חיכינו ו?עדיין...
4 כוסות נשמע לי הזיה.
הולכת לנסות את העוגה עם רבע כוס סוכר בבסיס, חצי בשכבה והשניה וחצי בשלישית.
חכו לעדכון.
חיכינו ו?עדיין...
4 כוסות נשמע לי הזיה.
הולכת לנסות את העוגה עם רבע כוס סוכר בבסיס, חצי בשכבה והשניה וחצי בשלישית.
חכו לעדכון.
חיכינו ו?
לא ממליצה לך להפחית,חכו עוד קצת, עוד לא הספקתי להכין.
הכנתי,צפה בקובץ המצורף 1675169
עוגה משובח על שכבת בסיס בצק פריך דק דק, מעל הבסיס שכבה שוקולדית נימוחה ומעליה שכבת עוגה בחושה עם נגיעות קפה.
לא מיקסר!
שווה באמת!
תבנית חד פעמית ענקית.
כוסות חד פעמיים פשוטים לשתיה קרה
לבסיס הפריך:
4.5 כוסות קמח
3/4 כוס שמן קוקוס או שמן רגיל
3 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מים, או יותר לפי הצורך שלא יהיה בצק מדי פירורי
מערבבים בקערה ומשטחים בשכבה דקה בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה.
לשכבת השוקולד:
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס שמן
1.5 כוסות קמח
באותה קערה, אין צורך לשטוף, טורפים היטב את רכיבי שכבת השוקולד לבלילה אחידה וסמיכה מעט. יוצקים מעל לשכבת הבסיס.
מפזרים 1.5 כוסות שוקולד צ'יפס מעל לשכבת השוקולד.
שוטפים את הקערה.
לשכבת העוגה הבחושה:
3 חלבונים
3 ביצים
3 כפות פודינג וניל
1.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
1 ו 1/4 כוסות מים
1 כף אבקת קפה נמס
3 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
טורפים את כל רכיבי הבחושה בקערה בעזרת טרפה, לבלילה אחידה.
יוצקים בעדינות ממש בעזרת מצקת את הבלילה מעל לשכבת השוקולד והשוקולד צ'יפס. משתדלים בעדינות כדי שלא יתערבב עם שכבת השוקולד. אם נראה שמעט מתערבב, זה בסדר...מעט.
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות עד שהשכבה העליונה יציבה.
פורסים לאחר קירור בסכין חדה ומשוננת.
צפה בקובץ המצורף 1675178צפה בקובץ המצורף 1675179
שבת שלום וחודש טוב.
חודש של שקט ושלווה
חודש של שמחה
חודש של אחדות
חודש של ישועה
הלוואי
אפשר גם שמן רגיל.@ה. בקר אפשר לשים בבסיס מרגרינה במקום שמן קוקוס?
כמה גר' מרגרינה? אם משתמשים בשמן זה לא מתפורר?אפשר גם שמן רגיל.
ואפשר מרגרינה
100 גרם מרגרינהכמה גר' מרגרינה? אם משתמשים בשמן זה לא מתפורר?
איזו שכבה נראית לך לא מספיק אפויה?@ה. בקר יש לי שאלה
הכנתי את העוגה, נראת מעולה
הבעיה, שהוצאתי אותה מהתנור והקפאתי אותה
היום הוצאתי אותה מהמקפיא ונראה שהיא לא מספיק אפויה
האם אפשר להחזיר אותה לתנור אחרי ההקפאה?
אשמח ממש לתשובה
תודה רבה!
השכבה העליונהאיזו שכבה נראית לך לא מספיק אפויה?
השכבה של השוקולד לא אמורה להיות ממש יציבה
אז תפשירי ותכניסי לתנור לעוד כמה דקותהשכבה העליונה
לא אוהבת לומר כן על משהו שלא ניסיתייש מצב להחליף את השמן במים או רסק תפוחים? אם כן , באיזה שכבה וכמה
לא חייבחייב שוקלוד ציפס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: