רצינית? מאיפה הוא מכיר ממרח שוקולד? אצלך אין בבית?מאיפה הוא מכיר בכלל את הממרח?
נו נו,לא תמיד, אבל ילד בחיים לא יחליף קרונפלקס בתפוח, אם לא יהיה לו בתיק תפוח הוא לא יאכל אותו, אם יהיה לו- או שיאכל או שלא.
נו את לא רצינית, מה הילד ייקח? לחם מחמצת טרי טרי שאפיתי לו ב5 בבוקר?אז אצלי יש גם בריא בארוחת צהריים, בארוחת ערב
ובשבתות- אני מפציצה באוכל מזין ואהוב על כל אחד. רק שיאכלו בריא וברוגע ולשובע
בבוקר- אוכלים זבל. בכלל לחם פרוס זה אחד הזוועות הלא -בריאותיות שקיימות בתבל
אם כבר, לא הממרח משנה הרבה אלא הלחם עצמו
לא צריך להקצין, גם אני לא אוכלת מחמצת גם אם תרביצי לי. לחם נורמלי בייתי, לחמניה ביתית/פיצה ביתיתנו את לא רצינית, מה הילד ייקח? לחם מחמצת טרי טרי שאפיתי לו ב5 בבוקר?
זה מצחיק אותי כי הבן שלי לא אוכל לחם עם שוקולד כי זה 'מגעיל' אבל שוקולד ציפס הוא אוהב, זה שתי מוצרים שונים.רצינית? מאיפה הוא מכיר ממרח שוקולד? אצלך אין בבית?
כמה ילדים יש לך? מעניין אותי עד איזה גיל מצליחים לשלוט באוכל של הילדים. לא מאמינה שזה מחזיק הרבה...
ואת כאילו, מותר לשאול- לא אוכלת שוקולד? לא שותה קפה? לא שותה קולה בשבת? לא קונה פיצה? לא אוכלת מוקרמים?
אני יודעת שיש אנשים שאוכלים רק בריא, אבל זה מבוגרים בד"כ לא ילדים
אם את באמת חשוב לך לחם ביתי נורמלי. ממליצה לך ממש על אופה לחם. שופכים את כל החומרים למכשיר ואת קמה בבוקר לריח משכר.לא צריך להקצין, גם אני לא אוכלת מחמצת גם אם תרביצי לי. לחם נורמלי בייתי, לחמניה ביתית/פיצה ביתית
אגב, לא מספיקה לאפות ביום-יום רק לשבת, אבל בשאיפה כזאת בעז"ה
מעניין אותי איזה מחקרים עשית על השוקולד הלא-בריא, כשאת לא יודעת כמה שעות האכילה הם קריטיות לבריאות.לשלוח את הילד עם כוס סוכר כי רק זה מה שהוא אוכל זה הזנחה או לא?
לשלוח ילד עם ביגוד קצר ביום קר מאוד כי הוא לא מוכן ללבוש בגד מתאים זו הזנחה?
לתת לילד בן 5 לחצות כביש לבד כי רק ככה הוא מוכן ללכת לגן זה הזנחה?
השאלה אם ברור לך שהשוקולד מזיק לו. אם ברור לך שהוא מזיק לגוף שלו, מפריע לו להתרכז אחר כך וללמוד (הסוכר והמוח ממש לא הולכים יד ביד) וממלא את הגוף שלו ברעל
אם זה ברור לך אני מניחה שלא תאפשרי את זה, ותופתעי לגלות ש-הילד לא ימות מרעב. (אגב לגבי ילדים שתקופה לא אכלו בגן- כמה זה גרוע? מי קבע כמה פעמים ביום צריך לאכול ובאיזה שעות? הגוף שלנו חכם ואם הילדה מצליחה להסתדר בלי אוכל בגן (כמובן שתמיד יהיה לה בתיק למקרה שתרצה), נניח אוכל בבית לפני וזה מספק אותה-
שיהיה לה בהצלחה. בעיני זה לא בעיה. הבן שלי תקופה ארוכה לא היה אוכל בגן לחם. אכל בבית לפני שיצא, לקח איתו משהו קטן בשקית (נושא לאכשול נוסף-שקיות הסוכר הבלתי הגיוניות שילדים מביאים איתם כל בוקר לגן) וזהו לא אכל יותר עד הצהרים והגננת דיווחה שהכל בסדר.)
לדעתי אם משהו הוא לא אופציה אצלך באותה רמה של שאר הדוגמאות שהבאתי-הילד יבין את זה גם וימצא משהו אחר.
כשהייתי ילדה היינו שותים פטל בגן.מה גם, שאחד מזכרונות הילדות הכי מתוקים שלי (תרתי משמע) זה כשאמא שלי הייתה מסכימה לחם עם שוקולד. ואני לא מתכוונת למנוע את החוויה הזו מהילדים שלי
חלווה מכילה המון סוכר, אבל יש גם לל"ס, כדאי לך לבדוק.הבן שלי אוכל רק חלווה יום יום - פרוסות חלווה בלחם, פיתה, לחמניות ביתיות....
ולא עוזר הטוסטים והחביתות שאני מכינה על הבוקר
למרות שזה יחסית בריא אבל אותי זה כבר ממש מגעיל,
גם בארוחת ערב זה מה שרוצה אבל לא מוותרת לו והוא אוכל חביתות וכו
והיה לו תקופה ארוכה שרצה רק ממרח תמרים, שוקולד אפילו לא מציעה להם, אז הם לא יודעים לבקש.
את תתני מה שטוב לחמודי שלך, ואת יודעת יותר טוב מכל התזונאיות.כן, אני מכירה את כל הכללים האלו: "ממרח שוקולד רק בראש-חודש או רק ביום שישי" גם אצלי כך היה.
זה עבד, עד שהפסיק לעבוד אצל הקטנצ'יק.
ואלו שגדלו עם הכלל היפה ההוא, טורפים לי חצי חבילת 'רבע לשבע' ב-5 דקות! נו באמת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: