הטעם הרבה יותר מעודן ממרגרינהאם הריץ הוא גולמי,
יש סיבה לא להחליף אותו במרגרינה?
הטעם הרבה יותר מעודן ממרגרינהאם הריץ הוא גולמי,
יש סיבה לא להחליף אותו במרגרינה?
בטח כבר לא רלוונטי@hbecker הכנתי עכשיו את העוגה בתבנית A4 (האמת מיד ראיתי שזה יוצא גבוה מדי.
חבל שלא העברתי חלק לתבנית קטנה...)
בכל אופן כרגע אחרי שעה בתנור היא נראית מוכנה מלבד אזור אחד באמצע שתפח מאוד
ולא אפוי.
מה אפשר לעשות?
תודה, אדע לפעם הבאה.בטח כבר לא רלוונטי
פעם הבאה אם זה קורה תורידי את העוגה לשלב הכי נמוך בתנור ותני לו עוד קצת אפיה
האם אפשר לותר על השוקולית?או לשים במקום משהו אחר ?תצטרכו לסלוח על התמונה הגרועה. ככה זה כשיש בדיוק דקה לצלם כי הסוללה של המצלמה ריקה....
זה או התמונה הזו או כלום...
כי מאוחר יותר כבר אן מה לצלם, חוץ מפירורים
צפה בקובץ המצורף 964953
תבנית עגולה גדולה וגבוהה
או 3 תבניות אינגליש קצרות
או 2 אינגליש ארוכות
או תבנית A4
גובה העוגה ישתנה בהתאם לתבנית.
כוסות חד פעמי פשוטות, כרגיל
2.5 כוסות סוכר
3.5 כוסות קמח
1 ו 1/4 כוסות קקאו איכותי
1/2 כוס אבקת שוקולית
5 ביצים
1 אבקת אפיה
3 סוכר וניל
1.5 כפיות סודה לשתיה
2.5 כוסות מים חמים מהולים ב 1.5 כפות אבקת קפה נמס
1/2 כוס ריצ' גולמי
1.5 כוסות שמן
מערבבים במיקסר את כל הרכיבים למעט המים והקמח
מוסיפים מים וקמח לסירוגין.
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה ללא גושים.
מרפדים תחתית תבנית בניר אפיה. מרססים את צידי התבנית בשמן
יוצקים את הבלילה לתבנית
אופים ב 180 מעלות כחמישים דקות עד שעה, תלוי בעוצמת התנור. העוגה מוכנה כאשר היא קפיצית למגע וקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.
אפשר לצפות בגנאש, בסוכריות וקישוטים אחרים.
אפשר להכין בתבניות אישיות
קקאו + עוד סוכרהאם אפשר לותר על השוקולית?או לשים במקום משהו אחר ?
בוודאיאפשר לעשות את הבלילה הזאת למאפינס?
אפית בטורבו?הכנתי את העוגה בתבנית a4 נראה מעולה, עוד לא טעמתי, אבל למה זה יוצא לי כמו גבעה ולא ישר?
כן.אפית בטורבו?
כן טובכן.
זה לא טוב?
אם אני פשוט יחתוך עם סכין ואז יצפה בגנאש יהיה בסדר?כן טוב
אולי פיזור החום בתנור שלך לא טוב.
כי לא אמור לצאת עם בטן.
את כולה כשהעוגה עדיין חמה להניח עליה מגבת וללחוץ על הגבעה שתשתטח. העוגה לא תהיה מדי דחוסה בגלל זה
אפשר לחתוך ולפות או לצפות לפני החיתוךאם אני פשוט יחתוך עם סכין ואז יצפה בגנאש יהיה בסדר?
לחצתי עם מגבת כמו שאמרת ועזר מאוד, תודה
ותגידי מתכון לגנאש חלבי אפשר?
בא לי לנסות את העוגה הזו אבל אין לי סודה לשתיה, במה אפשר להמיר?תצטרכו לסלוח על התמונה הגרועה. ככה זה כשיש בדיוק דקה לצלם כי הסוללה של המצלמה ריקה....
זה או התמונה הזו או כלום...
כי מאוחר יותר כבר אן מה לצלם, חוץ מפירורים
צפה בקובץ המצורף 964953
תבנית עגולה גדולה וגבוהה
או 3 תבניות אינגליש קצרות
או 2 אינגליש ארוכות
או תבנית A4
גובה העוגה ישתנה בהתאם לתבנית.
כוסות חד פעמי פשוטות, כרגיל
2.5 כוסות סוכר
3.5 כוסות קמח
1 ו 1/4 כוסות קקאו איכותי
1/2 כוס אבקת שוקולית
5 ביצים
1 אבקת אפיה
3 סוכר וניל
1.5 כפיות סודה לשתיה
2.5 כוסות מים חמים מהולים ב 1.5 כפות אבקת קפה נמס
1/2 כוס ריצ' גולמי
1.5 כוסות שמן
מערבבים במיקסר את כל הרכיבים למעט המים והקמח
מוסיפים מים וקמח לסירוגין.
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה ללא גושים.
מרפדים תחתית תבנית בניר אפיה. מרססים את צידי התבנית בשמן
יוצקים את הבלילה לתבנית
אופים ב 180 מעלות כחמישים דקות עד שעה, תלוי בעוצמת התנור. העוגה מוכנה כאשר היא קפיצית למגע וקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.
אפשר לצפות בגנאש, בסוכריות וקישוטים אחרים.
אפשר להכין בתבניות אישיות
תוסיפי עוד חצי א. אפיהבא לי לנסות את העוגה הזו אבל אין לי סודה לשתיה, במה אפשר להמיר?
כן.ילך עם קמח כוסמין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: