלא הפחתת בכמויות....ושמת אצת סוגי הסוכר הנכונים והשתמשת בכוס חד פעמית פשוטה למדידה

לחלק יצא לא רק כמו שצריך אבל לאף אחת לא יצא קשה כמו שאת מתארת....בל תשחית על הכל וכו'
משהו מוזר לי.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה