זה מצב השוק באופן הנורמלי בבנקים האלו, באחוז כזה לכאורה תקבל פריים פלוס.תודה!
נשמע מאוד יקר.
הפריים הוא פלוס?
אני רגיל לעבוד איתם בדרך כלל,
יש בנקים אחרים עם ריביות יותר שפויות?
דיסקונט/מרכנתיל הרבה יותר שפוי.
זה מצב השוק באופן הנורמלי בבנקים האלו, באחוז כזה לכאורה תקבל פריים פלוס.תודה!
נשמע מאוד יקר.
הפריים הוא פלוס?
אני רגיל לעבוד איתם בדרך כלל,
יש בנקים אחרים עם ריביות יותר שפויות?
מצטרף לשאלהספר לנו למה החלטת על התמהיל הזה עם מלצ?
ואם זה אישור עקרוני מלפני עליית הפריים, אז הוא כבר לא בתוקף, ויש לצפות עליית חצי אחוז בערך גם בקל"צרק שתהיה מעודכן הפריים יהיה 2.2
זה הצעה לפני עלית הריבית של בנק ישראל ככל הנראה
מה זה מלצ ?ואם זה אישור עקרוני מלפני עליית הפריים, אז הוא כבר לא בתוקף, ויש לצפות עליית חצי אחוז בערך גם בקל"צ
ישנם שיקולים נוספים שלא לקחת בחשבון, המרכזי הוא המרווח הכללי מההלוואה, שהמ"צ משפר לך עמדות בשאר המסלולים, להבדיל מהמל"צ.מתכננן לפרוע את המשכנתא בעוד כ-3 שנים.
הפער בין מ"צ למל"צ הוא פחות מהצפי לעלייה במדד בקרוב, מה עוד שהמדד לא נגבה ישירות אלא מצטרף לקרן ואני משלם עליו גם ריבית בהמשך.
חוץ מזה שלקחת צמוד מדד זה משהו מאוד מתסכל, לראות שכל חודש אני פורע ויתרת החוב רק עולה...
תפנה, תתמקח, יחסוך לך מספיק כסף ע"מ להצדיק את זה, תאמין לי.בכמה אוכל לקבל במרכנתיל או בדיסקונט בנתונים האלו?
ובשביל זה יש אפשרות לקחת יותר בפריים וגם אם קצת יותר גבוה...מתכננן לפרוע את המשכנתא בעוד כ-3 שנים.
הפער בין מ"צ למל"צ הוא פחות מהצפי לעלייה במדד בקרוב, מה עוד שהמדד לא נגבה ישירות אלא מצטרף לקרן ואני משלם עליו גם ריבית בהמשך.
חוץ מזה שלקחת צמוד מדד זה משהו מאוד מתסכל, לראות שכל חודש אני פורע ויתרת החוב רק עולה...
בדיוק..בגל שהוא מסוכן. ואתה לוקח חלק מהסיכון הבנק בתמורה לזה יתן לך יותר טוב בדברים האחריםמשכנטוב, תודה על העזרה.
אגב מעניין למה המ"צ משפר את הריביות על המסלולים האחרים, כנראה שזה מסלול שהוא ריוחי בשבילם
קצת חולק עליך לגבי לאומי. היום בלאומי אני מוציא כמעט תמיד הכי הכי טוב.תפנה, תתמקח, יחסוך לך מספיק כסף ע"מ להצדיק את זה, תאמין לי.
אתה לא מצפה שאוציא לך אישור עקרוני, ומה תקבל היא שאלה מורכבת מדי יחסית למעט הנתונים שיש בידי, אבל כללית פועלים ולאומי הם בנקים יקרים.
מעניין.קצת חולק עליך לגבי לאומי. היום בלאומי אני מוציא כמעט תמיד הכי הכי טוב.
אבל זה כי אני הבאתי לבנקאית שלי עוד שתי יועצים חברים ביחד סוגרים אצלה כ 20 תיקים בחודש בתמונה לזה באמת מקבלים דברים ממש מעולים...
עו"ד לומד מקצוע כמה שנים, יועץ משכנתאות עובר קורס של 40 שעות.גם עורך דין זה אותו עבודה בדיוק, ובתיווך זה גם אמור להיות בערך אותו עבודה לדירות קלאסיות, ובכל זאת שם כולם לוקחים באחוזים
זה לא נוגע לענין, מי שעינו צרה ביועצי משכנתאות לא חייב לקחת אותם.עו"ד לומד מקצוע כמה שנים, יועץ משכנתאות עובר קורס של 40 שעות.
מעבר לזה..זה לא נוגע לענין, מי שעינו צרה ביועצי משכנתאות לא חייב לקחת אותם.
אבל שנות הלימודים המושקעות במקצוע לא רלוונטיות לשאלה האם לתמחר לפי אחוזים או לפי עבודה.
בדיוק עכשיו אני לקראת קבלת מפתח לדירה חדשה, התעניינתי בבדק בית, ואלו שעושים את זה מפרסמים דוחות עם תיקונים בסך עשרות אלפי שקלים (!) ולפעמים גם יותר.החסכון שיכול להיות לך מיועץ משכנתאות הוא עשרות אלפי שקלים ואף יותר בלי למצמץ.
איזה חברה אתה לוקח לבדק בית?בדיוק עכשיו אני לקראת קבלת מפתח לדירה חדשה, התעניינתי בבדק בית, ואלו שעושים את זה מפרסמים דוחות עם תיקונים בסך עשרות אלפי שקלים (!) ולפעמים גם יותר.
גם בתחום הזה הכדאיות מוכחת חד משמעית, והתמחור היא לא לפי אחוזים (ואגב גם מחיר יותר ריאלי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: