rachelevanon
משתמש סופר מקצוען
אפשר הערה קטנה לגבי החרדל?
הוא נחשב בהלכה לחריף,
ולכן אם מכניסים לקופסת החרדל כפית חלבית הוא נהיה חלבי, וכן בשרי.
לי זה מאד מאד ברור, אבל פעם אמא שלי בקשה משכנה חרדל פרווה והיא לא הבינה על מה היא מדברת, התברר שהיא מכניסה איזו כפית שיוצא לה, וזה ממש אסור!
מקווה שכולן יודעות את זה, אבל בכל זאת....
וכן, הוא באמת מעשיר רטבים, בלילה לשניצלים וכו', ממליצה.
נכון מאד, דיוק חשוב.
משתמשת רק בחד פעמי. כנ"ל לגבי שימוש בסחוג, אריסה, יכול להיות שגם מטבוחה.