ממש לא מתכוונת להתווכח על זה .זה פשוט עניין של טעם.
לאבקת מרק יש טעם נורא ותעשייתי בעיניי.
לגבי סוכר, הוויכוחים שלי עם חברתי ההונגריה הם חומר לספר. היא שמה סוכר בכל דבר, בדג, במרק, בעוף, וכמה שאני משכנעת אותה לנסות להכין סלט גזר או כל חומר גלם אחר בלי החיפוי של תועפות הסוכר, אין עם מי לדבר. בעיניי התיבול ההונגרי הוא פשוט לא מכבד את חומר הגלם, אבל אחרי שמתרגלים לאכול אוכל שמתובל בצורה הזאת- קשה מאד לאכול אוכל שמתובל בעדינות ובכבוד ובלי טעמי חיפוי סינטטיים כמו אבקת מרק.
כנראה שמי שלא הונגריה אמיתית שטעמה את מאכלי הקפוסטו , הצ'ולמדי,הגולש, וכו לעולם לא תוכל להבין כמה האוכל הזה טעים!
כמו שלא אתווכח עם מרוקאית ששמה בכל דבר פלפל חריף וכמון שאני לא יכולה לסבול אבל בעינם אא בלי זה ... בקיצור אין כאן השוואות בכלל!