אנייש מישהי שניסתה את המתכון עם סוכר לבן רגיל?
וו לישה לא של בצק.עם איזה חלק של המיקסר לערבב?
תראי לפי התנור שלך מה שאני כותבת זה לפי התנור שלי. אם נראנ לך צריך פחו בתנור שלך, תאפי כמה דקות פחותהכנתי את העוגה לשבת יצא מדהים פשוט התחסל
אבל אולי אפשר לאפות פחות זמן?
גם אני חושבת כךהכנתי את העוגה לשבת יצא מדהים פשוט התחסל
אבל אולי אפשר לאפות פחות זמן?
העני,אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598
את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.
תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.
כוסות חד פעמיים.
4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.
מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.
בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597
אני כבר מפחדת לכתוב כאן במה אני משתמשת...העני,
אפשר לשאול עם איזו חמאת בוטנים את השתמשת?
חחחחאני כבר מפחדת לכתוב כאן במה אני משתמשת...
אבל טוב,
במתוקה של B&D
ולא- לנו זה לא מדי מתוק.
רק תאפי אולי קרצת פחות ממה שכתבתי כאן.חחחח
אני שאלתי לא בגלל המתוק
בגלל המרקם
מישיהי כתבה פה שהוא הפך ליותר נוזלי לאחרונה
וזה אכן כך
אז פחדתי שזה פחות מומלץ
לכן שאלתי
אז עכשיו יש לי את האישור שלך...
@rikosh אם אפית רק חצי שעה ויצא לך יבש אז משהו אל עשית טוב. כי זה ממש לא הגיוני
@hbeckerמערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אפשר. אבל צריך לערבב ממש טוב@hbecker
יעבוד עם בערבוב ידני? (שלא יהרס המרקם הצואי )
לפעמים החמאת בוטנים קצת מתפרקץ ואז השמן נפרד משפיע יותר על המרקם.היי, גם אני הכנתי
היה ממש טעיםםםםםםםםםם!
פעם הבא אני ישים קצת פחות שמן
כי כששמתי בתבנית הורדתי עם נייר סופג שמן מלמעלה (כנראה כי החמאת בוטנים גם שומני)
תודה רבה על המתכון, הולך ישר לתוך הספר מתכונים!!!
הפתרון הוא לערבב כמובן את תוכן הקופסה.לפעמים החמאת בוטנים קצת מתפרקץ ואז השמן נפרד משפיע יותר על המרקם.
אז אם אתן פותחות קופסא והשמן צף למעלה ואתן משתמשות בחמאת בוטנים הזו, קחו בחשבון שקיבלתן יותר שמן ולכן כדאי באמת להפחית מעט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: