הצפי של האסטרטג הראשי של בנק הפועלים זה שעוד שנה הפריים יהיה באזור 4.5%.גם אחרי העלאה
עדיין הפריים הוא יחסית זול
וכך גם הצפי של רוב הבנקים.
הצפי של האסטרטג הראשי של בנק הפועלים זה שעוד שנה הפריים יהיה באזור 4.5%.גם אחרי העלאה
עדיין הפריים הוא יחסית זול
אם כך זה אומר שהפרים יהיה הכי יקר ביחס לרביות שהיה עד עכשיוהצפי של האסטרטג הראשי של בנק הפועלים זה שעוד שנה הפריים יהיה באזור 4.5%.
לדעתי בזמן הקרוב הפריים משתלםאם כך זה אומר שהפרים יהיה הכי יקר ביחס לרביות שהיה עד עכשיו
שווה לקחת מסלול אחר ולא פריים?
גם המסלולים האחרים היום יקרים בהתאמה.אם כך זה אומר שהפרים יהיה הכי יקר ביחס לרביות שהיה עד עכשיו
שווה לקחת מסלול אחר ולא פריים?
טעות.הצפי של האסטרטג הראשי של בנק הפועלים זה שעוד שנה הפריים יהיה באזור 4.5%.
התחזית של בנק ישראל מדברת על פריים 4.25% וזה באופן כנראה מוחלט במהלך השנה הקרובה.טעות.
האסטרטג של בנק הפועלים את צודקת אבל שאר האסטרטגים של שאר הבנקים לא מסכימים עם ההשארה הזאת.
במיוחד שבנק ישראל גם נתן תחזית יותר נמוכה.
אני לא יודעת מתי דיברת איתם לאחרונה.טעות.
האסטרטג של בנק הפועלים את צודקת אבל שאר האסטרטגים של שאר הבנקים לא מסכימים עם ההשארה הזאת.
במיוחד שבנק ישראל גם נתן תחזית יותר נמוכה.
התחזית של בנק ישראל שבשנה מעכשיו זה יגיע לשם אבל לא עד סוף השנה.התחזית של בנק ישראל מדברת על פריים 4.25% וזה באופן כנראה מוחלט במהלך השנה הקרובה.
2.75% ריבית בנק ישראל צפויה + 1.5% = 4.25%.
בנק ישראל מפרסם באתר שלו את הכול וגם את כמקצועית יכולה להסתכל.אני לא יודעת מתי דיברת איתם לאחרונה.
אבל כתבי את דבריי מידיעה ברורה.
והבנקים צופים ריביות יותר גבוהות מבנק ישראל.
לא כתבתי עד סוף השנה אלא עוד שנה.התחזית של בנק ישראל שבשנה מעכשיו זה יגיע לשם אבל לא עד סוף השנה.
לא כתבתי שזה תחזית בנק ישראל.דבר שני חשוב לא לכתוב סתם 4.5 אחוז ושרובם מסכימים עם זה, כי זה פשוט טעות, ומי שמבין בריביות לא יכתוב לא יזלזל ב0.25
שוב, אני יודעת בבירור את דעת הכלכלנים של הבנקים האחרים, וזה שאתה לא יודע את זה, לא משנה פה דבר.בנק הפועלים צופה ריבית יותר גבוהה, לא לרשום סתם הבנקים.
לא כתבתי את התגובה על הדברים שלך, כתבתי על תגובה אחרת, אפשר להסתכל את מה ציטטתי בתגובה.לא כתבתי עד סוף השנה אלא עוד שנה.
כנ"ללא כתבתי שזה תחזית בנק ישראל.
וכדאי לשים לב למה שכתוב לפני שנכנסים לוויכוח.
אני יודע בבירור שזה לא נכון.שוב, אני יודעת בבירור את דעת הכלכלנים של הבנקים האחרים, וזה שאתה לא יודע את זה, לא משנה פה דבר.
שני ציטוטים מתוך כתבה בכלכליסטאני לא יודעת מתי דיברת איתם לאחרונה.
אבל כתבתי את דבריי מידיעה ברורה.
והבנקים צופים ריביות יותר גבוהות מבנק ישראל.
לאיזה תאריך נכון הקובץ המצורף?אולי מישהו יוכל לייעץ לי...
יש לי משכנתא על 820,000 מתוכה 350,000 שלי (השאר ההורים משלמים)
מצרפת בקובץ את המסלולים.
המסלולים שלי הם: 116000 117000 117000
ההחזר החודשי הוא בערך 1450 ואנחנו מעונינים להגדיל את ההחזר החודשי ולצמצם את מספר השנים.
איזה מסלול הכי כדאי לצמצם, או שאולי את כל המסלולים שלנו?
ואגב, חוות דעתכם, האם המשכנתא- הריביות טובות?
מה שציטטת מדובר על התחזית למה שיקרה בעוד חודש, ואני מדברת על עוד שנה, ואין כמעט שום קשר בין הדברים.שני ציטוטים מתוך כתבה בכלכליסט
"בפמן ציין כי תחזית הריבית של בנק ישראל גבוהה במקצת מתחזית לאומי,"
"בניגוד לגרינפלד שצופה כי גם בחודש אוגוסט יעלה הבנק את הריבית ב-0.5%, ולכץ שמעריך כי הריבית תעלה באוגוסט ב-0.5% לפחות, פנינג מעריך שהחלטת הריבית הבאה של בנק ישראל תהיה מתונה יותר."
הכלכלנים של לאומי ומזרחי
משתמע מזה שהם לא צופים עליה כמו בנק הפועלים
לצמצם את המשתנה צמודאולי מישהו יוכל לייעץ לי...
יש לי משכנתא על 820,000 מתוכה 350,000 שלי (השאר ההורים משלמים)
מצרפת בקובץ את המסלולים.
המסלולים שלי הם: 116000 117000 117000
ההחזר החודשי הוא בערך 1450 ואנחנו מעונינים להגדיל את ההחזר החודשי ולצמצם את מספר השנים.
איזה מסלול הכי כדאי לצמצם, או שאולי את כל המסלולים שלנו?
ואגב, חוות דעתכם, האם המשכנתא- הריביות טובות?
ביחס לאז לא משהו, לא תשיגו כזה היום.לפני 5 חודשים בערך,
זוהי משכנתא קיימת- לא הצעה.
אנחנו כרגע רוצים לעשות שינוי.
תודה. מענין שבזמנו, שילמנו הרבה על יועץ ונטען כי זו משכנתא מצוינת,שווה לפרוע/לקצר את המ"צ ככל שניתן.
אם יש לכם אפשרות להגדיל החזר חודשי? הייתי מציע שתקחו הלוואה בנקאית בתנאים מעולים על ידי פתיחת חשבון והעברת פעילות תקבלו בין 100 ל150 אלף ל10 שנים בריבית פריים מצוינת ותסגרי את המצתודה. מענין שבזמנו, שילמנו הרבה על יועץ ונטען כי זו משכנתא מצוינת,
בכל אופן, האם כדאי יותר לצמצם את כל המסלולים ל25 /20 שנה,
או רק את המ"צ?
וכן, איך עושים זאת? פונים לבנק ומבקשים לצמצם מסלול מסוים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: