עוגות/עוגיות עוגת שוקולד רכה ועסיסית---ה-עוגה של הילדים

D

Deleted 66182

אורח
ילך מצוין עם שמנת מתוקה
מדהיםםם! מה שחיפשתי כנראה...
רוצה להכין
אני רק שאלה: אפשר לעשות חור באמצע אחרי האפיה כדי להשפיך סוכריות? (עוגת הפתעה)
אם כן במה עוד אפשר למלא חוץ מעדשים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מדהיםםם! מה שחיפשתי כנראה...
רוצה להכין
אני רק שאלה: אפשר לעשות חור באמצע אחרי האפיה כדי להשפיך סוכריות? (עוגת הפתעה)
אם כן במה עוד אפשר למלא חוץ מעדשים?
אפשר בטח.
עדשים, שקדים מצופים בסוכריות כמו ביצים כאלו, קליקים וכו'
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
ילך מצוין עם שמנת מתוקה
טוב יצא מושלםםם
לא האמנתי שהילדים ביקשו עוד ועוד

20210913_192118.jpg
 

רבקי ג.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה רבה הכנתי אותו ויצא טעים ויפה
אני לא הכנסתי ריץ בכל זאת יצא טעים מאוד
 

זה אני :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
תצטרכו לסלוח על התמונה הגרועה. ככה זה כשיש בדיוק דקה לצלם כי הסוללה של המצלמה ריקה....
זה או התמונה הזו או כלום...
כי מאוחר יותר כבר אן מה לצלם, חוץ מפירורים
צפה בקובץ המצורף 964953


תבנית עגולה גדולה וגבוהה
או 3 תבניות אינגליש קצרות
או 2 אינגליש ארוכות
או תבנית A4

גובה העוגה ישתנה בהתאם לתבנית.

כוסות חד פעמי פשוטות, כרגיל ;)


2.5 כוסות סוכר
3.5 כוסות קמח
1 ו 1/4 כוסות קקאו איכותי
1/2 כוס אבקת שוקולית
5 ביצים
1 אבקת אפיה
3 סוכר וניל
1.5 כפיות סודה לשתיה
2.5 כוסות מים חמים מהולים ב 1.5 כפות אבקת קפה נמס
1/2 כוס ריצ' גולמי
1.5 כוסות שמן

מערבבים במיקסר את כל הרכיבים למעט המים והקמח

מוסיפים מים וקמח לסירוגין.
מערבבים רק עד שהבלילה אחידה ללא גושים.

מרפדים תחתית תבנית בניר אפיה. מרססים את צידי התבנית בשמן
יוצקים את הבלילה לתבנית
אופים ב 180 מעלות כחמישים דקות עד שעה, תלוי בעוצמת התנור. העוגה מוכנה כאשר היא קפיצית למגע וקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.

אפשר לצפות בגנאש, בסוכריות וקישוטים אחרים.

אפשר להכין בתבניות אישיות
איך הכנת את הציפוי?
 

חברים

משתמש פעיל
איך מכינים את הגאנאש? אפשר גם קרם שוקולד? אם כן בבקשה מתכון
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
איך מכינים את הגאנאש? אפשר גם קרם שוקולד? אם כן בבקשה מתכון
לגנאש ממיסם שוקולד וריצ' אותה כמות בסיר קטן עד שמתקבל קרם חלק

זיגוג שוקולד ללא בישול:
3 כפות שמן
3 כפות קקאו
3 כפות מים רותחים
100-150 גרם אבקת סוכר

מערבבים בקערה את כל הרכיבים. אבקת סוכר שמים בתחילה רק 100 גרם ומערבבים. אם נוזלי מדי מוסיפים עוד אבקת סוכר.
הסיבה שהסמיכות משתנה היא כי הקקאו שונה מחברה לחברה
 

חברים

משתמש פעיל
עשיתי היום את העוגה, עדיין בלי ציפוי מלמעלה. העוגה יצאה רטובה/שומנית בתחתית, והחלק העליון קצת נוקשה וטיפה קיבל סדקים.
האם הגאנאש יכסה את הסדקים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
עשיתי היום את העוגה, עדיין בלי ציפוי מלמעלה. העוגה יצאה רטובה/שומנית בתחתית, והחלק העליון קצת נוקשה וטיפה קיבל סדקים.
האם הגאנאש יכסה את הסדקים?
הגנאש יכסה
אבל חלק יזל לתוך הסדקים. אז כדאי אחר כך לשים עוד גנאש.

מעניין למה זה קרה
 

מהנדסת תוכנה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
D I G I T A L
עימוד ספרים
אם הריץ הוא גולמי,
יש סיבה לא להחליף אותו במרגרינה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה