שמתי הכל הכל לפי הסדרתבדקי קודם כל ששמת את כל הרכיבים כולל השמן והביצים....ושלא הפחתת בכמויות....ושמת אצת סוגי הסוכר הנכונים והשתמשת בכוס חד פעמית פשוטה למדידה
לחלק יצא לא רק כמו שצריך אבל לאף אחת לא יצא קשה כמו שאת מתארת....בל תשחית על הכל וכו'
משהו מוזר לי.
כולל סוכר חום של דמררה כולל 4 ביצים וכולל שמן
ואני ממש לא גרועה באפיה
מה יכולה להיות הסיבה? (אני מבינה שאפיה ממושכת עלולה להקשות את התוצרת, אבל כאן אחרי 20 דקות זה מה שיצא)
לפחות הריח היה מצוין!!
יש לך הסבר מה יכולה להיות הבעיה?