התייעצות ממרח שוקולד בלחם, זה מוזנח לדעתכם

bmsz

משתמש פעיל
אבל גם ברור לדעתי, שהרפוא אפילו היום ב2024, רחוקה מאודדד מלדעת הרבה דברים,בתחומים מסוימים וודאי.(לי מרגיש כך בכל נושא הריונות ולידות)
אין ספק.
אבל הרפואה האלטרנטיבית משום מה סבורה שהיא אכן יודעת הכל
וכמו תמיד במחקר לכל טענות אפילו הגיוניות ביותר צריך הוכחות משמעותיות
 

דרך אמונה בחרתי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני לא יכולה שלא להגיב.
כמה צריך להזהר בכל הנוגע בסכרת עם רפואה טבעית.
כמובן, אפשר וצריך לשמור על אורח חיים בריא, אבל להזהר לא לשחק עם תרופות או להוריד מינונים, יש לנו במשפחה ילדה סוכרתית, ואנחנו ראינו ושמענו הרבה כמה ילדים סוכרתיים הגיעו לטיפול נמרץ בגלל כל מיני "טיפולים" טבעיים כאלה או אחרים...
כל ילד סוכרתי חדש שמגיע הדבר הראשון שמזהירים זה מכל הטיפולים והתרופות הטבעיות שעושות שמות....
 

שרה UI/UX

משתמש מקצוען
יוצרי ai
לרבים השואלים
יובל אשרוב הוא מתנגד חיסונים מפורסם ומבסס טענה מפורסמת שהחיידקים אינם מחוללי מחלות. נו באמת...
את יובל אשרוב באמת לא הייתי מביאה כדמות ללמוד מממנה אורח חיים
אבל ברור שאוכל בריא חיוני לתפקוד של הגוף?
שכדאי להפחית בסוכר, שומן טראנס ואוכל מתועש?
לא בשביל לעשות למישהי מצפון חלילה, אני גם לא מושלמת בכלל בנושא הבריאות!
הסיבה היחידה שאני כותבת על זה פה זה כדי לעזור להכניס למודעות
בדיוק שכנה שלי הציעה שנלך יחד לגינה והיא תביא לילדים לחם עם שוקולד
אמרתי לה שאני מעדיפה יאכלו חלבון אז אני אכין גם טוסטים עם גבינצ לכולם
היא שאלה בנחיתות מאיפה אני מבינה בזה.. והיא לא יודעת מה חלבון ומה לא
אני יודעת מקרוב כמה שהיא אמא מסורה ומהממת, רק חסר לה ידע שלא מסובך להשלים!
ואישית יצא לי להחכים מנשים פה בפורום שנתנו ידע בנושאים שונים ולכן שמחה לתרום גם כן מהידע של
אבל ממש לא ממקום מתנשא או מזלזל
 

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
אני מציעה לקרוא את הערכים התזונתיים של החטיפים ולהשוות אותם לממתקים.
רוב החטיפים לא פחות גרועים ממתקים. יש בהם המון סוכר (כן, גם במלוחים), המון מלח שזו בעיה בפני עצמה, הם נדבקים לשיניים לא פחות מטופי, והם מרגילים ילדים לטעמים חזקים של מחזקי טעם.
יש גם חטיפים פחות גרועים, אבל באופן כללי זה לא יותר טוב מממתקים. כדאי לקחת בחשבון גם את גודל המנה שאתם רגילים אליו בבית בחטיף לעומת ממתק.
אנחנו משתדלים חטיפים שאין בהם סימן אדום כמו למשל במבה ובסלי אוסם- למרות שיותר יקר.
תודה על ההערה\הארה
 

שרה UI/UX

משתמש מקצוען
יוצרי ai

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
מתלבטת כמה זמן זה יחזיק מעמד כי הילדים שלי קטנים עדיין
תודה על הכנות

המון מה"מצליחות" יחסית לשמור על תזונת ילדים בריאה הן אימהות צעירות יחסית.
לא מזלזלת אבל גם אני הייתי שם...

זוכרת איך כנשואה צעירה ראיתי את גיסתי נותנת לבת שנתיים וחצי מעדן. חשבתי בליבי שהיא חסרת אחריות, לא מודעת לא מבינה ועוד.
כמה שנים והבנתי שמה שרואים מכאן לא רואים משם...

באמת מעניין כמה אמהות למשפחות עם מתבגרים לא מכניסות חטיפים ביום יום (תקופת מבחנים החלה...),מצליחות להחזיק רק לחם מלא או נמנעות ממוצרי חלב/סויה/סוכר לבן?
 

נ.ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ע
אז אולי גם את הקורנפלקס בבוקר שלא יאכלו?
יש בזה המון סוכר..
מה כן יאכלו?
עשו פעם מחקר ונתנו קורנפלקס לעכברים, הם כרסמו את הקרטון ובקורנפלקס לא נגעו
מי שחושב שבקורנפלקס יש ערכים תזונתיים שימשיך לחלום
כ"כ הרבה שקר בכל תעשית המזון
אין עוד דברים לבוקר חוץ מקורנפלקס? תתעוררו!
 

bmsz

משתמש פעיל
ע

עשו פעם מחקר ונתנו קורנפלקס לעכברים, הם כרסמו את הקרטון ובקורנפלקס לא נגעו
מי שחושב שבקורנפלקס יש ערכים תזונתיים שימשיך לחלום
כ"כ הרבה שקר בכל תעשית המזון
אין עוד דברים לבוקר חוץ מקורנפלקס? תתעוררו!
אני דווקא מכיר אנשים ששמים קורנפלקס במלכודות לעכברים וזה עובד מעולה
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
עשו פעם מחקר ונתנו קורנפלקס לעכברים, הם כרסמו את הקרטון ובקורנפלקס לא נגעו
מי שחושב שבקורנפלקס יש ערכים תזונתיים שימשיך לחלום
עכברים מכרסמים דברים שאינם מזון כדי לשמור על יכולת הכרסום.
ברור שבקורנפלקס יש יותר ערכים תזונתיים מאשר בקרטון, וברור שהוא לא מאכל בריאות.
 

הפולניה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יוצרי ai
עוד סוד מצמרר - את הצבע הלבן והיפה של הקמח מייצרים בעזרת-אקונומיקה... (בכמות שתזיק רק לטווח ארוך ולא לטווח מידי כמובן כי אחרת זה לא היה מחזיק...)
אמאלה, מה נעשה? נטחן גרגירי חיטה בריחיים? (אני לא צינית, אני באמת לא מצליחה לחשוב על פתרון לזה)
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
אגב לגבי קמח חיטה לבן למול קמח כוסמין (אפילו לבן)
לחיטה הוסיפו כמות גדולה של גלוטן שלא נמצא בה באופן טבעי (כדי להוציא מאפים תפוחים וגבוהים ופוטוגנים...)
מה שנקרא -הינדסו אותה
והגוף שלנו לא בנוי לעכל כמות גבוהה כזו של גלוטן
לכן יש כל כך הרבה ציליאקים...
ועוד סוד מצמרר - את הצבע הלבן והיפה של הקמח מייצרים בעזרת-אקונומיקה... (בכמות שתזיק רק לטווח ארוך ולא לטווח מידי כמובן כי אחרת זה לא היה מחזיק...)
הכוסמין לעומתה הוא טבעי לחלוטין
ולכן גם הלבן, שהוציאו ממנו את כל הסיבים וערכים התזונתיים שלו, עדיפים על החיטה הרגילה
אני לא יודעת מאיפה מקורות המידע שלך, אבל זה אוסף של פייקים.
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
הקמח המלא בסופו של דבר הוא פחממה שלא מוסיפה כלום לגוף חוץ משובע- שבעים גם מלחם לבן, אבל הכף גדושה גבינה שאני שמה בלחם, או חומוס או טחינה, או כל ממרח רגיל אחר- זה מלא בחלבונים קריטיים לגדילה של הילד.
תבדקי את אחוזי החלבון בקמח ותופתעי (לטובה).

ופחמימה זה הבסיס לתזונה שלנו. הבעיה שאנחנו צורכים ממנה יותר מדי, בעולם המודרני. אבל כל מה שהתחלנו לצרוך ממנה יותר מדי זה בגלל שהמוח שלנו מתוכנת שהיא טובה ולכן הוא 'מתגמל' אותנו על צריכה שלה.
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
אני לא יכולה שלא להגיב.
כמה צריך להזהר בכל הנוגע בסכרת עם רפואה טבעית.
כמובן, אפשר וצריך לשמור על אורח חיים בריא, אבל להזהר לא לשחק עם תרופות או להוריד מינונים, יש לנו במשפחה ילדה סוכרתית, ואנחנו ראינו ושמענו הרבה כמה ילדים סוכרתיים הגיעו לטיפול נמרץ בגלל כל מיני "טיפולים" טבעיים כאלה או אחרים...
כל ילד סוכרתי חדש שמגיע הדבר הראשון שמזהירים זה מכל הטיפולים והתרופות הטבעיות שעושות שמות....
להבנתי, אורח חיים בריא עשוי למנוע סוכרת סוג 2.
הוא בוודאי לא יכול להחליף טיפול בסוכרת סוג 1.
 

אהובה שכטר

משתמש מקצוען
אין לי שום ציפיות שאם אתן לילד לבחור בין חומוס לשוקולד, הוא יבחר למרוח חומוס.
לי יש בבית תמיד ממרח שוקולד בארון, הוא נשאר שם למשך שבועות רבים ולפעמים כבר מגעיל אותי ואני זורקת אפילו שלא נגמר.
והילדים בהחלט מעדיפים בדרך כלל חומוס או טונה או גבינה.
או לחם בלי כלום.
או לא לאכול כלום:(

מפחדת להגיד שאני לא מבינה מה עושים כזה עסק משכבה דקיקה של שוקולד בלחם?
מדובר בכמות קטנה ממש.
לא נראה לי שזה עד כדי כך מזיק כמו מישהי שתיארה כאן - 'כוס סוכר לחיידר'

שוקולד בלחם בעיניי= פושט, עצלות זמנית לגיטימית של אמא. או שסתם נגמרו הדברים הטעימים יותר.
אבל אם הייתי מחביאה ולא מרשה, זה היה הופך די בוודאות לנדיר ויקר.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה