וואלך משכנתאות
משתמש פעיל
לפעמים עדיף להגביה בפריים אם מורידים בתמורה בקבועה!!לא להסכים ל-+ בשום מצב נכון?
לפעמים עדיף להגביה בפריים אם מורידים בתמורה בקבועה!!לא להסכים ל-+ בשום מצב נכון?
n0583234895 גימיילבפרטי
___ מינוס 0.5 = 1.25אהה לא ראיתי איפה כתוב ריבית לחישוב 1.25??
הגבת לשני שרק סיפר על משכנתא שקיבל 1.1 לכן לא הבנתי. עכשיו שאתה מראה על זה אני מבין. וכנראה זה באמת ממש ישן. מאמין שעכשיו לא בטוח דעתנו מינוס חצי. לא בטוח לפחות.. בטח אחרי השינויים בפועלים כדאי לו לבדוק על הרביות המעודכנות___ מינוס 0.5 = 1.25
צפה בקובץ המצורף 740206
עד הטווח של 8-10 שנים זה עוד סביר . למרות שזה גם סיכון קטן אך עדיין מחושב. תבדוק בבנק כמה יתנו לך לא צמוד אם זה משנה גם לרבות האחרותהאם שוה לקחת צמוד מדד במצב המדד הנוכחי ( כשאני מתכנן לפרוע את החלק הזה בשנים הקרובות בעז''ה
אני לא כ"כ הבנתי?! מה יצא זה טוב או שיש מה להוזיל???......
אמרו לך לבדוק אם זה עדיין רלוונטי כי זה הצעה מלפני יותר מחצי שנה.אני לא כ"כ הבנתי?! מה יצא זה טוב או שיש מה להוזיל???......
נ.ב. זה דרך יועץ מקצועי
כשאתה מבחינתך סגור על נכס . רוצה להתקדם הולך לבנק נוסף לקבלת הצעה טובה יותר וחוזר אליהם עם ההצעה על מנת שיורידו עוד וחוזר חלילה ...הבנק כידוע נותן הצעת ריבית ל-12 יום.
בדר"כ זאת הצעה סתמית. מתי נכנסים לויכוח על הריבית האמיתי?
שיש כבר דירה על הפרק הבנק מאמין ונותן הצעה יותר טובה. או רק אחרי חוזה?
היום זה כבר 24 יוםהבנק כידוע נותן הצעת ריבית ל-12 יום.
ודי בקלות הם מסכימים להאריך עודהיום זה כבר 24 יום
4. צמוד משתנהמצורף משכנתה שקיבלתי לפני חצי שנה יש בידי כרגע שמונים אלף שח מה המומחים היקרים ממליצים לפרוע
למה שלא תשקיע את הכסף הזה בהשקעות בטוחות כמו טריא, אתה משלם ריביות זולות, יש פער של בין אחוז לשלוש אחוז בין זה למה שתקבל מטריא.מצורף משכנתה שקיבלתי לפני חצי שנה יש בידי כרגע שמונים אלף שח מה המומחים היקרים ממליצים לפרוע
מלכתחילה לקחתי את החלק הזה כדי לפרוע אותו לאחר מכן אבל בעקבות הקורונה ומצב המדד חשבתי שאולי בכל זאת משתלם להשאיר את זה4. צמוד משתנה
אני מתפעל מהריביות .. פצצה של משכנתא.. לבד או יועץ? וזה בנק פועלים...מלכתחילה לקחתי את החלק הזה כדי לפרוע אותו לאחר מכן אבל בעקבות הקורונה ומצב המדד חשבתי שאולי בכל זאת משתלם להשאיר את זה
כן ברוך ה אחלה משכנתהאני מתפעל מהריביות .. פצצה של משכנתא.. לבד או יועץ? וזה בנק פועלים...
אם לפרוע רק המשתנה צמודה..
אין דברים כאלהכן ברוך ה אחלה משכנתה
היה לי יועץ והרבה סיעתא דשמיא
וזה עוד משכנתה של 90% במחיר למשתכן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: