עוגות/עוגיות ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-

*חיה*

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תבדקי קודם כל ששמת את כל הרכיבים כולל השמן והביצים....ושלא הפחתת בכמויות....ושמת אצת סוגי הסוכר הנכונים והשתמשת בכוס חד פעמית פשוטה למדידה

לחלק יצא לא רק כמו שצריך אבל לאף אחת לא יצא קשה כמו שאת מתארת....בל תשחית על הכל וכו'
משהו מוזר לי.
שמתי הכל הכל לפי הסדר
כולל סוכר חום של דמררה כולל 4 ביצים וכולל שמן
ואני ממש לא גרועה באפיה
מה יכולה להיות הסיבה? (אני מבינה שאפיה ממושכת עלולה להקשות את התוצרת, אבל כאן אחרי 20 דקות זה מה שיצא)
לפחות הריח היה מצוין!!

יש לך הסבר מה יכולה להיות הבעיה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שמתי הכל הכל לפי הסדר
כולל סוכר חום של דמררה כולל 4 ביצים וכולל שמן
ואני ממש לא גרועה באפיה
מה יכולה להיות הסיבה? (אני מבינה שאפיה ממושכת עלולה להקשות את התוצרת, אבל כאן אחרי 20 דקות זה מה שיצא)
לפחות הריח היה מצוין!!

יש לך הסבר מה יכולה להיות הבעיה?
לא יודעת מה לומר לך.
אין הגיון בכך שאחרי 20 דקות יצא לך יבש ברמה של בל תשחית על כל החומרים....
 

גולדי שטינמץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
אצלי אחרי 20 דקות יצא מצוין.
בול כמו שצריך להיות.

(בגלל שקראתי את כל האשכול ידעתי שכדאי לעקוב כל הזמן...
ובאמת היה מוכן ממש מהר.)
 

nicky

משתמש מקצוען
גם לי יצא קשה ויבש :(
אני חושבת שאולי טעיתי בתוכנית של התנור... אולי פה הסוד?
@hbecker באיזה תוכנית את אופה?
עשיתי על טורבו משולב חום עליון ותחתון.(זה בד״כ הברירת מחדל בתנור שלי)
וכשראיתי שנאפה חזק מדי העברתי לטורבו רגיל. בדיעבד חושבת שכנראה זו הייתה טעות, חבל שלא היה לי יותר מדי זמן לחשוב באותו הרגע:rolleyes:
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
גם לי יצא קשה ויבש :(
אני חושבת שאולי טעיתי בתוכנית של התנור... אולי פה הסוד?
@hbecker באיזה תוכנית את אופה?
עשיתי על טורבו משולב חום עליון ותחתון.(זה בד״כ הברירת מחדל בתנור שלי)
וכשראיתי שנאפה חזק מדי העברתי לטורבו רגיל. בדיעבד חושבת שכנראה זו הייתה טעות, חבל שלא היה לי יותר מדי זמן לחשוב באותו הרגע:rolleyes:
טורבו דו כיווני
 

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
האמת גם לי אחרי 20 דק' תנור
יצא ממש פריך.
(לא, לא ברמה של בל תשחית. דווקא ממש טעים :)... אבל כמו עוגיה פריכה)

אולי זה צריך תבנית קטנה יותר מתבנית תנור?
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
יש לי משהו- עוגת כף וסיר. שכבת בצק שמורכב מח' בטנים + שכבת שוקולד ציפס וקוקוס עם ביצים.
אשמח.
אבל עוד יותר בא לי עם שכבה שמרגישים בה את החמאת בוטנים - אם יש לך :)
 

Gitty R

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מעניין, גם לי יצאה בפעם הראשונה אחרי 25 דקות, חרוך לגמרי!!!

התנור שלי נמצא בחדר פנימי ולקח לי מדי הרבה זמן עד שהרחתי! והכל הלך לפח!

לא ויתרתי, כי היה מדי מגרה התמונה, אז ניסיתי שוב, ומסתבר שאצלי בתנור זה לא צריך יותר מ-12!! דקות!
שמנה לב, אולי כדאי שתשני העני לאפייה של רבע שעה עד 25 דקות. כי זה באמת תלוי תנור.

וגם, הבצק יצא לי לא הכי מגובש, ממש שומני כזה, ככה זה צריך להיות? היה לי קצת קשה לרדד ולפרוס אותו חלק בתבנית.

אבל - טעים בטירוף!
תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מעניין, גם לי יצאה בפעם הראשונה אחרי 25 דקות, חרוך לגמרי!!!

התנור שלי נמצא בחדר פנימי ולקח לי מדי הרבה זמן עד שהרחתי! והכל הלך לפח!

לא ויתרתי, כי היה מדי מגרה התמונה, אז ניסיתי שוב, ומסתבר שאצלי בתנור זה לא צריך יותר מ-12!! דקות!
שמנה לב, אולי כדאי שתשני העני לאפייה של רבע שעה עד 25 דקות. כי זה באמת תלוי תנור.

וגם, הבצק יצא לי לא הכי מגובש, ממש שומני כזה, ככה זה צריך להיות? היה לי קצת קשה לרדד ולפרוס אותו חלק בתבנית.

אבל - טעים בטירוף!
תודה!
לא אמור לצאת פירורי. כן יוצא בצק קצת שומני זה בגלל השמן והחמאת בוטנים וזה המפתח למרקם הצ'ואי בפנים.
אכתוב הערה לגבי זמן האפיה.

לא הבנתי למה היית צריכה לרדד את הבצק..
פשוט דוחסים לתבנית
 

Gitty R

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
לא אמור לצאת פירורי. כן יוצא בצק קצת שומני זה בגלל השמן והחמאת בוטנים וזה המפתח למרקם הצ'ואי בפנים.
אכתוב הערה לגבי זמן האפיה.

לא הבנתי למה היית צריכה לרדד את הבצק..
פשוט דוחסים לתבנית
מעניין אז למה לא יצא לי הבצק במרקם חלק, פשוט ניסיתי לרדד כדי שיצא אחיד מלמעלה.
אולי זה סוג הסוכר חום.

תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מעניין אז למה לא יצא לי הבצק במרקם חלק, פשוט ניסיתי לרדד כדי שיצא אחיד מלמעלה.
אולי זה סוג הסוכר חום.

תודה!
הכנתי את המתכון הזה גם בדמררה כהה גם בדמררה בהירה וגם בסוכר חום ותמיד יצא בצק לא גושי, למעט גושי השוקולד צ'יפס כמובן
 

saryk

משתמש מקצוען
אשמח.
אבל עוד יותר בא לי עם שכבה שמרגישים בה את החמאת בוטנים - אם יש לך :)
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס חמאת בוטנים
50 גר, מרגרינה
כוס קמח
לאפות 180 10-15 ד'

כוס סוכר חום
2 ביצים
3 כפות קמח
1/2 כפית מלח
100 גר שוקולד צ'יפס
2/3 כוס קוקוס
מכניסים לתנור לעוד כ-20 דק' נוספות. העוגה יוצאת רכה ומתקשה אחכ.
(כוסות ח"פ לשתיה קרה)
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
גם לי יצא קשה ויבש :(
אני חושבת שאולי טעיתי בתוכנית של התנור... אולי פה הסוד?
@hbecker באיזה תוכנית את אופה?
עשיתי על טורבו משולב חום עליון ותחתון.(זה בד״כ הברירת מחדל בתנור שלי)
וכשראיתי שנאפה חזק מדי העברתי לטורבו רגיל. בדיעבד חושבת שכנראה זו הייתה טעות, חבל שלא היה לי יותר מדי זמן לחשוב באותו הרגע:rolleyes:
טורבו מייבש
 

רק הוא!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
תודה על המתכון יצא מושלם התחסל חצי תבנית
 

שרה בסר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אז אני מאלה שהתיבש לגמרי, ממש לא היה אכיל.
אבל,
פוררתי אותה לפרורים, הוספתי קופסא של ממרח חלבה של B&D וחבילה וחצי של שוקולד מריר מומס, הכנתי כדורים, ציפיתי בקוקוס.
טעעים.
 

smiley

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-25-30 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597

הערה: שימו לב לתנור שלכן.
ממשה שנראה יש תנורים שצריכים פחות זמן אפיה לעוגה הזו...אז תהיו עם יד על התנור החל מ 20 דקות
יצא מאד טעים @hbecker , וכולם אוכלים בהתלהבות. אז תודה :)
אבל גם ממש מתפורר. זה אמור להיות ככה? (הורדתי כמויות של סוכר. אולי קשור?)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יצא מאד טעים @hbecker , וכולם אוכלים בהתלהבות. אז תודה :)
אבל גם ממש מתפורר. זה אמור להיות ככה? (הורדתי כמויות של סוכר. אולי קשור?)
אם הורדת מכמות הסוכר אז יכול להיות שזה משפיע כי הסוכר באפיה הרי נמס והופך לחומר דביק ומגבש.
 

smiley

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אם הורדת מכמות הסוכר אז יכול להיות שזה משפיע כי הסוכר באפיה הרי נמס והופך לחומר דביק ומגבש.
ויש לך אולי רעיון מה כדאי להוסיף/להשמיט אם אני בכל אופן רוצה להוריד סוכרים?
הורדתי כוס ורבע סוכר לבן (ועדיין זה היה לנו מספיק מתוק :) )
תודה @hbecker!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ויש לך אולי רעיון מה כדאי להוסיף/להשמיט אם אני בכל אופן רוצה להוריד סוכרים?
הורדתי כוס ורבע סוכר לבן (ועדיין זה היה לנו מספיק מתוק :) )
תודה @hbecker!
כיסחת את הסוכר לגמרי.
לא פלא.

לא יודעת איך זה מספיק מתוק לך כך.
אבל טוב.

מה להוסיף?
אני יכולה לזרוק לך תוסיפי ביצה.
אבל אז לא יצא טוב
ומה?

אולי המתכון הזה פשוט לא מתאים לך?
כי יש גבול עד כמה אפשר להוריד.
זה כבר יהיה מתכון שונה לגמרי ואין לי אחריות עליו.
;)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה