לא, ב- 2.290.000אז פאוור גרופ נותנים את דירת ה5 חדרים ב2,140,000
החברה נתנה לי מחיר על אותה דירה ב - 2.440.000
לא, ב- 2.290.000אז פאוור גרופ נותנים את דירת ה5 חדרים ב2,140,000
שני ההצעות היו על אותו קומה?לא, ב- 2.290.000
החברה נתנה לי מחיר על אותה דירה ב - 2.440.000
משניהם ביקשתי הצעה על הדירת חמשה חדרים הזולה ביותרשני ההצעות היו על אותו קומה?
1.לפי מה שהם אומרים כל הדיירים של החברה המשכנת נקראים לקוח אחד ולכן מספיק שדייר 1 לא יחתום ואז זה אומר שאין הסכמה של כל הדיירים של החברה המשכנת שזה חלק נכבד מהפרוייקט.שמה זה אומר?
אף אחד לא טען ש"המעמד החילוני הגבוה" הולך לגור שםאבל מה שרציתי לומר בתגובה למי שטען שהולך להיות שם ביקוש של המעמד החילוני הגבוה שסוג האוכלוסיה שנמצאת שם היום כנראה תמשיך לגור שם כי הדירות לא שלהם .
כך שחלק מהאופי של המקום כיום הולך להשאר
חילוני ממוצע מפחד לבוא לגור בבית שמשאף אחד לא טען ש"המעמד החילוני הגבוה" הולך לגור שם
אבל תבין שחילוני ממוצע שגר בירושלים ושוקל לקנות דירת 4 חדרים חושב פעמיים האם שווה לרכוש בירושלים ב - 3.5M ש"ח, או לרכוש בבית שמש (19 דקות נסיעה ברכבת) ב- 1.5M ש"ח פחות, בפרוייקט יוקרתי לא פחות מירושלים
בנוסף כיום אין שום פרוייקט בשיווק למגזר הכללי בעיר כך שהחילונים שמעוניינים לרכוש דירה מפנקת בעיר אין להם איפה לקנות וסביר להניח שהפרוייקט הנ"ל יתן בעבורם מענה
בכל פינוי בינוי הדיירים הקיימים נשארים, ע"ע קטמונים שגרים בו משפחות קשי יום, והדירות החדשות נמכרות החל מ - 37K למטר
בהצלחה
בלת"קקשה לי להבין איך דירה שנקנתה על הנייר לפני שלוש שנים וכעת היא בנויה, ובכל זאת המחיר שלה עלה בסה"כ 100000 ש"ח.
כלל הדירות בארץ התייקרו מאוד בשלושת השנים האלה, ובתוספת העובדה שלכל דירה יש פער גדול בין השלב שהיא על הנייר לבין שהיא כבר בנויה, הרווח היה צריך להיות הרבה יותר גדול.
לדעתי משהו בסיפור פה לא מדויק
אתה ממש צודק, אבל שימו לב שבשנים הקרובות הולך להיבנות באזור מלא מגדלים לציבור החילוניחילוני ממוצע מפחד לבוא לגור בבית שמש
יש לה יחסי ציבור גרועים לעיר הזאת
כשראשת העיר ויאיר לפיד וכו' נהלו מאבקים נגד התחרדות העיר ונגד הקיצוניים
הם שכחו להביט ימינה ושמאלה ולהבין מה הרושם שנוצר בקהל הישראלי הרחב על העיר בית שמש
שבונים זה לא בהכרח שיבואו קונים רבים או ביקוש גבוהאתה ממש צודק, אבל שימו לב שבשנים הקרובות הולך להיבנות באזור מלא מגדלים לציבור החילוני
של חברות גדולות כמו רייסדור, נתיב, ועוד כך שיכול להיות שיהיה ביקוש גבוה של חילונים שרוצים מקום יותר זול מירושלים דווקא באזור הזה
למשל?הם לא חייבים דווקא את איזור בית שמש יש להם כל מיני ישובים נחמדים במרחק נסיעה סביר לירושלים (ו-2 רכבים בדרך כלל)
זה מתחם של החברה להתחדשות עירונית? לא של רייסדור?שימו לב לדירת 4 חדרים הממוקמת באמצע הבניין, זוהי דירת 4 חדרים בשטח של 85 מ"ר ברוטו, 70 מ"ר נטו עם כיוון אוויר אחד, סלון ומטבח מחוברים בשטח של 23 מ"ר, עם חדר רחצה אחד בלבד בלי יחידת הורים, וכנראה שהמחיר הוא לקומה ראשונה, כאשר על כל קומה נוספת תשלמו עוד 15,000 ש"ח, וכנראה שהדירה הזו גם פונה לכיוון מגדל נוסף של 27 קומות ... ובכל קומה יהיו 6 דירות.
בקישור שהוא הביא כתוב החברה להתחדשות עירונית.זה מתחם של החברה להתחדשות עירונית? לא של רייסדור?
ובאתר של רייסדור זה מופיע כחלק מהמתחם שלהםבקישור שהוא הביא כתוב החברה להתחדשות עירונית.
יש כל מיני ישובים קטניםלמשל?
נראה לי גם אתה חושב טיפה ב"ראש חרדי" (למרות שבהיותי חרדי אין לי מושג מה באמת חילוני חושב)יש כל מיני ישובים קטנים
אבל גם מודיעין מספיקה. עיר חילונית יפה ונחמדה ונאורה. בנינים חדשים. מרחק נסיעה סביר לחלוטין מירושלים.
אתה ממש חושב בראש "חרדי" כשמסתבר לך שחילוני יבוא לגור בעיר קיצונית שזורקים בה אבנים על הילדים ושורפים פחים ורכבים ואקונומיקה על נשים.
רק כי זול שם או טיפה יותר קרוב כי יש כמה בנינים חילוניים יפים באיזור.
אגב חילונים מסוגלים גם לנסוע מפתח תקווה לירושלים .. ומכפר סבא לירושלים..
אז יהיו עוד קצת על הכביש.. זה כביש מהיר לא הפקקים של המרכז .
זה לא החשבונות שלנו של התגלגלות באוטובוסים .
רק חרדים באים לקרית יובל לא משנה המהומות שקוראים עליהם שם, העיקר הדירה בירושלים ויותר זולה ויש שם כבר חרדים בשכונה - "בסוף זה יעבור".
(זה אגב היה הכשל הלוגי של החילונים הלוחמים למען קרית יובל או התחרדות רמה ה'. הם לא מצליחים להבין את זה איך חרדי מגיע לשכונה שמצרים בה את צעדיו.. ומספיק לו שיש חרדים בשכונה ושיש בה דירה זולה..)
אז אני למרות שאני חרדית יודעת מה חילונים חושביםנראה לי גם אתה חושב טיפה ב"ראש חרדי" (למרות שבהיותי חרדי אין לי מושג מה באמת חילוני חושב)
קודם כל עצם העובדה שבונים כמה וכמה מגדלים לחילונים, כנראה שהיזמים החילונים לא חושבים בראש חרדי, ועשו סקר שוק לפני שהם ממשכנים את המכנסיים שלהם.
עוד נקודה, היום ישנם עשרות רבות של ערים ושכונות מתחרדות, ואין כבר הגירה שלילית כמו בעבר,
אז כנראה שהחיים לא ממש שחור- לבן, ואפי' שישנם חרדים יש להם סיבות להגיע ולקנות.
אז כנראה שיש מספיק חילונים משפרי דיור בשביל לאכלס את המגדלים,אז אני למרות שאני חרדית יודעת מה חילונים חושבים
ככה זה כשעובדים יום יום עם חילונים (מתחלפים) מכמה גווני הקשת במשך למעלה מ-20 שנה
קורה.
הם מדברים על בית שמש כעיר חרדית קיצונית. שרק מתחרדת יותר ויותר.
והם אינם נוטים להתעלם מכאלה דברים כשהם קונים דירה.
המגדלים לחילונים נבנו בעידוד ראשת העיר ובהבטחות ליזמים
ונתפסים רובם ככולם על ידי תושבי בית שמש משפרי דיור
(שמפנים על הדרך דירות ישנות לחרדים..)
אין הרבה תנועה חילונית מבחוץ פנימה. כך הוכיחו מספרית גם תוצאות הבחירות האחרונות.
בכל מקרה מדובר על משאלות לב שלא מתבססות על מציאות או עובדות.
וחבל לסמוך על משאלות לב ותיאוריות למי שלא רוצה למצוא עצמו במצב של פותח האשכול עם נזק ממשי להון העצמי ובלי שום תועלת.
אני מודע לפחד החילוני מהעיר בית שמשאתה ממש חושב בראש "חרדי" כשמסתבר לך שחילוני יבוא לגור בעיר קיצונית שזורקים בה אבנים על הילדים ושורפים פחים ורכבים ואקונומיקה על נשים.
רק כי זול שם או טיפה יותר קרוב כי יש כמה בנינים חילוניים יפים באיזור.
מה לעשות שבינתיים רוב הרוכשים שם, הם משקיעים חרדיים.שמיועדים אך ורק לציבור החילוני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: