כמה אחוז מימון??
כמה אחוז מימון??
הייתי הולך על הראשון. לוקח סינרגיה מהם וסוגר 100 מהמצ..שלום וברכה
אשמח לשמוע חוו"ד האם יש מה לשפר את התמהיל\ הריביות
ועוד מה ההבדל בין משתנה כל 13 למשתנה כל 5 האם זה לטובתי(-13) או לטובת הבנק או בקיצור אם אין תכנית לפרוע מה עדיף?
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1100666
הייתי הולך על הראשון. לוקח סינרגיה מהם וסוגר 100 מהמצ..
אם אין תוכניות פרעון תקחו כל 5 אם יש תוכנית אז תלוי תוך כמה זמן.
הוא תמהיל מצוין...... גם אם שיפורים קטנים. אין לך את הזמן לזה. הכל רץ כלפי מעלה...ari1980
איזה ראשון התכוונת?
והאם התמהיל והריביות בסדר ?
או שאפשר יותר טוב???
תודה רבה
מדובר במיחזורכמה אחוז מימון??
כדאי???? חייב.......מדובר במיחזור
להלן המשכנתא הקיימת וההצעה החדשה
ושאלתי אם כדאי לי ללכת על ההצעה או להישאר בקיים
תודה רבה מראש
צפה בקובץ המצורף 1102240
מידיעה ברורה ההצעה הזו כבר מזמן לא בתוקף (בלי קשר לקל"ץ שאין שום סיכוי לקבל אותו היום בתקופה הזו למחיר הזה רואים מפורש גם במ"צ שלפי העוגנים זה כבר מלפני 3+ חודשים) אז מה הטעם לדבר על זה בכללאשמח לקבל חוו"ד על הצעה מבנק הפועלים,
60% מימון,
הכנסות טובות, עבר נקי.
[התכנון לקחת הלוואה מפועלים של 75K ולפרוע את המ"צ].
צפה בקובץ המצורף 1102288
מסכים לחלוטין!מידיעה ברורה ההצעה הזו כבר מזמן לא בתוקף (בלי קשר לקל"ץ שאין שום סיכוי לקבל אותו היום בתקופה הזו למחיר הזה רואים מפורש גם במ"צ שלפי העוגנים זה כבר מלפני 3+ חודשים) אז מה הטעם לדבר על זה בכלל
תיגש לבנק עכשיו ותעלה לכאן את ההצעה העדכנית שבטח יהיה בריבית הרבה יותר גבוהה ואז יוכלו לתת לך יעוץ אמיתי ואקטואלי
מידיעה ברורה ההצעה הזו כבר מזמן לא בתוקף (בלי קשר לקל"ץ שאין שום סיכוי לקבל אותו היום בתקופה הזו למחיר הזה רואים מפורש גם במ"צ שלפי העוגנים זה כבר מלפני 3+ חודשים) אז מה הטעם לדבר על זה בכלל
תיגש לבנק עכשיו ותעלה לכאן את ההצעה העדכנית שבטח יהיה בריבית הרבה יותר גבוהה ואז יוכלו לתת לך יעוץ אמיתי ואקטואלי
אני אסביר,מסכים לחלוטין!
מה שהגיוני היום -
בקל"צ 4.2 ומעלה..
בפריים 1.8
ומצ 2.8
בטח עם הולך בלי יועץ..
חודש וחצי במונחים של התקופה האחרונה זה הרבה מאוד,אני אסביר,
אני עדיין לא ניגשתי לבנק לקבל הצעה,
ידיד טוב שלי קיבל את ההצעה הזו לפני חודש וחצי, והוא טען לי שזה היה אחרי עליות הריבית.
אני צריך משכנתא בסביבות הסכום של המשכנתא הזו, ויש לי נתונים קצת יותר טובים ממנו, ורציתי לדעת האם התמהיל עצמו מומלץ, והאם בגלל שיש לי נתונים דומים לשלו אוכל לקבל את אותה הצעה כשרק חודש וחצי מבדיל בין ההצעה שלו לשלי.
מקוה שיצאתי ברור.
תודה לכל מי שהגיב, ותודה מראש לכל מי שיענה לי אחרי ההבהרה.
לא לגמריי.ורציתי לדעת האם התמהיל עצמו מומלץ
בחודש וחצי האלה הריביות עלו 45 פעם, כמספר הימים..כשרק חודש וחצי מבדיל בין ההצעה שלו לשלי.
הקבועה משתנה הייתה לא צמודה ??אני קיבלתי הצעה לפני חודש
שליש פריים 1.4
שלי קבויעה 3
שליש קבועה משתנה כל 13 3.5 חתמתי עליה
כמה הרווחתי בזה שהזדרזתי
כמב בייתי מקבל עכשיו כשהריביות עלו
אם את יודעת תשובה??? אני עושה איתך לוטו, כבר יותר פשוטשאלה מעניינת לכל המבינים באשכול:
הריבית בעתיד אמורה לרדת ?
מדובר בגל שיחלוף ??
האם מי שמתכנן לקנות דירה גדולה יותר בעוד תקופה - מומלץ לו לקחת כבר עכשיו משכנתא גדולה ולשמור את הכסף בצד כי ככל שהזמן עובר הריביות נהיות גרועות יותר ?
תודה
הצפי לפי הכלכלנים??? שנתיים של עליות . גם במדד וגם ריבית בנק ישראל תעלה ביותר מאחוז תוך שנה , ככה לפי הצפיזאת גם תשובה
ז"א האם באמת אין דרך לדעת מה יהיה ?
או שברור שלפחות בשנה שנתיים הקרובות יהיו רק עליות ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: