היה שווה את החפירותאני לא האמנתי שילך לי.. פעם ראשונה בחיים.
אבל בזכות כל החפירות להעני הצדיקה בפרטי... בסוף יצא משהו, ב"ה.
צפה בקובץ המצורף 887197
צפה בקובץ המצורף 887198
צפה בקובץ המצורף 887199
לכאורה אין סיבה שלא[USER=18771]@hbecker איזה חשק עצום האשכול הזה מזריק לי...
לגבי הבצק, אפשר להכין מקמח שמרים, קמח שכבר כולל שמרים בתוכו, או ללכת על רגיל+שמרים כמו שכתבת במתכון?
אני כמעט ולא משתמשת בשמרים...
תודה!
לא קריטי בכלל@hbecker
הכנתי את השמרים......
יצא מושלם.
אין מילים על המתכון
בעבר הכנתי אותו בצורה אחרת והפעם זה היה הרבה יותר קל
תקשיבי
מרב בלבול ואזעקות-שכחתי לצפות בביצה וחלב וזה כבר מחוץ לתנור -אפוי כבר
זה קריטי?
השאלה אם למרוח כעת ולשים ל2 דק' או לשפוך את הסירופ ודי
תודות
נראה מגרהמתכון ל-6 פסים עמוסי מלית
לבצק-
אני משתמשת בקמח מלא 80% אפשר כמובן קמח לבן
קילו קמח מלא 80%
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1/2 כף מלח
2 כוסות חלב
2 ביצים
200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
למלית גבינה:
1 קילו [4 חבילות 250 גרם] גבינת טוב טעם
1 ו 1/4 כוסות סוכר
1 שקית אינסטנט 80 גרם פודינג וניל
מיץ מחצי לימון
2 ביצים
להברשה-
ביצה טרופה עם מעט חלב
לסירופ סוכר-
1 כוס סוכר
1 כוס מים
אבקת סוכר לזריה
מתחילים בהכנת הבצק.
שמים מלח בקערה ומעליו את יתר הרכיבים. לשים במיקסר במשך כ-6 דקות עד לקבלת בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לשישה חלקים שווים.
מכינים מלית:
מערבבים בקערה את רכיבי המלית עד שמתקבל קרם חלק ונוקשה מעט.
ממלאים את העוגות:
מרדדים חלק אחד מהבצק למלבן באורך של מעט יותר מתבנית אינגליש עם שוליים נמוכות וברוחב פי שלוש מרוחב תבנית כזו.
מורחים תלולית מהמלית לאורך השליש המרכזי של מלבן הבצק. מורחים בנדיבות שכבה בגובה של כ 1.5 ס"מ.
מקפלים את שולי הבצק שבקצוות הצרים [בראשי המלית] על המלית. חותכים חתכים בבצק מהחלק החיצוני עד למפגש עם המלית ב-2 צדדי המלית.
מתחילים לקפל רצועות זה על זה פעם מימין ופעם משמאל.
מעבירים בעדינות לתבנית אינגליש בעלת שוליים נמוכות.
מכינים כך את חמשת הפסים הנוספים.
משהים להתפחה כחצי שעה.
מברישים בביצה מהולה במעט חלב ואופים ב 180 מעלות כ 35 דקות להשחמה נאה.
לקראת סוף האפיה מכינים סירופ סוכר:
מבשלים בסיר סוכר ומים עד להמסה מלאה של הסוכר.
כשהפסים יוצאים מהתנור, מורחים עליהם מיד מסירופ הסוכר.
ממתינים כמה דקות וזורים אבקת סוכר
צפה בקובץ המצורף 884152
צפה בקובץ המצורף 884158
בתיאבון
מאזן את הטעמיםנראה מגרה
המיץ לימון חובה במילוי?
תודה רבה
נראה מושלםםםםאני משתמשת בקמח מלא 80% אפשר כמובן קמח לבן
העני?לטעם הטועמים כאן בבית- לא יבש.
תצטרכי מלית לא דלילה שתוכל לעמוד יציב במרכז הפס
1 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
1 פודינג וניל
1 ביצה
1 כוס שוקולד צ'יפס
זה בערך.
תכיני ותראי שזה מספיק יצב, כמו קרם נוקשה ממש. אחרת לא יצליח
אלא אם כן תכיני כמו פסי שמרים רגילים ואז כל מלית שוקולד של שמרים יתאים לך
אין שמןהעני?
קצת דחוף..
אני באמצע המלית
לא צריך שמן או משהו?
זה לא יוצא עיסה... יבש...
לאנראה מושלםםםם
האם הלימון לא משרה טעם לימוני(לא סובלת עוגות גבינה עם טעם לימון...)
תודה!
לא כ"כ הגיוני ליאין שמן
תבדקי ששמת הכל
צריך לצאת כמו ממרח סמיך מאוד
זה המתכוןלא
לא כ"כ הגיוני לי
רק הביצה רטובה...
המתכון מושלם כמו שכתוב. אין צורך בתוספת של עוד משהו.לא
לא כ"כ הגיוני לי
רק הביצה רטובה...
היא שאלה על מלית השוקולד.זה המתכון
הגבינה לא יבשה כמו גבינה צהובה...כשמערבבים אותה היא לא גוש....
ערבבת ממש טוב?
באיזו גבינה השתמשת?
בדיוק!היא שאלה על מלית השוקולד.
לא על מלית הגבינה.
מלית הגבינה מושלמת ממש!
אה, אוקייבדיוק!
צטטתי את מלית השוקולד שהצעת לי...
המלית של הגבינה יצאה מושלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: