תנוח דעתך...מה זה שבת בבוקר? אנחנו אוכלים בשרי גם בלילה וגם בבוקר.
אין מצב, נפלת על מישהי מסורתית מאד, אנחנו בחיים לא נהפוך סעודת שבת לחלבית...
התכוונתי לקידוש בבוקר שנערך שעתיים לפני הסעודה..
נערך לאחרונה ב:
תנוח דעתך...מה זה שבת בבוקר? אנחנו אוכלים בשרי גם בלילה וגם בבוקר.
אין מצב, נפלת על מישהי מסורתית מאד, אנחנו בחיים לא נהפוך סעודת שבת לחלבית...
תקני של יצרן אמין שמתחייב לסויה מפולים שלא הונדסו גנטית.הוא לא בעייתי מבחינת הורמונים כמו שמדברים על כל שניצלי הסויה למיניהם?
הכל תקיןתנוח דעתך...
התכוונתי לקידוש בבוקר שנערך שעתיים לפני הסעודה..
ואני לא מתכוונת לחנך אותך לפורמט אחר.
אז זה באמת לא מעשי...הכל תקין
אז רק לתת לך מושג - התפילה מסתיימת קרוב ל-12 ומיד מתחילה הסעודה. אין שום הקדמות לפני כן.
גם אם אני מכינה עוגת שמנת לכבוד שבת - היא תיאכל דקה לפני הדלקת נרות, מוצ"ש, ואולי על ידי הילדים בשבת בבוקר.
אפשר גם להכין מרנג איטלקי - מבשלים חלבונים עם סוכר בבן מארי ומקציפים חם.ב. אפשר לבשל את החלבונים ע"י הקצפה עם סירופ סוכר רותח.
כנ"ל לגמרי.ג. אולי זה רק אני אבל אני לא מוכנה להכין שום דבר עם ביצים חיות ולקחת אחריות במידה ומישהו /מישהי יחלו בגללי.
ד. האמת שאני פשוט נרתעת ממאכלים נאים. לא רק ביצים. גם בשר ודגים.
וגם סעודה שלישית, בשבתות קיץ.בשביל זה יש את שבת בבוקר.
איך מפסטרים?בפסח אמא שלי הכינה מיונז מביצים מפוסטרות.
אני מבשלת כל הלילה על אש נמוכה קילו חומוס ומקררת את הגרגירים במי הבישול וזה יוצא ממש סמיך אבל לא ניסיתי להקציף ינוסה בקרוב בעז"ה..יתכן ולא בישלת מספיק זמן. אני מבשלת 3 שעות בסיר רגיל.
אני חושבת שהיא קנתה אותן ממישהו מפוסטרותאיך מפסטרים?
בדיוק מה שרציתי לכתוב אתמול ושכחתי.מה עושים עם חלב מרוכז?
פעם קאשונה שאני רואה בהכשר הבד''ץ העד''ח
קניתי אחד בברכל.
סמכתי עליכן שתתנו לי רעיונות טובים בשבילו
יכולה להעלות לפה את המתכון?בדיוק מה שרציתי לכתוב אתמול ושכחתי.
קניתי ואני מחפשת מה לעשות.
(מהר, לפני שהוא יגמר כמות שהוא)
בינתיים שמתי עין על גלידת שמנת מגליון טעימות האחרון
תודה רבה!זה טעים, אם כי ציפיתי ליותר.
מזכיר מאוד ריבת חלב.
והמתכון הוא גלידת חמאת בוטנים
צפה בקובץ המצורף 531515 צפה בקובץ המצורף 531516
תודה רבה!
התמונה נראית קצת מטושטשת
שאלתי אותה.תוכלי לשאול אותה איך בדיוק היא מכינה? אולי מוסיפה משהו לקצף לייצוב?
כי לי ממש ירד הנפח לרבע. וערבתי שוקולד לאחר שהתקרר ואחרי השוואת טמפרטורות.
גלידה מטריפה ששמה בכיס את בן אנד ג'ריס נראה לי שהמתכון של אושרית אברג'ל(מספיק ל-2 אינגליש)מה עושים עם חלב מרוכז?
פעם קאשונה שאני רואה בהכשר הבד''ץ העד''ח
קניתי אחד בברכל.
סמכתי עליכן שתתנו לי רעיונות טובים בשבילו
פשוט עדיף לא לשים הרבה.
היא הופכת מרירה גם בבישול יתר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: