@חני במברגר. אם תרצי יש לי מתכון שפרסמתי פה פעם לתבשיל קציצות ובצלצלי שאלוט.
תודה, אשמח מאד!את מתקילה אותי. אבל בעלי הוא זה שעושה את הקניות ואני סומכת עליו בעניין הכשרות ולא בודקת בעצמי.
היום הוא הולך לקניות. אבקש ממנו לבדוק.
זה המדריך ש @מירי ו פרסמה.הנה מדריך יסודי ומקיף:
https://vegansontop.co.il/vegan-aquafava-meringue/
כמובןמכרובית אפשר להכין קציצות,
הכנתי בתשעת הימים והם נחטפו....
יש ביקוש?
שאעלה מתכון?
פרסמה איפה?זה המדריך ש @מירי ו פרסמה.
צודקת לא התנסחתי טוב.פרסמה איפה?
זה בלוג של שפית בשם אורי שביט.
עינים להם ולא יראותארתי לעצמי שלא ראית, לכן כתבתי.
ניסיתי בעבר להקציף מי חומוס מקופסת שימורים. אכן יוצא קצף מושלם! גבוה ונראה כמו קצף ביצים רגיל. הבעיה היתה כשניסיתי להוסיף לו שוקולד מומס (אחרי שהתקרר) כדי להכין מוס בכוסיות, ופה הקצף נשבר לגמרי וקיבלתי רבע מהכמות. אשמח לשמוע אם מישהי ניסתה וכן הצליחה.עינים להם ולא יראו
בכל מקרה, גם באתר הזה יש המון מתכונים שעושים שימוש במי החומוס.
https://www.markivsodi.co.il/
אז אל תוסיפי שוקולד לקצף עצמו. כנראה שהוא לא מגיב טוב לחומר בטמפ' גבוהה יותר.ניסיתי בעבר להקציף מי חומוס מקופסת שימורים. אכן יוצא קצף מושלם! גבוה ונראה כמו קצף ביצים רגיל. הבעיה היתה כשניסיתי להוסיף לו שוקולד מומס (אחרי שהתקרר) כדי להכין מוס בכוסיות, ופה הקצף נשבר לגמרי וקיבלתי רבע מהכמות. אשמח לשמוע אם מישהי ניסתה וכן הצליחה.
במתכונים בקישורים הנ"ל משתמשים רק למרנג וכדו'
אמא שלי מכינה מזה מוס שוקולד.ניסיתי בעבר להקציף מי חומוס מקופסת שימורים. אכן יוצא קצף מושלם! גבוה ונראה כמו קצף ביצים רגיל. הבעיה היתה כשניסיתי להוסיף לו שוקולד מומס (אחרי שהתקרר) כדי להכין מוס בכוסיות, ופה הקצף נשבר לגמרי וקיבלתי רבע מהכמות. אשמח לשמוע אם מישהי ניסתה וכן הצליחה.
במתכונים בקישורים הנ"ל משתמשים רק למרנג וכדו'
תוכלי לשאול אותה איך בדיוק היא מכינה? אולי מוסיפה משהו לקצף לייצוב?אמא שלי מכינה מזה מוס שוקולד.
הקצף טיפה נשבר לה אבל עדיין נשאר במרקם מצוין
ייתכן שהמרקם של השוקולד המומס כבד ודחוס מדי ו'מפיל' איתו את כל הקצף.ניסיתי בעבר להקציף מי חומוס מקופסת שימורים. אכן יוצא קצף מושלם! גבוה ונראה כמו קצף ביצים רגיל. הבעיה היתה כשניסיתי להוסיף לו שוקולד מומס (אחרי שהתקרר) כדי להכין מוס בכוסיות, ופה הקצף נשבר לגמרי וקיבלתי רבע מהכמות. אשמח לשמוע אם מישהי ניסתה וכן הצליחה.
במתכונים בקישורים הנ"ל משתמשים רק למרנג וכדו'
אותי מעניין מאד!!לא כל אחד מתחבר לזה
יש לזה טעם מאוד מסוים
יש לי מתכון שגם ילדים אהבו אם מעניין אותך אחפש
אשאל אותה.תוכלי לשאול אותה איך בדיוק היא מכינה? אולי מוסיפה משהו לקצף לייצוב?
כי לי ממש ירד הנפח לרבע. וערבתי שוקולד לאחר שהתקרר ואחרי השוואת טמפרטורות.
אולי תנסי להוסיף את הקצף לשוקולד.תוכלי לשאול אותה איך בדיוק היא מכינה? אולי מוסיפה משהו לקצף לייצוב?
כי לי ממש ירד הנפח לרבע. וערבתי שוקולד לאחר שהתקרר ואחרי השוואת טמפרטורות.
אפשר לדעת למה בכלל להכין ממי חומוס?אשאל אותה.
התחיל כהרפתקאה קולינרית,אפשר לדעת למה בכלל להכין ממי חומוס?
יש טבעוניים במשפחה או אלרגיה לביצים?
או סתם הרפתקנות קולינרית? (אני בעד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: