המרגרינה מהווה להם תחליף טוב לשמאלץ ולחמאה. זה בשרי וזה חלבי, ומרגרינה היא פשוט... פרווה.הסיפורים מהונגריה מדברים על שמאלץ או חמאה.
היא משמשת גם במאכלים תימנים מסורתיים במקום הגהי...
המרגרינה מהווה להם תחליף טוב לשמאלץ ולחמאה. זה בשרי וזה חלבי, ומרגרינה היא פשוט... פרווה.הסיפורים מהונגריה מדברים על שמאלץ או חמאה.
את מתכוונת סמנה...היא משמשת גם במאכלים תימנים מסורתיים במקום הגהי...
וזה מחריד.היא משמשת גם במאכלים תימנים מסורתיים במקום הגהי...
אפשר להקפיד על כפית פרווה אם יש לך, או חד פעמית, ואז זה פותר את הבעיה הזו.יואו
לא ידעתי מעולם
משתמשת מעט בחרדל
בעיקר בשניצלים או חזה עוף ברוטב ובסלמון
אבל תמיד שמה כפית בשרית.
טוב לדעת! וחשוב נורא!
את מתכוונת סמנה...
זהו, זה אותו דבר.וזה מחריד.
גהי -חמאה מזוקקת (בתימן קראו לה סמנה) אמורה להיות מאכל מאד בריא ובמקום זה מקבלים תועפות מרגרינה.
ואני מאמינה שהמלוואח בתימן שהיה עשוי מחמאה היה הרבה יותר טעים ממה שיש לנו פה.
אבל היא לא טעימה!אבל מבחינתם כשלא הכירו את הסכנות שלה, זה היה פתרון מעולה
משתמשים בבישול אסייתי.עכשיו כתבה לי שמצאה באחד הסופרים
מעניין אותי אם כאלה שמשתמשות בזה
מבחינתי זה משהו רק לשפים..
אני יודעת, התכוונתי שסמנה זה השם התימני שלה. אף תימני לא יגיד גהי.זהו, זה אותו דבר.
מצוי במטבח הערבי , וגם במטבח האסיאתיהשוויגר של אחותי אמריקאית שבאה לגור בארץ
כבר שנה חיפשה בכל הסופרים שמן שומשום , אמרה שאצליהם משתמשים בזה המון לתיבול דגים ועופות
עכשיו כתבה לי שמצאה באחד הסופרים
מעניין אותי אם כאלה שמשתמשות בזה
מבחינתי זה משהו רק לשפים..
השוויגר של אחותי אמריקאית שבאה לגור בארץ
כבר שנה חיפשה בכל הסופרים שמן שומשום , אמרה שאצליהם משתמשים בזה המון לתיבול דגים ועופות
עכשיו כתבה לי שמצאה באחד הסופרים
מעניין אותי אם כאלה שמשתמשות בזה
מבחינתי זה משהו רק לשפים..
יש את זה תמיד במחלקת הבישול האסייתי.משתמשים בבישול אסייתי.
איך משתמשים בו?מצוי במטבח הערבי , וגם במטבח האסיאתי
שמים כמה טיפות.איך משתמשים בו?
נותן ארומה מיוחדת אבל עם טעם מורגשאיך משתמשים בו?
ריבת בצל זה בצלים מטוגנים שבושלו בסוכרים כשעה וזה מרכז מאד את הטעם שלהםרעיון .
יש לך מתכון טוב לריבת בצל?
אני שמה בטשונט - מים מהמרקבהחלט!
השבת בישלתי מרק עוף בלי שום תבלין, גם לא מלח.
שמתי עצמות של העוף, כמה גרונות, ובישלתי במשך כמה שעות.
בעלי היה בהלם שאפילו מלח אין.
לקחתי ממי המרק האלו ובישלתי איתם את האורז של שבת. מעדן.
צריך לדעת איך לבשל וצריך סבלנות
אמא שלי (מרוקאית) שמה נתח אסאדו, תפו"א, בטטות וביצים.אני שמה בטשונט - מים מהמרק
וללא שוווווווום תיבול נוסף (כן בצל מטוגן מלמטה)
יוצא טעים ברמות!
בדיוק.המרגרינה מהווה להם תחליף טוב לשמאלץ ולחמאה. זה בשרי וזה חלבי, ומרגרינה היא פשוט... פרווה.
היא משמשת גם במאכלים תימנים מסורתיים במקום הגהי...
קינמון נחשב בריא מאד. גם בצל, שום ופטרוזיליה שהם אולי לא מוגדרים כתבלין, אבל משתמשים בהם המון במטבח ההונגרי.כמו כל התבלינים למיניהם שיש היום שחלקם לא בריאים בעליל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: