או להכין מוס בלי ביצים נאותהתחיל כהרפתקאה קולינרית,
וכשראינו שהולך חשבנו שזה יכול להחליף את הביצים הנאות במוס.
או להכין מוס בלי ביצים נאותהתחיל כהרפתקאה קולינרית,
וכשראינו שהולך חשבנו שזה יכול להחליף את הביצים הנאות במוס.
קצפת פלסטיק דוחה?או להכין מוס בלי ביצים נאות
א. גנאש מוקצף. אפשר להוסיף עוד טעמים לטשטוש הפלסטיק.קצפת פלסטיק דוחה?
או קוקוס שלא כולם אוהבים?
שזה?ב. קרמו שוקולד שקופל לקצפת.
קרם אינגלז עם שוקולד.שזה?
מעניין!חלב סויה שמבשלים עם חלמונים ווניל עד ל-90 מעלות.
חומר גלם מדהים.עגבניות מיובשות.
מתכון?חומר גלם מדהים.
ממליצה גם להוסיף לסלמון בתנור.
וגם לסלט פסטה וגבינה מלוחה
ולפוקאצ'ות.
אני מכינה אותן לבד. לא סובלת את הקנויות.
ולגבינה רגילה למריחה על הלחם.חומר גלם מדהים.
ממליצה גם להוסיף לסלמון בתנור.
וגם לסלט פסטה וגבינה מלוחה
ולפוקאצ'ות.
אני מכינה אותן לבד. לא סובלת את הקנויות.
א. אם הגלידה חלבית. יש מתכון מעולה עם חלב מרוכז שמייתר כל שימוש בחלבונים כי הגלידה שיוצאת איתו מהממת במרקם.@shira bira , אם אני אכין גלידה בלי חלבונים היא תצא לי בערך 1/3 מהכמות, הנפח, וכמובן גם האווריריות.
באמת קניתי לאחרונה - והתאכזבתי קשותחומר גלם מדהים.
ממליצה גם להוסיף לסלמון בתנור.
וגם לסלט פסטה וגבינה מלוחה
ולפוקאצ'ות.
אני מכינה אותן לבד. לא סובלת את הקנויות.
את מרבה לתת מתכונים חלביים. אצלי זה לא עובד, גלידות אני מכינה לשבת ולא ליום חול, ועוגות - גם מעדיפה כאלה שיהיה אפשר לנשנש אחרי ארוחת צהריים... (דרך אגב, בגללך/בזכותך כן הכנתי כמה מתכוני עוגיות עם חמאה, ברור שאין מה להשוות בטעם, אבל העוגיה עצמה די שומנית.)א. אם הגלידה חלבית. יש מתכון מעולה עם חלב מרוכז שמייתר כל שימוש בחלבונים כי הגלידה שיוצאת איתו מהממת במרקם.
ב. אפשר לבשל את החלבונים ע"י הקצפה עם סירופ סוכר רותח.
ג. אולי זה רק אני אבל אני לא מוכנה להכין שום דבר עם ביצים חיות ולקחת אחריות במידה ומישהו /מישהי יחלו בגללי.
ד. האמת שאני פשוט נרתעת ממאכלים נאים. לא רק ביצים. גם בשר ודגים.
ה. גם כשאני מכינה קרמו שמבוסס על חלמונים שבושלו עד 90 מעלות אני מוציאה אותו מהמקרר רק בהגשה עצמה ואם אני נוסעת איתו זה רק כשהוא מאוחסן בצידנית עם קרח. רק חסר לי שהריונית לא ידועה לי תינזק בגללי...
(להריוניות הידועות אני מכינה כוס קינוח נפרדת בלי קרמו. רק עם גנאש. שסימנתי באיקס בתחתית).
כי אמנם פסטור מתרחש ב70-80 מעלות אבל כל פעם שמניחים מאכל כזה בטמפ' החדר כמות החיידקים שבו מתרבה בגידול מעריכי. ולהריוניות, קשישים וילדים וגם מוחלשי חיסון זה מסוכן.
גם אני מכינה את כל החלבי לשבת.גלידות אני מכינה לשבת ולא ליום חול
מה זה שבת בבוקר? אנחנו אוכלים בשרי גם בלילה וגם בבוקר.גם אני מכינה את כל החלבי לשבת.
בשביל זה יש את שבת בבוקר.
וגם בליל שבת אנחנו אוכלים רק דגים.
וכל שאר הסעיפים שפרטתי דנו בפתרונות לגלידה לא חלבית.
וסתם שתדעי אפשר להכין חלב מרוכז מחלב סויה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: