לא יקרה קצת - אלא יקרה הרבה!מה דעתכם על המשכנתא הזאת היא לא יקרה קצת?אשמח לחוות דעת
לא יקרה קצת - אלא יקרה הרבה!מה דעתכם על המשכנתא הזאת היא לא יקרה קצת?אשמח לחוות דעת
גם אם אני מתכנן לעשות מיחזור עוד שנה - שנתים?לא יקרה קצת - אלא יקרה הרבה!
הכל יקר חוץ מהקל"צ.דירה מקבלן מוכנה עוד שנתיים וחצי
מחיר דירה: 1660,000
משכנתא 1100,000
הכנסות באזור 15,500
440,000 קל"צ 4.79 ל-30 שנה (גרייס ל- 30 חודש)
253,000 פריים + 0.5 ל- 30 שנה (גרייס ל- 30 חודש)
187,000 פריים + 0.5 ל- 30 שנה
220,000 מ"צ כל 5 שנים ל- 30 שנה
יש לציין שאני לוקח היום רק את מה שיש עליו גרייס ואת השאר עוד שנתיים וחצי
האם שווה לי בכלל לקחת עכשיו (כדי לחסוך מדד וריביות זולות) או לחכות שנתיים וחצי
תודה רבה!
למה זה משנה?גם אם אני מתכנן לעשות מיחזור עוד שנה - שנתים?
האמת זה לא כל כך משנה אבל בהתחשב בהחזר החודשי הנמוך והתקופה הארוכה של המשכנתא זה ריביות סבירות לא?למה זה משנה
בלי לגעת בתמהיל אפשר להשיג טוב מזה.האמת זה לא כל כך משנה אבל בהתחשב בהחזר החודשי הנמוך והתקופה הארוכה של המשכנתא זה ריביות סבירות לא?
כמה יותר טוב משהו משמעותי?בלי לגעת בתמהיל אפשר להשיג טוב מזה.
שכחתי רק לציין שזה משכנתא לשיפוץ זה ריביות יותר יקרות?בלי לגעת בתמהיל אפשר להשיג טוב מזה.
כן. בעיקרון.שכחתי רק לציין שזה משכנתא לשיפוץ זה ריביות יותר יקרות?
תודההכל יקר חוץ מהקל"צ.
כלל אצבע: שים תמיד גרייס איפה שהריבית הכי נמוכה, אחרת לא תחסוך הרבה החזר, ותשלם הון במצטבר.
אני הגשתי, לא הבנתי מה הרווח לקחת צמודה שגם אתה וגם משכנטוב ממליצים, כשהמדדים כ"כ גבוהים והרווח של האחוז וחצי נגיד בריבית משולם בכפלים במדד.שוב הכל יחסית למה.
למה בכלל מלצ??
למה לא יותר בפריים.
אי רק לא יודע אם מעורב פה יועץ אז זה לא לעניין שאני יגיד דברים בלי לדעת מה מדובר
גם את המ"צ על תשים בגרייס, המדד יאכל אותך עד שתתחיל להוריד מהקרן, כל הגרייס מהפריים במידת האפשר.תודה
אז מה אתה מציע לקחת בגרייס את הפריים והמ"צ (בעיקר מעניין אותי לחסוך מדד )
ובכללי איך התמהיל?
המ"צ אינו מסלול כדאי בפני עצמו, הוא מוריד מרווחים דרסטית בשארית המסלולים.אני הגשתי, לא הבנתי מה הרווח לקחת צמודה שגם אתה וגם משכנטוב ממליצים, כשהמדדים כ"כ גבוהים והרווח של האחוז וחצי נגיד בריבית משולם בכפלים במדד.
תודהכן. בעיקרון.
המטרה דיור, בפועל זה מתומחר יקר יותר.
אז זה קצת מסביר בכלאופן.
מלצ גם מתומחר יקר וגם ללא שום רווח.. כי בתחנה הבאה אתה שום תקבל מהבנק ריביות שגלומות בו את כל הסיכון שהבנק יחשוב שכדאי לו..אני הגשתי, לא הבנתי מה הרווח לקחת צמודה שגם אתה וגם משכנטוב ממליצים, כשהמדדים כ"כ גבוהים והרווח של האחוז וחצי נגיד בריבית משולם בכפלים במדד.
פשוט מאוד..מה זה אומר שבנק ישראל העלה את הריביות?
יש לי כבר משכנתא מה זה ישפיע עלי?
גם אחרי העלאהיכול להיות ששווה עכשיו להעביר חלקים של פריים
לחלקים אחרים..
אם היה לאן הייתי ממליץ. כל חלופה כרגע יותר גרועה. לכאורהוואו....
יכול להיות ששווה עכשיו להעביר חלקים של פריים
לחלקים אחרים..
או שהכל התייקר??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: