@סמולטוק, איזה טעם יש לבורגול?
שומעת עליו המון, אבל רועדת לנסות..
בורגול זה דבר ממש טעים ואת יכולה לעשות אותו במלא ווריאציות
האהובות עליי:
1. סלט-
מוסיפה מים רותחים עד מעל הבורגול.
אחרי שסופג את כל המים, מתקרר וכו'
מוסיפה: עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, כוסברה, שום
ושדרוג מפתיע של חברה חמודה שלי: חמוציות.
מתבלת עם מלח, פלפל ומיץ לימון.
2. מבושל-
מטגנת בצל
עליו גזר מגורד
וגרגירי חומוס (מבושלים)
מוסיפה את הבורגול
תבלינים: מלח, פלפל ומעט פפריקה
מים ביחס של 1:1
מנמיכה להבה ומבשלת מכוסה.
תנסי ותבואי להודות לי........