עוגות/עוגיות ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד-

נאמנת

משתמש מקצוען
@hbecker הכנתי היום כבר פעם שניה.
אלוף!!
כולם ממש אוהבים וזה כזה בצ'יק וכייפי!
מרקם מיוחד!
יש לי ילד שלא אוהב כמעט עוגות בגלל המרקם הרך,
וככ שמחתי, כי את זו אכל בהתלהבות!
(מה דחוף לי שיאכל עוגה? שריטות של הונגריה.)
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יצא מעולה, פאדיחה לספר שארבעת זאטוטי סיימו כמעט את כל התבנית בשבת אחת...
 

CHAYA A

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הכנתי את העוגה לשבת יצא מדהים פשוט התחסל
אבל אולי אפשר לאפות פחות זמן?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עם איזה חלק של המיקסר לערבב?
וו לישה לא של בצק.
הכנתי את העוגה לשבת יצא מדהים פשוט התחסל
אבל אולי אפשר לאפות פחות זמן?
תראי לפי התנור שלך מה שאני כותבת זה לפי התנור שלי. אם נראנ לך צריך פחו בתנור שלך, תאפי כמה דקות פחות
 

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
וואו, נשמע ממש מגרה, גם לפי התמונות וגם לפי התגובות
מתחשק לי לנסות אך לא רוצה להתפשל...
מישהי השתמשה בחמאת בוטנים מתוקה של B&D ויצא לה טוב (לא קשה מידי)?
 

עדינה הלפגוט

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הכנתי את העוגה לשבת יצא מדהים פשוט התחסל
אבל אולי אפשר לאפות פחות זמן?
גם אני חושבת כך
בפעם הראשונה שהכנתי לא הסתכלתי בשעון, רק עקבתי אחר התנור, בערך אחרי מחצית השעה הוצאתי והמרקם היה נהדר.
בפעם השניה בדקתי בתנור רק אחרי 40 דקות וכבר נאפה יותר מידי, היה טעים אבל לא במרקם המיוחד של הפעם הקודמת.
לדעתי לא יותר מ35 דקות בתנור.
 

מרחבים

משתמש מקצוען
אין על השילוב של חמאת בוטנים ושוקולד.
אולי רק שוקולד ומנטה- בעז"ה מתכון לשילוב כזה בקרוב.
צפה בקובץ המצורף 706598

את הריבועים האלו אני אוהבת להכין מ-3 סיבות.
1. הן קלות להכנה.
2. מתקבלת כמות גדולה
3. הן טעימות, אבל ממש. עם מרקם טופיי כזה.

תבנית תנור. כ-80 קוביות. תלוי בגודל החיתוך.

כוסות חד פעמיים.


4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1.5 כוסות חמאת בוטנים
2 כפיות סודה לשתיה
קמצוץ מלח
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן
5 כוסות קמח
1 שקית, 300 גרם שוקולד צ'יפס מריר איכותי.

מערבבים בקערת מיקסר את כל הרכיבים למעט השוקולד צ'יפס.
אחרי שמתגבשת עיסה, מוסיפים שוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד להטמעתם בעיסה.
משטחים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ-45-50 דקות עד להשחמה נאה של העוגה מלמעלה ועד שהעוגה יציבה יחסית למגע. [נגיעה באצבע בעדינות לא יוצרת בה חור].
פורסים לאחר צינון.

בתיאבון
צפה בקובץ המצורף 706597
העני,
אפשר לשאול עם איזו חמאת בוטנים את השתמשת?
 

מרחבים

משתמש מקצוען
אני כבר מפחדת לכתוב כאן במה אני משתמשת...

אבל טוב,
במתוקה של B&D
ולא- לנו זה לא מדי מתוק.
:p
חחחח
אני שאלתי לא בגלל המתוק
בגלל המרקם
מישיהי כתבה פה שהוא הפך ליותר נוזלי לאחרונה
וזה אכן כך
אז פחדתי שזה פחות מומלץ
לכן שאלתי:)
אז עכשיו יש לי את האישור שלך...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
חחחח
אני שאלתי לא בגלל המתוק
בגלל המרקם
מישיהי כתבה פה שהוא הפך ליותר נוזלי לאחרונה
וזה אכן כך
אז פחדתי שזה פחות מומלץ
לכן שאלתי:)
אז עכשיו יש לי את האישור שלך...
רק תאפי אולי קרצת פחות ממה שכתבתי כאן.
לתנור שלי כך צריך אבל הניו שכתבו שהתייבש להן
מצד שני היוש כתצבו שיצא מעולה

אז תאפי נגיד 5 דקות פחות.
תבדקי שמוכן ולא בצקי.
אם עדיין בצקי תחזירי לתנור לעוד 5 דקות

זה צריך להיות ממש מעבר לגבול של בצקי
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
@rikosh אם אפית רק חצי שעה ויצא לך יבש אז משהו אל עשית טוב. כי זה ממש לא הגיוני

@hbecker ' , יצא מקסים!!
האמת שאפיתי רק 20 דק, בתנור חם, שאפיתי בו קודם.
הוצאתי בנס בשניה האחרונה..

2 שורות כבר התחסלו בזכותך!
 

relax

משתמש מקצוען
היי, גם אני הכנתי
היה ממש טעיםםםםםםםםםם!
פעם הבא אני ישים קצת פחות שמן
כי כששמתי בתבנית הורדתי עם נייר סופג שמן מלמעלה (כנראה כי החמאת בוטנים גם שומני)
תודה רבה על המתכון, הולך ישר לתוך הספר מתכונים!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
היי, גם אני הכנתי
היה ממש טעיםםםםםםםםםם!
פעם הבא אני ישים קצת פחות שמן
כי כששמתי בתבנית הורדתי עם נייר סופג שמן מלמעלה (כנראה כי החמאת בוטנים גם שומני)
תודה רבה על המתכון, הולך ישר לתוך הספר מתכונים!!!
לפעמים החמאת בוטנים קצת מתפרקץ ואז השמן נפרד משפיע יותר על המרקם.
אז אם אתן פותחות קופסא והשמן צף למעלה ואתן משתמשות בחמאת בוטנים הזו, קחו בחשבון שקיבלתן יותר שמן ולכן כדאי באמת להפחית מעט
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לפעמים החמאת בוטנים קצת מתפרקץ ואז השמן נפרד משפיע יותר על המרקם.
אז אם אתן פותחות קופסא והשמן צף למעלה ואתן משתמשות בחמאת בוטנים הזו, קחו בחשבון שקיבלתן יותר שמן ולכן כדאי באמת להפחית מעט
הפתרון הוא לערבב כמובן את תוכן הקופסה.
ואגב, מהו מרקם צ'ואי? דביק יעני?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה