שניהם ל 20 שנהפריים פלוס 0.25 זה יוצא 2.1
קלצ 3.5 לכמה זמן?
(בדקתי שוב, אתה צודק קיבלתי 2.1)
שניהם ל 20 שנהפריים פלוס 0.25 זה יוצא 2.1
קלצ 3.5 לכמה זמן?
מבחינת ריביות זה מצוין...שניהם ל 20 שנה
(בדקתי שוב, אתה צודק קיבלתי 2.1)
אתה יועץ משכנתאות?מבחינת ריביות זה מצוין...
הייתי שוקל להעלות את הפריים ל22-23 ולהוריד את הקלצ ל15.. תרוויח גם בריבית וגם בסיכון לעלות.
יש מה לדון ולחשב
אכן..אתה יועץ משכנתאות?
מומחה ומאד מקצועי!!אתה יועץ משכנתאות?
עם כמות העלייה שבנק ישראל מאותת זה יעבור את הריבית שיש לו בקלצ..אתה לא בעד 2-3 פריים???
טוב מי שמדבר...... תרגיע ... זה לגבי ההודעה הקודמת.עם כמות העלייה שבנק ישראל מאותת זה יעבור את הריבית שיש לו בקלצ..
וזה בשנה הקרובה.. מי יודע מה יהיה הלאה.
יש שלוקחים על בסיס אחוזים, אני לא מבין אותם, משכנתא גדולה לא יותר עבודה מקטנה, אולי להיפך ואכמ"ל.מותר לשאול כמה עלות ממוצעת של ייעוץ משכנתא?
זה לפי תיק/אחוזים?
מצטרף לכל מילה!יש שלוקחים על בסיס אחוזים, אני לא מבין אותם, משכנתא גדולה לא יותר עבודה מקטנה, אולי להיפך ואכמ"ל.
מחירי הייעוץ משכנתא בדומה לכל שירות שהתשלום עליו הוא כמעט נטו השירות, ואין כמעט הוצאה ספציפית על תיק מסוים (אני לא מדבר על הוצאות כלליות של החזקת עסק, משרד, תשלום על פלטפורמות וכדו'), משתנים בצורה קיצונית בין יועץ למשנהו, אני מכיר יועצים שעובדים גם ב3,000 ש"ח (יצויין בלי להכליל שלרוב העבודה שלהם שווה את המחיר ומטה), ואני גם מכיר יועצים שלוקחים 20,000 ש"ח (שוב בלי להכליל, לרוב אין לזה הצדקה), המחיר הממוצע ליועץ מקצועי שעונה כמעט לכל מה שמישהו סטנדרטי צריך נע בין 6,000 ל8,000 ש"ח.
גם עורך דין זה אותו עבודה בדיוק, ובתיווך זה גם אמור להיות בערך אותו עבודה לדירות קלאסיות, ובכל זאת שם כולם לוקחים באחוזיםיש שלוקחים על בסיס אחוזים, אני לא מבין אותם, משכנתא גדולה לא יותר עבודה מקטנה, אולי להיפך ואכמ"ל.
מחירי הייעוץ משכנתא בדומה לכל שירות שהתשלום עליו הוא כמעט נטו השירות, ואין כמעט הוצאה ספציפית על תיק מסוים (אני לא מדבר על הוצאות כלליות של החזקת עסק, משרד, תשלום על פלטפורמות וכדו'), משתנים בצורה קיצונית בין יועץ למשנהו, אני מכיר יועצים שעובדים גם ב3,000 ש"ח (יצויין בלי להכליל שלרוב העבודה שלהם שווה את המחיר ומטה), ואני גם מכיר יועצים שלוקחים 20,000 ש"ח (שוב בלי להכליל, לרוב אין לזה הצדקה), המחיר הממוצע ליועץ מקצועי שעונה כמעט לכל מה שמישהו סטנדרטי צריך נע בין 6,000 ל8,000 ש"ח.
בתיווך אתה צודק אבל עו"ד לוקח לפי אחוזים בגלל שהוא לוקח אחריות על העסקה וכמה שהעסקה יותר גבוהה הוא לוקח יותר אחריות...גם עורך דין זה אותו עבודה בדיוק, ובתיווך זה גם אמור להיות בערך אותו עבודה לדירות קלאסיות, ובכל זאת שם כולם לוקחים באחוזים
יש גם יועצי משכנתא כאלה.גם עורך דין זה אותו עבודה בדיוק, ובתיווך זה גם אמור להיות בערך אותו עבודה לדירות קלאסיות, ובכל זאת שם כולם לוקחים באחוזים
2.05אשמח לעזרה מאלו שמעודכנים מהשבועיים האחרונים.
מתכנן לקחת משכנתא של 1,000,000 ש"ח מבנק פועלים או לאומי,
בתמהיל של 400,000 פריים, ל30 שנה
340,000 קל"צ ל-25 שנה
260,000 משתנה לא צמודה ל-30 שנה.
הסכום המבוקש הוא 70 אחוז מערך הנכס
הכנסות ונתוני אשראי טובים.
מה הסביבת ריבית שאותה אוכל לקבל בבנקים אלו לתמהיל הנ"ל?
מעוניין לדעת לפני שאני מתחיל במו"מ
תודה רבה!!!
שכחתי לציין כי ההחזר בגין משכנתא זו היא 5,449 ש"ח.מה אומרים על משכנתא לדירה שניה (הבנק חושב שזו דירה חלופית)עם ריביות כאלו:
סה"כ משכנתא: 1,287,000 ש"ח
430,000 ל-25 שנה ריבית קבוע לא צמודה % 3.55
680,000 ל-30 שנה פריים % 1.96 (פריים פלוס 0.35)
177,000 ל-30 שנה לא צמוד משתנה כל 5 - 3.62%
הכנסה כ- 25,000 ש"ח בחודש.
יהיה גם הכנסות שכירות שאת זה הבנק לא יודע.
רק שתהיה מעודכן הפריים יהיה 2.2מה אומרים על משכנתא לדירה שניה (הבנק חושב שזו דירה חלופית)עם ריביות כאלו:
סה"כ משכנתא: 1,287,000 ש"ח
430,000 ל-25 שנה ריבית קבוע לא צמודה % 3.55
680,000 ל-30 שנה פריים % 1.96 (פריים פלוס 0.35)
177,000 ל-30 שנה לא צמוד משתנה כל 5 - 3.62%
הכנסה כ- 25,000 ש"ח בחודש.
יהיה גם הכנסות שכירות שאת זה הבנק לא יודע.
ספר לנו למה החלטת על התמהיל הזה עם מלצ?אשמח לעזרה מאלו שמעודכנים מהשבועיים האחרונים.
מתכנן לקחת משכנתא של 1,000,000 ש"ח מבנק פועלים או לאומי,
בתמהיל של 400,000 פריים, ל30 שנה
340,000 קל"צ ל-25 שנה
260,000 משתנה לא צמודה ל-30 שנה.
הסכום המבוקש הוא 70 אחוז מערך הנכס
הכנסות ונתוני אשראי טובים.
מה הסביבת ריבית שאותה אוכל לקבל בבנקים אלו לתמהיל הנ"ל?
מעוניין לדעת לפני שאני מתחיל במו"מ
תודה רבה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: