התייעצות ממרח שוקולד בלחם, זה מוזנח לדעתכם

מה שבטוח

משתמש מקצוען
שמ

שמחה לבשר לך שהעבודה שלי קשורה לרפואה ואת לא כל כך צודקת
בדברים מסוימים אני מסכימה איתך. אך לא לגבי מה שאני כתבתי לדוגמה על האסתמה
אם את מפחיתה אוכל מסוים זה מסייע לחולי אסתמה אך זה ממש לא מגיע מתזונה.
ובואי, לא כולם יכולים לחיות כמוך אז..............
ויכולה להגיד שיש לי ילד שחצי מהדברים שכתבת הוא לוקח אותם מדי פעם כך סתם מאנשים ומהאוויר
והוא אוכל מעט מאוד אוכל רגיל :)
אני לא מסכימה עם הרבה דברים ברפואה הקונבנציונלית
אם תלמדי את רפואת הרמב"ם תגלי דברים חדשים ומרתקים מאוד
ו-סותרים ברהבה מקרים תאוריות קונבנציונליות.
הרפואה הקונבנציונלית לא יודעת לרפא, (מחלות מסוימות) היא יודעת לאזן (מכירה רופא שריפא מישהו מאסתמה? מסכרת?
הרפואה הטבעית יודעת לרפא את הגוף לגמרי מהמחלות האלה, בין היתר כי הגישה לחולי שונה לגמרי)
אני מכירה אנשים שנרפאו לגמרי מאסתמא בשינוי של אורח החיים שלהם כולל שינוי משמעותי בנושא התזונה. כנל מסוכרת ומעוד שלל מחלות כרוניות

כולם יכולים לחיות כמוני, לא כולם רוצים
אני אישה רגילה. :)

מה שבטוח

משתמש מקצוען
אז אצלי זה נראה בערך- גבינה שאין לי מושג מה רע מצאת בה, אא"כ יש לך רגישים, וממרחים- רגילים. אגב תאמיני לי שהילדים צריכים הרבה יותר את החלבונים שאת לא שמה להם בגבינה מאשר את הקמח המלא.
הקמח המלא בסופו של דבר הוא פחממה שלא מוסיפה כלום לגוף חוץ משובע- שבעים גם מלחם לבן, אבל הכף גדושה גבינה שאני שמה בלחם, או חומוס או טחינה, או כל ממרח רגיל אחר- זה מלא בחלבונים קריטיים לגדילה של הילד.
זהו. פרות לא לוקח הרבה זמן לחתוך- תפוח בחצי דקה, לא מקלפת.
מוצרי חלב הם בעיתים מאוד. אין לי כוח לפרט
ולגבי החלבון כתבתי שבקמח עצמו יש יותר חלבון מהשכבת ממרח שאת שמה כך שהכל בסדר...

והאמת שאת לא ממש צודקת בכל מה שכתבת אבל זה נושא שצריך ללמוד בצורה מקיפה ורצינית
ואי אפשר רק מכמה הודעות בפרוג להקיף אותו
אם מעניין אותך חפשי ללמוד על הרפואה הטבעית, רפואת הרמב"ם
תגלי כמה דברים הפוכים לגמרי ממה שאת חושבת.

לגבי הלחם באמת שאין בו צורך גדול -עדיף פירות, ירקות, קטניות ודגנים בצורתם הטבעית והלא מעובדת.

bmsz

משתמש פעיל
הרפואה הקונבנציונלית לא יודעת לרפא, (מחלות מסוימות) היא יודעת לאזן (מכירה רופא שריפא מישהו מאסתמה? מסכרת?
הרפואה הטבעית יודעת לרפא את הגוף לגמרי מהמחלות האלה, בין היתר כי הגישה לחולי שונה לגמרי)
אני מכירה אנשים שנרפאו לגמרי מאסתמא בשינוי של אורח החיים שלהם כולל שינוי משמעותי בנושא התזונה. כנל מסוכרת ומעוד שלל מחלות כרוניות

הבנו הרגע הכל.
הרפואה הטבעית היא שם הקוד להכל.
השלב הבא הוא להיות מתנגד חיסונים
רפואת הרמב"ם לא קבילה הלכתית מול פסיקת רופא בכל מצב בו שואלים רופא כגון יוה"כ וזו הגישה האמיתית.
כמו שלא משתמשים עם רפואות המוזכרות בגמ'.
ולכן כשהמדע התקדם בעוד 900 שנה נשמח לרפואה עדכנית יותר.
אגב, מי שאומר שהוא מרפא מחלה כרונית כדוגמת סוכרת או אסטמה יש לו בעיה אחת הוא הוזה או שקרן מה שתעדיפו.
שמחנו להבין בשם המדע וההיגיון הצרוף.

נערך לאחרונה ב:

נ.ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה שהויכוח פה הוא בין המאמינים במערכת הבריאות למאמינים בטבע שה' ברא
למערכת הבריאות יש יח"ץ חזק, המון המון המון כסף למחקרים, זו המערכת הכי מושחטת שקימת היום!

גם ברפואה הטבעית יש שרלטנים...
אבל נראה לי שכולם מסכימים איתי שאוכל מתועש אין לו שום ערך, גם אם כותבים עליו "סידן" "ויטמין B12" ועל זה הדרך, יצא לי לראות חטיף בלי שום ערך וכתוב עליו בגדול איזשהו ויטמין... אוקי, יש ויטמין באחוז מזערי שכל הרכיבים האחרים מזמן השמידו את הערך שלו
בקיצור, כל דבר לקחת בפרופורציה!
המון בריאות ושמחה , כמה שאני בעד הטבע (והלוואי שאזכה לזה...) לפעמים שוכחים שצריך לשמוח ושמחה זו אחת הרפואות!

ח.ג.ג'.

משתמש מקצוען
אז אצלי זה נראה בערך- גבינה שאין לי מושג מה רע מצאת בה, אא"כ יש לך רגישים, וממרחים- רגילים. אגב תאמיני לי שהילדים צריכים הרבה יותר את החלבונים שאת לא שמה להם בגבינה מאשר את הקמח המלא.
הקמח המלא בסופו של דבר הוא פחממה שלא מוסיפה כלום לגוף חוץ משובע- שבעים גם מלחם לבן, אבל הכף גדושה גבינה שאני שמה בלחם, או חומוס או טחינה, או כל ממרח רגיל אחר- זה מלא בחלבונים קריטיים לגדילה של הילד.
זהו. פרות לא לוקח הרבה זמן לחתוך- תפוח בחצי דקה, לא מקלפת.
בכף גבינה לבנה יש משהו כמו 1.5 גר' חלבון.
ההבדל בין פרוסה אחת של לחם אחיד לפרוסה אחת של לחם מלא הוא בסביבות 1 גר' חלבון. תלוי בסוג, יכול להיות גם קצת יותר. אם זה שתי פרוסות, זה כבר עבר את כמות החלבון שבכף גבינה, וגם הוסיף סיבים על הדרך.
כמובן, הכי טוב גם וגם.
(גם ב"גבינת" קשיו יש חלבון, בערך באותה כמות כמו בגבינה לבנה. לא שאני רואה משהו רע בגבינה לבנה.)

bmsz

משתמש פעיל
נראה שהויכוח פה הוא בין המאמינים במערכת הבריאות למאמינים בטבע שה' ברא
למערכת הבריאות יש יח"ץ חזק, המון המון המון כסף למחקרים, זו המערכת הכי מושחטת שקימת היום!

גם ברפואה הטבעית יש שרלטנים...
אבל נראה לי שכולם מסכימים איתי שאוכל מתועש אין לו שום ערך, גם אם כותבים עליו "סידן" "ויטמין B12" ועל זה הדרך, יצא לי לראות חטיף בלי שום ערך וכתוב עליו בגדול איזשהו ויטמין... אוקי, יש ויטמין באחוז מזערי שכל הרכיבים האחרים מזמן השמידו את הערך שלו
בקיצור, כל דבר לקחת בפרופורציה!
המון בריאות ושמחה , כמה שאני בעד הטבע (והלוואי שאזכה לזה...) לפעמים שוכחים שצריך לשמוח ושמחה זו אחת הרפואות!

הקב"ה בורא הכל
גם את הרופא והחוקר ואת החכמה שלהם לייצר תרופות.
וכו וכו'
אולי לא נשתמש בחשמל ורכבים גם כן.

נ.ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
הקב"ה בורא הכל
גם את הרופא והחוקר ואת החכמה שלהם לייצר תרופות.
וכו וכו'
אולי לא נשתמש בחשמל ורכבים גם כן.
בדיוק פה מגיעה הפרופורציה
איך להנות מהקדמה, ולשים לב לרעלים שסביבנו, ולא אני לא בעד קיצוניות

מה שבטוח

משתמש מקצוען
יש לי רק שאלה אחת.
איך תמיד יש אנשים שמייצגים את המדע כשהם לא רופאים או אנשי מדע.
ולא מציינים מקור לדבריהם אבל הדבר היחיד העולה מדבריהם הוא כמה הם טובים וכללל האוכלוסיה מסביב מטומטמת?
רוב הדברים שצוינו כאן כמשפיעים על הבריאות לא מבוססים מחקרית!!! (אני לא ארד לפרטים כי כתבו כאן אינסוף מיתוסים, כדוגמא שסוכר פירות הוא בריא יותר)
ותעשו לי טובה כשאתם מציינים לי מחקר או מדע טהור וכו
אשמח שתציינו מי המקור
החוקר, כתב העת שפורסם בו המחקר ואז נסיק מה ההשלכות.
לבינתיים כל אחד יעשה כפי הנכון לבריאות ילדיו הן הגופנית והן הנפשית.
הכל מבוסס על עקרונות הבריאות הטבעית
כאן הסבר על הפירות
כל מה שהרב אשרוב מביא הכל מבוסס מחקים, אפשר לפנות אליו לבקש מקורות
ויש לו נסיון רב בריפוי אמיתי של אנשים משלל בעיות בריאותיות.
מה שכן-השיטה שלו במלואה מיועדת לאנשים חולים בד"כ, ולכן אדם שעוד לא הגיע למצב חולי קשה כמו דלקות עמוקות וגרוע מזה - לדעתי לא צריך לחיות אחד על אחד על פי השיטה שלו - אבל כן להתבסס על עקרונות השיטה.

וחס וחלילה, מי מטומטם? יש המון חוסר ידע ובעיקר-המון חוסר מוטיבציה וכל מיני אמונות מגבילות כמו שבריא זה לא טעים, יקר ולוקח מלא זמן.
בינתיים קיבלתי הרבה זלזול מכאלה שטוענות שילד שאוכל בריא רץ בסתר לאכול ממתקים ושטויות וזה קיצוני לתת לילד אוכל בריא..

מה שבטוח

משתמש מקצוען
הבנו הרגע הכל.
הרפואה הטבעית היא שם הקוד להכל.
השלב הבא הוא להיות מתנגד חיסונים
רפואת הרמב"ם לא קבילה הלכתית מול פסיקת רופא בכל מצב בו שואלים רופא כגון יוה"כ וזו הגישה האמיתית.
כמו שלא משתמשים עם רפואות המוזכרות בגמ'.
ולכן כשהמדע התקדם בעוד 900 שנה נשמח לרפואה עדכנית יותר.
אגב, מי שאומר שהוא מרפא מחלה כרונית כדוגמת סוכרת או אסטמה יש לו בעיה אחת הוא הוזה או שקרן מה שתעדיפו.
שמחנו להבין בשם המדע וההיגיון הצרוף.
תודה על התגובה הנעימה ועתירת הידע
דיון כזה אין לי מה לעשות בו
הצלחה ובריאות לכולם

bmsz

משתמש פעיל
הכל מבוסס על עקרונות הבריאות הטבעית
כאן הסבר על הפירות
כל מה שהרב אשרוב מביא הכל מבוסס מחקים, אפשר לפנות אליו לבקש מקורות
ויש לו נסיון רב בריפוי אמיתי של אנשים משלל בעיות בריאותיות.
מה שכן-השיטה שלו במלואה מיועדת לאנשים חולים בד"כ, ולכן אדם שעוד לא הגיע למצב חולי קשה כמו דלקות עמוקות וגרוע מזה - לדעתי לא צריך לחיות אחד על אחד על פי השיטה שלו - אבל כן להתבסס על עקרונות השיטה.

וחס וחלילה, מי מטומטם? יש המון חוסר ידע ובעיקר-המון חוסר מוטיבציה וכל מיני אמונות מגבילות כמו שבריא זה לא טעים, יקר ולוקח מלא זמן.
בינתיים קיבלתי הרבה זלזול מכאלה שטוענות שילד שאוכל בריא רץ בסתר לאכול ממתקים ושטויות וזה קיצוני לתת לילד אוכל בריא..
לרבים השואלים
יובל אשרוב הוא מתנגד חיסונים מפורסם ומבסס טענה מפורסמת שהחיידקים אינם מחוללי מחלות. נו באמת...

מה שבטוח

משתמש מקצוען
לרבים השואלים
יובל אשרוב הוא מתנגד חיסונים מפורסם ומבסס טענה מפורסמת שהחיידקים אינם מחוללי מחלות. נו באמת...
אני לא מתנגדת חיסונים, הילדים שלי מחוסנים
אבל-בדקת את הטענה שלו לגבי חיידקים או שזה רק נשמע לך הזוי והמשכת הלאה?
יש מצב שיש בעולם מידע שלא הגיע אליך?

נערך לאחרונה ב:

נ.ג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לרבים השואלים
באמת חיסונים זה דבר מפחיד!
חיסנתי את כל החיסונים, בזמן, לא פספסתי כלום
בכל פעם שילד מקבל חיסון אני מוסיפה תפילה שיהיה לתועלת וחס וחלילה לא לנזק,
פרופורציה... :) :) :)
ולא לשכוח להתפלל
ה' נתן שכל למדענים להמציא חיסונים ולהציל בזה אנשים, והוא גם יכול לשמור על ילדינו מהנזק של זה
תפילות ושוב תפילות

מה שבטוח

משתמש מקצוען
כתוב שהטענות שלו נדחו ע"י מומחים
אז מישהו כן בדק את זה.

אבל לא באמת משנה לי ואין לי כח להכנס לזה...
יש מקום לשאול מי הם המומחים ומה הבסיס המדעי שעליו הם מתבססים (ברור שרפואה הקונבנציונלית תתנגד למה שהוא אומר-כי הוא סותר אותה. השאלה אם נכון תמיד להאמין לרפואה הקונבנציונלית או שגם שם יש אינטרסים כבדים של חברות התרופות והמזון)
אבל זה לא משנה
כי אני לא נסמכת על שיטתו בריפוי מחלות, אלא על עקרונות הבריאות הטבעית -החיים הבריאים לפני המחלות...
ואם הדיון הוא על פירות האם וכמה זה באמת נקודות קטנות
עיקר הרעיון והדיון הוא על החשיבות של אורח חיים בריא ועל כמה נשקיע בשביל זה.

שושנה אפלגרד מביאה גישה מתונה והגיונית לחיים כאלה
ותלמידות שלה מספרות על שינויים מדהימים בבריאות היום יומית שלהם,
אגב היא בהחלט הביאה לריפוי-חולי סכרת ואסטמה.

Sariba

משתמש רשום
אף אחד לא מתנשא או מזלזל,זה רק בהרגשה של אלו שקשה להם עם הנושא הנ"ל:של אוכל בריא ודומיו.
ואני לא חושבת שמי שכותבת כמה טיפים ורעיונות לאורח חיים בריא יותר, היא מתנגדת לתרופות ורפואה כשצריך,
אבל גם ברור לדעתי, שהרפוא אפילו היום ב2024, רחוקה מאודדד מלדעת הרבה דברים,בתחומים מסוימים וודאי.(לי מרגיש כך בכל נושא הריונות ולידות)

מי מכיר מי יודע

משתמש פעיל
איך תמיד יש אנשים שמייצגים את המדע כשהם לא רופאים או אנשי מדע.
ולא מציינים מקור לדבריהם אבל הדבר היחיד העולה מדבריהם הוא כמה הם טובים וכללל האוכלוסיה מסביב מטומטמת?
רוב הדברים שצוינו כאן כמשפיעים על הבריאות לא מבוססים מחקרית!!! (אני לא ארד לפרטים כי כתבו כאן אינסוף מיתוסים, כדוגמא שסוכר פירות הוא בריא יותר)
ותעשו לי טובה כשאתם מציינים לי מחקר או מדע טהור וכו
אשמח שתציינו מי המקור
החוקר, כתב העת שפורסם בו המחקר ואז נסיק מה ההשלכות.
לבינתיים כל אחד יעשה כפי הנכון לבריאות ילדיו הן הגופנית והן הנפשית.
אהבתי את התגובה שלך. תודה רבה :)

אגב כל אחד פה שטוחן כל מיני דברים
דעו לכם שכל עוד אתם לא מכינים הכל כולל הכל בבית משלב הטחינה של המזון...
אתם עלולים להיתקל בחומרים לא בריאים

מי מכיר מי יודע

משתמש פעיל

לא הגיוני חד משמעית.
אמא שלי אישה הכי בריאה שיש. אוכלת בריא ומאוזן ויש לה סוכר בדם. גנטיקה יקירתי. זה מה שהקב"ה ברא וכך זה.

מרים ליף

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לדעתי ליהפך, הילדים מתרגלים לא לאכול ממתקים:)
מוזמנים להציץ מה עשינו עם מאות ממתקים שהילדים שמרו מ"תהילים" ומוסדות הלימוד שלהם-

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה