משהו חדש שניסיתי.
סתם כי מצאתי בארון קופסא של פיסטוקים קלופים, ונשארה לי חצי חבילה של שוקולד צ'יפס לבן מאיזה קורס שהיה כאן.
ובעצם- מה רע בפיסטוק ושוקולד לבן?
כלום, נכון?!
אז זהו.
גם אני חשבתי כך.
ואחרי שהיא מוכנה, אני עדיין חושבת כך. וזה טוב...
תבנית בינונית A4
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות פיסטוק טחון גס
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס לבן
2.5 כוסות קמח
לציפוי:
200 גרם שוקולד בטעם פיסטוק, של כרמית
1 כף שמן
כ-1/2-3/4 כוס פיסטוק גרוס גס
50 גרם שוקולד מריר
שמים בקערה את רכיבי העוגה. מערבבים היטב בכף.
שוטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות
מקררים את העוגה.
מצפים:
ממיסים שוקולד בטעם פיסטוק עם כף שמן
מורחים על העוגה.
מפזרים פיסטוק גרוס גס
ממיסים שוקולד מריר ומזלפים פסים
מברכים, טועמים, נהנים. ומודים להקב"ה על ההצלחה של עוגה נוספת.
זהו
מעולה בהקפאה
סתם כי מצאתי בארון קופסא של פיסטוקים קלופים, ונשארה לי חצי חבילה של שוקולד צ'יפס לבן מאיזה קורס שהיה כאן.
ובעצם- מה רע בפיסטוק ושוקולד לבן?
כלום, נכון?!
אז זהו.
גם אני חשבתי כך.
ואחרי שהיא מוכנה, אני עדיין חושבת כך. וזה טוב...
תבנית בינונית A4
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1.5 כוסות פיסטוק טחון גס
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס לבן
2.5 כוסות קמח
לציפוי:
200 גרם שוקולד בטעם פיסטוק, של כרמית
1 כף שמן
כ-1/2-3/4 כוס פיסטוק גרוס גס
50 גרם שוקולד מריר
שמים בקערה את רכיבי העוגה. מערבבים היטב בכף.
שוטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות
מקררים את העוגה.
מצפים:
ממיסים שוקולד בטעם פיסטוק עם כף שמן
מורחים על העוגה.
מפזרים פיסטוק גרוס גס
ממיסים שוקולד מריר ומזלפים פסים
מברכים, טועמים, נהנים. ומודים להקב"ה על ההצלחה של עוגה נוספת.
זהו
מעולה בהקפאה