גם ערבוב של הקופסא לא תמיד מחזיר את החמאת בוטנים לטקסטורה הנכונה לעוגה.הפתרון הוא לערבב כמובן את תוכן הקופסה.
ואגב, מהו מרקם צ'ואי? דביק יעני?
עדיין השומן מתפרק גם אם נראה שהוא נבלע, בערבוב עם החומרים האחרים הוא נוטה להתפרק מחמאת הבוטנים.
גם ערבוב של הקופסא לא תמיד מחזיר את החמאת בוטנים לטקסטורה הנכונה לעוגה.הפתרון הוא לערבב כמובן את תוכן הקופסה.
ואגב, מהו מרקם צ'ואי? דביק יעני?
באמת אחד המתכונים שנהפכו כקבעמתכון טעים טעים
מומלץ בחום שווה לנסות
מחפשת עוד מתכונים בסגנון...
כפית שטוחהבאמת אחד המתכונים שנהפכו כקבע
@hbecker פעם אחרונה שהכנתי יצא קצת מרקם שונה יכול להיות שקשור לסודה לשתיה כי סודה לשתיה מייבש
ושמתי קצת יותר מתמיד
שאת כותבת כפית במתכון למה את מתכוונת לחד פעמי או אמיתי (בכוסות אני יודעת שחד פעמי)
@hbeckerואגב, מהו מרקם צ'ואי? דביק יעני?
לא הייתי קוראת לזה דביק.
חד פעמי או אמיתי?כפית שטוחה
לא כפית מדידה.חד פעמי או אמיתי?
כנ''להכנתי, ויצא לא כ"כ מוצלח - קשה כזה, לא כיף לאכילה
מה לא עשיתי טוב?????
זה עם פקק חום?הסוכר חום היחיד שהיה על המדפים זה "סוכר חום כהה לאפיה, מהדורה מיוחדת",
מכירות? הוא כמו הסוכר הרגיל?
כי הטעם שלו הרגיש לי קצת שונה...
ממש מעניין הדבר הזה.כנ''ל
אני אנסה שוב, חייבת שזה יצליח.זה עם פקק חום?
קניתי אותו אתמול והשתמשתי לעוגיות שוקולד צ'יפס ויצא מושלם.
ממש מעניין הדבר הזה.
זה או שיוצא כאן מושלם או שמשהו לא מצליח.
ממש חלוקה בין הניקיות שהכינו
קשה לי להבין למה ומה מביא לזה...
לא.
חד פעמית הכי גדולה. כמעט כחו תנור@hbecker
תבנית תנור -- הכונה לתבנית המקורית השטוחה, או לתבנית חד פעמית?
התנור המומם מראש זה לא בעיה.טוב, גם אני ניסיתי היום בחדווה את המתכון הממולץ
ושייכת לאלו שלא יצא להם מה שאמור היה לצאת...
(לא מאוכזבת, זה טעים גם ככה. יצא כמו עוגיות שוקוצ'יפס פריכות)... גורסת את זה עכשיו פה עם כוס קפה )
וזה אחרי שנתתי לו רק 20 דק' בתנור + כמה דקות בתנור מכובה כי בכל זאת כתבת 45 דק'...
אולי הבעיה היא שחממתי את התנור מראש?
אולי התבנית גדולה מדי?
לדעתילא.
צריכה להיות דביקה קצת כמו עיסה של עוגיות.
חד פעמית הכי גדולה. כמעט כחו תנור
התנור המומם מראש זה לא בעיה.
לא אמור לצאת פריך כמו עוגיות.
לא יודעת מה לאמר,
איבדתי את הבטחון מהאשכול הסה..
אבל רגע, יש אשכול מתאים בחכמת נשים. בול בשביל זה.
על עוגות מפושלות
למרות שאצלינו היא רצה. מכינה אותה כמעט כל שבת כי הילדים מבקשים. ויוצא מעולה.
לגבי הסודה לשתיה אני לא יודעתלדעתי
זה קשור בכמות של הסודה לשתיה כי הוא מיבש
כי לי בד"כ יצא פצצה ופעם אחת ששמתי יותר סודה לשתיה מכפית חד פעמי קצת התייבש
וגם לא להוריד מהכמות של הסוכר והשמן.... וכמובן לא לאפות יותר מידי
@hbecker מה את אומרת...
אני ממש שמחה לשמוע@hbecker
הכנתי היום,
מתכון קליל שיוצא זליל
תוך רגע מתחסל כליל...
יצא במרקם מעולה, פריך למעלה ו-chewy למטה בדיוק במידה.
תודה על זה שיש לי קצת מאפים במקפיא עכשיו בזכותך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: