ממש לא. תעלה.יאללה
אני מעלה
יש התנגדות?
לגבי זה, בלי נדר החל מעכשיו אני לוקחת על עצמי את תפקיד הגבאית (לא את כל התפקיד, תכף אפרט) שזה כולל:יש מישהו שרוצה את הפרק הבא?
מעוניינים שאכין רשימת מבנה לפרקים הקרובים? מוכנה לקחת על עצמי אם את, @לוטם , תקחי על עצמך את הפרק הבא...על מה הפרק הבא אמור להיות?
רעיון מצוין (כמובן לא משהו שיחייב את הכותב המוכשר, אלא כהמלצה חיונית)מעוניינים שאכין רשימת מבנה לפרקים הקרובים? מוכנה לקחת על עצמי
נראה לי יהיה יעיל שתעשי את זה גם אם אני לא אקח את הפרק הבאמעוניינים שאכין רשימת מבנה לפרקים הקרובים? מוכנה לקחת על עצמי אם את, @לוטם , תקחי על עצמך את הפרק הבא...
ולביקורת הספרות הראשונה...:מה אומרים?
כמה זמן יש עכשיו לביקורות?
הקור חדר לעצמותיו, ידו כאבה ומצב רוחו הכללי לא היה מזהיר.
שעות חלפו מאז נזרק שימי לתא, לו יכול היה לשער כמה. דבר אחד ידע בוודאות. איתו בתא יש עוד שני אנשים לפחות. בחושך היה קשה לראות מי הם ומה הם, והדבר רק הוסיף לפחדיו. מי יודע עם אלו פושעים הוא יושב כרגע?
בעודו מתלבט אם לנסות לפתח שיחה צולעת באנגלית רצוצה, נשמע קרקוש מפתחות, והדלת נפתחה. האור היה מסנוור לרגע, רק דבר אחד הצליח שימי לראות. לתא נדחף בגסות עוד מישהו, נזרק על הרצפה, והדלת נסגרה.
"מה אתם רוצים ממני?!" צעק החדש, "בסך הכול בחור ישיבה! לא עשיתי כלום!"
כל יושבי התא קפצו ממקומותיהם, "מה?? אתה בחור ישיבה?" שאלו באחת, כאילו תיאמו ביניהם.
שקט של הלם השתרר. שימי הביט סביב, לא מבין. "גם אתם בחורי ישיבות??????? מאיפה? איך?"
הבחור ממרכז החדר התעשת ראשון, "אני שמואל מוועד שני בחברון, ואתם?"
"אני בעיקרון קיבוץ ב' בגרודנא" ענה העציר החדש, "עכשיו אני בחיזוק בישיבה בצפון, או אולי יותר נכון לומר, בחיזוק בכלא ההונגרי" גיחך בקול נכאים.
שיעול נשמע מפינת התא, "אני עפתי מזמן מהישיבה על ספרים אסורים, ועכשיו אני במעצר על דפים אסורים. אה, וקוראים לי קובי".
"מה? גם אתה נעצרת על ערימה של דפים?" ההבנה התחילה לחלחל במוחו של שימי, "כלומר, גם אתם קיבלתם מימון לנסיעה תמורת העברת דפים?"
"אפילו לא ראיתי מה יש בשקית הארורה ההיא" השיב הבחור החדש, "ברגע ש'ההם' ראו שקית של חנות ספרים הם לקחו אותנו לכאן".
"אותנו?" ניסו כולם להבין מי עוד בעצורים מלבדם.
"אותי ואת השקית" הסביר, "כבר חשבתי שאסור להכניס לכאן שקיות של חנויות ספרים יהודיות".
"כנראה כולנו לקחנו שקית של אותה חנות" הבין שמואל החברונאי, "ככה הם יכלו לדעת מיד שגם השקית שלך עם דפים בעייתיים".
"אבל", הקשה שימי "מה כבר יכול להיות בדפים האלה? בסך הכול דפים?"
קובי ננער ממקומו "אם תדעו לשמור סוד, אולי נוכל להבין מה כתוב בדפים האלו".
"סוד??"
"הצלחתי לקחת..." התחיל לומר קובי, והשתתק. צעדים נשמעו מכיוון המסדרון.
את המתח היה ניתן לחתוך אפילו בסכין לחיתוך ירקות. שמעו משהו מבחוץ? לא שמעו?
לאחר כמה דקות של דממה, מלמל קובי "כנראה סתם פטרול", הרגיע, "תכלס, הצלחתי להחביא בנעל שני דפים מהערמה בלי שאף שוטר שם לב" אם לא החושך, היה שימי רואה איך זיק שובב ניצת בעיניו של קובי.
"אם רק נצליח להשיג אור קטן, אולי נוכל לקרוא ולהבין משהו מהדפים" אמר קובי, בעודו משחרר דפים מקומטים מתוך הנעל.
"מה כבר תבין משני דפים?" זלזל החדש.
" לפחות תדע מי גרם לך להיעצר" טען שימי, "אם בדפים יש חומר מודיעיני של מדינה כלשהי, או איזה מאפיה" הצטמרר.
שוב נשמע קרקוש מפתחות מכיוון הדלת.
קובי זינק בניסיון להחזיר את הדפים למקומם.
זוהי, לדוגמא, מחשבה שאינה נובעת מטראומה וחרדה, אלא משעמום פשוט של נער באזור גיל 16...בעודו מתלבט אם לנסות לפתח שיחה צולעת באנגלית רצוצה
האמת היא, שהבחורים שעמדו מול עיניי בשעת כתיבת הפרק הם מורדי ואלי הזכורים לטוב, ולהערכתי הם היו מגיבים ככה או באופן דומה.אם כי יחד עם ההנאה משבירת המתח נוצרה תחושה מסוימת של חוסר רציונליות- האם יתכן שנערים תמימים שאינם מלומדים בהרפתקאות יגיבו בשלווה יחסית למצב כמו זה?
כבוד גדולהאמת היא, שהבחורים שעמדו מול עיניי בשעת כתיבת הפרק הם מורדי ואלי הזכורים לטוב, ולהערכתי הם היו מגיבים ככה או באופן דומה.
התקציר המקוצר הוא: שימי, בחור ישיבה, נוסע עם חברים ועם דודו להונגריה ומעביר לשם, לבקשת אדם בשם בועז קופרשטיין, שקית עם דפים. בשדה התעופה עוצרים אותו בשל הדפים האלו, ובתא המעצר הוא מגלה בחורי ישיבה נוספים שנעצרו בשל אותה הסיבה.את האמת, אם מישהו יתן לי הסבר מדויק איך הולך הסיפור,
או יקפיץ איזה תקציר
אני אולי אעז לכתוב פרק.
גדול. אהבתי : )גלגל ההגרלות שלנו!
המתינו מעט ותקבלו בעז"ה תיוג בצירוף צילום מסך של הפרק אותו עליכם לכתוב!
מקובל עליכם?".
הנואמת מסיימת את דבריה ומצפה למחיאות הכפיים המקובלות. שקט ודממה בקהל.
שניה, שתיים, שלוש. מה...?! כולם פשוט... נרדמו?
תודה.גדול. אהבתי : )
בלי לשאול?... השאלה כמה מהם באמת יכתבו פרק בסופו של דבר...לדעתי צריך לעשות גלגל המזלות עם שמות הניקים בפורום כתיבה. בלי לשאול, מי שיוצא כותב פרק.
תודה. האמת שסתם הייתי משועממת אז החלטתי קצת לקשקש לכם... טוב לשמוע שעניינתי מישהו.וואוו!!!
הייתי מרותק!!! מהכתיבה ומהסיפור
מהפרק הבא אני גם מצטרף לרולטה
אני לא הצטרפתי : ) שלא תהיה אי הבנה...תודה. האמת שסתם הייתי משועממת אז החלטתי קצת לקשקש לכם... טוב לשמוע שעניינתי מישהו.
אפשר להצטרף מהפרק הזה, בלאו הכי לא בטוח שתצא לפרק הבא.
מצרפת אותך. תודה!
יש מקום לעוד 5 סופרים/ות, מי אלו?
הנה קישור לאשכול שעוסק בתקצירים ועלילה.את האמת, אם מישהו יתן לי הסבר מדויק איך הולך הסיפור,
או יקפיץ איזה תקציר
אני אולי אעז לכתוב פרק.
מוזמנים להעלות רעיונות.1. כותרת לסיפור. בסיום ההרצאה נשמע את הצעותיכם, ובאם לא נגיע להסכמה- נקים בעז"ה סקר.
יש כזה ספר כבר...אזיקים מניר (כי העילה להכנסתו לכלא הייתה הדפים).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: