עוגות/עוגיות עוגה שנולדה בערב שבת---- והיא קלה קלה קלה להכנה--עוד תודו לי!

מגדלור

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 1675169

עוגה משובח על שכבת בסיס בצק פריך דק דק, מעל הבסיס שכבה שוקולדית נימוחה ומעליה שכבת עוגה בחושה עם נגיעות קפה.

לא מיקסר!

שווה באמת!


תבנית חד פעמית ענקית.
כוסות חד פעמיים פשוטים לשתיה קרה


לבסיס הפריך:
4.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן קוקוס או שמן רגיל
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים, או יותר לפי הצורך שלא יהיה בצק מדי פירורי

מערבבים בקערה ומשטחים בשכבה דקה בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.

לשכבת השוקולד:
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
1.5 כוסות קמח

באותה קערה, אין צורך לשטוף, טורפים היטב את רכיבי שכבת השוקולד לבלילה אחידה וסמיכה מעט. יוצקים מעל לשכבת הבסיס.
מפזרים 1.5 כוסות שוקולד צ'יפס מעל לשכבת השוקולד.

שוטפים את הקערה.

לשכבת העוגה הבחושה:
3 חלבונים
3 ביצים
3 כפות פודינג וניל
1.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 ו 1/4 כוסות מים
1 כף אבקת קפה נמס
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה

טורפים את כל רכיבי הבחושה בקערה בעזרת טרפה, לבלילה אחידה.
יוצקים בעדינות ממש בעזרת מצקת את הבלילה מעל לשכבת השוקולד והשוקולד צ'יפס. משתדלים בעדינות כדי שלא יתערבב עם שכבת השוקולד. אם נראה שמעט מתערבב, זה בסדר...מעט.

אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות עד שהשכבה העליונה יציבה.

פורסים לאחר קירור בסכין חדה ומשוננת.
צפה בקובץ המצורף 1675178צפה בקובץ המצורף 1675179


שבת שלום וחודש טוב.
חודש של שקט ושלווה
חודש של שמחה
חודש של אחדות
חודש של ישועה

הלוואי
הרגע הכנסתי לתנור
העניין הוא שהבצק למטה לא היה דומה אפילו לבצק פריך
הוא היה בצק אמיתי שהייתי צריכה לרדד בשביל לכסות את התבנית ,מוזר..
מעניין במה טעיתי
בכל אופן נעדכן אחרי שייצא מהתנור ויקבל טעימה לראות מה יצא
תודה בכל אופן !!
 

אדריכלות מזווית אחרת

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
גמני עשיתי היום,
גמלי הבצק יצא כזה שצריך לרדד,
והעוגה יצאה מקסימה!!!!
תודה @ה. בקר !!!!!!

(יש מצב לעשות בלי השכבה התחתונה? היא כבדה לי...)
 

תם תם

משתמש צעיר
גמני הכנתי
יצא טעים מאד
אבל
אבל הבסיס לא נחתך עם העוגה
הוא נשאר דבוק לניר אפיה
מה יכול להיות?????
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
גמני עשיתי היום,
גמלי הבצק יצא כזה שצריך לרדד,
והעוגה יצאה מקסימה!!!!
תודה @ה. בקר !!!!!!

(יש מצב לעשות בלי השכבה התחתונה? היא כבדה לי...)
אם כך אז הייתי הופכת את השכבות וקודן הלבנה ואז השוקולדית
גמני הכנתי
יצא טעים מאד
אבל
אבל הבסיס לא נחתך עם העוגה
הוא נשאר דבוק לניר אפיה
מה יכול להיות?????
אין לי תשובה.. :(
 

מגדלור

משתמש מקצוען
הרגע הכנסתי לתנור
העניין הוא שהבצק למטה לא היה דומה אפילו לבצק פריך
הוא היה בצק אמיתי שהייתי צריכה לרדד בשביל לכסות את התבנית ,מוזר..
מעניין במה טעיתי
בכל אופן נעדכן אחרי שייצא מהתנור ויקבל טעימה לראות מה יצא
תודה בכל אופן !!
אוףףףף
העוגה ממש לא נצליחה
החלק העליון היה מהמם וזהו
החלק השוקולדי היה ממש נוזלי
הבצק היה בצק אמיתי ולא פ4ורי
בקיצר משהו התפקשש
@ה. בקר אולי תוכלי לעזור לי איך להציל אותה וליצור ממנה משהו חדש
חוץ מכדורי שוקולד
יש סיכוי?
נשארה לי קצת יותר משלושת רבעי עוגה
באסה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אוףףףף
העוגה ממש לא נצליחה
החלק העליון היה מהמם וזהו
החלק השוקולדי היה ממש נוזלי
הבצק היה בצק אמיתי ולא פ4ורי
בקיצר משהו התפקשש
@ה. בקר אולי תוכלי לעזור לי איך להציל אותה וליצור ממנה משהו חדש
חוץ מכדורי שוקולד
יש סיכוי?
נשארה לי קצת יותר משלושת רבעי עוגה
באסה
תרסקי לפירורים
תוסיפי שוקולד מומס וקצת ריץ' לעיסה כמו של כדורי שוקולד
תשטחי בתבנית
תקפיאי להתקשות
גנאש מעל
ויש לך עוגה...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה