וואלך משכנתאות
משתמש פעיל
ממתי האישור? הפריים ירד ל 1.60 לפני חצי שנה.
משתנה לא צמוד?
פצצה של ריביות.נכון
אני יכול לכתוב לך באישייועץ?
לא הבנתי מה הבעיה. פריים מינוס חצי. פיספסתי משהו?ממתי האישור? הפריים ירד ל 1.60 לפני חצי שנה.
לפני כמה חודשיםממתי האישור? הפריים ירד ל 1.60 לפני חצי שנה.
ריבית לחישוב 1.25לא הבנתי מה הבעיה. פריים מינוס חצי. פיספסתי משהו?
אהה לא ראיתי איפה כתוב ריבית לחישוב 1.25??ריבית לחישוב 1.25
כנס למחשבון משכנתא תעשה לעצמך לבד אותם ריביות ל 20 ו 25 שנה תחסוך לא מעט כסף. ואולי גם תרוויח עוד הורדה קטנה בריביות..יש מצב במקרה שהבאתי להוריד את הקל"ת אפילו ל-3? ודאי שינסו לריב על זה. מה יש להפסיד. השאלה אם יש סיכוי?
והשאלה כמה משחק להוריד את הקל"צ ל-20 שנה?
בפועלים פחות סיכוי שיורידו לך בריבית..כן ודאי שזה יוריד סה,כ את מה שהחזרתי בסוף. השאלה אם 5 שנים משנים לבנק אפשר לגרוף מהם הורדה בריבית?
לקוח טוב? בטח שכן. בין מינוס 02 עד אפילו מינוס חצי תלוי בנסיבותבמצב שדיברנו, הפריים היום חייב להיות מינוס?
לא חושב שיש סיכוי שניתנו לך פלוס.לא להסכים ל-+ בשום מצב נכון?
מעולה. אחרי שיביא לך ריביות תביא לפה . יגידו לך פה כולם את דעתםיש יועץ בתיק. רוצה לראות בעצמי שמביא לי הטוב ביותר
אני גם רוצה לקחת עכשיו, אשמח אם תפנה אותי ליועץ שלך24.09.20 למניינם
הח. חודשי 4270 ש"ח.
משכנתא 960.000 ש"ח
55% מימון,
320,000 פריים - 1.1 ל-360 חודש (30 שנה),
320,000 קל"ץ - 2.67 ל-216 חודש (18 שנה),
320,000 משתנה ל"צ - 2.98 ל-360 חודש (30 שנה).
ממוצע משכנתא 2.25 אחוז.
בפרטיאני גם רוצה לקחת עכשיו, אשמח אם תפנה אותי ליועץ שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: