ואיך אפשר בלי המטבח הבוכארי שכולל בעיקר: כוסברה טריה- בסיס חובה, שום טרי, כמון-בעלי משיג מהודר גם לפסח! מלח ופלפל שחור וזהו. על פפריקה לא שמעו שם! והמאכלים יאמי....הם מטגנים תפוחי אדמה לציפס לפני בישול, מטגנים גפרורי גזר לצבע כתמתם, מבשלים אורז עם מגוון בשרים ועופות בסיר אחד... מתאים מאד לילדים. וממלאים בצלים, תפוחי אדמה, עגבניות ומלפפונים בבשר.
אז למי שלא משתמשת בכוסברה והיא פתוחה לגיוונים זה הזמן, משבח את הטעם והמראה יוקרתי!
וגם אפשר להקפיא לבישול....למי שלחוצה מה תעשה בחבילה שלמה...
מתאים לדגים, לעוף בתנור, לבחש-אורז עם בשר, ובטרי לסלטים רבים.
התחליף שלי לאבקת מרק במרק זה טחינה של: סלרי עלים, שן שום אחת, בצל אחד ועגבניה, ולשפוך לסיר המרק, גן עדן!