הרגע הכנסתי לתנורצפה בקובץ המצורף 1675169
עוגה משובח על שכבת בסיס בצק פריך דק דק, מעל הבסיס שכבה שוקולדית נימוחה ומעליה שכבת עוגה בחושה עם נגיעות קפה.
לא מיקסר!
שווה באמת!
תבנית חד פעמית ענקית.
כוסות חד פעמיים פשוטים לשתיה קרה
לבסיס הפריך:
4.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן קוקוס או שמן רגיל
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים, או יותר לפי הצורך שלא יהיה בצק מדי פירורי
מערבבים בקערה ומשטחים בשכבה דקה בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
לשכבת השוקולד:
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
1.5 כוסות קמח
באותה קערה, אין צורך לשטוף, טורפים היטב את רכיבי שכבת השוקולד לבלילה אחידה וסמיכה מעט. יוצקים מעל לשכבת הבסיס.
מפזרים 1.5 כוסות שוקולד צ'יפס מעל לשכבת השוקולד.
שוטפים את הקערה.
לשכבת העוגה הבחושה:
3 חלבונים
3 ביצים
3 כפות פודינג וניל
1.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 ו 1/4 כוסות מים
1 כף אבקת קפה נמס
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
טורפים את כל רכיבי הבחושה בקערה בעזרת טרפה, לבלילה אחידה.
יוצקים בעדינות ממש בעזרת מצקת את הבלילה מעל לשכבת השוקולד והשוקולד צ'יפס. משתדלים בעדינות כדי שלא יתערבב עם שכבת השוקולד. אם נראה שמעט מתערבב, זה בסדר...מעט.
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות עד שהשכבה העליונה יציבה.
פורסים לאחר קירור בסכין חדה ומשוננת.
צפה בקובץ המצורף 1675178צפה בקובץ המצורף 1675179
שבת שלום וחודש טוב.
חודש של שקט ושלווה
חודש של שמחה
חודש של אחדות
חודש של ישועה
הלוואי
העניין הוא שהבצק למטה לא היה דומה אפילו לבצק פריך
הוא היה בצק אמיתי שהייתי צריכה לרדד בשביל לכסות את התבנית ,מוזר..
מעניין במה טעיתי
בכל אופן נעדכן אחרי שייצא מהתנור ויקבל טעימה לראות מה יצא
תודה בכל אופן !!