Michel1990
משתמש רשום
בנק פאג"י (הבינלאומי)איזה בנק זה? המשתנה יכולה להיות יותר טוב...
הפריים מעולה. הקלצ גם מצוין..
הייתי אומר לך ללכת עם זה לבנק אחר ולקבל הצעות נוספות
זה דרך יועצת...
נראה לי שזה אחרי סיבוב בכמה בנקים...
בנק פאג"י (הבינלאומי)איזה בנק זה? המשתנה יכולה להיות יותר טוב...
למה שיתנו לי משכנתא על 2 הדירות? אם אני מצהיר על מכירה?יותר הגיוני להצהיר על 70 אחוז לדירה החדשה ומכירת הקיימתתוך 18
ההצהרה רק נותנת לך 70 אחוז. הם בהנחה שתמכור אחרת תשלם 5 אחוז מס שבח. השאר שתמשכן בדירה הראשונה אמור להיות בבנק אחר לחשבון אחר וכו' וכו..למה שיתנו לי משכנתא על 2 הדירות? אם אני מצהיר על מכירה?
ההצהרה הזו מחייבת?
לפעמים במשתנה לתקופה קצרה הריבית יקרה יותר. לפעמים. (בהפועלים ככה יצא לי כמה פעמים)איזה בנק זה? המשתנה יכולה להיות יותר טוב...
מה זה החמישי בלי ריבית בכלל?מצורף משכנתה שקיבלתי לפני חצי שנה יש בידי כרגע שמונים אלף שח מה המומחים היקרים ממליצים לפרוע
כן, הטבה שנתנו לי מהבנקמה זה החמישי בלי ריבית בכלל?
פשששששששששששכן, הטבה שנתנו לי מהבנק
תודה רבה על התשובה המהירה,תקשיב. בכל בנק כמעט בפועלים בטוח יש אפשרות להלוואות סינרגיה של עד 70 אלף שח מחוץ למשכנתא. אם תקחו אותה ישאר לך בדיוק 45 אחוז למשכנתא שזה בדרך כלל מוזיל עוד קצת את המשכנתא. העניין שקיבלת ריביות מעולות ממש, אם יש לך טיפה זמן מיותר קח את ההצעה הזו קפוץ לבנק דיסקונט תבדוק אם ישפרו לך ? אני בספק אבל לבדוק לא מזיק..
אחלה ריביות.
יועץ או לבד?
פששששששששששש
תפתח מחשבון משכנתא תכניס את הנתונים עם ובלי ההפחתה ותראה אם שווה לך בשביל זה כל המעבר.. פאגי ההלוואות סינרגיה בתנאים פחות טובים קח את זה בחשבון. דמי מנוי חודשי על העוש בפועלים לאברך עד גיל 35 חינם. אתה יכול ללחוץ על אחד להוריד לך על התיק משכנתא 50 אחוז ואפילו יותר. ועדיין קח הצעה מדיסקונט ואל תשכח לנסות את העניין של ה 45 אחוז מימוןתודה רבה על התשובה המהירה,
יש לי הצעה מפאגי בכל מסלול לרדת ב 0.05 האם זה שווה? יש הבדל ניכר בין הבנקים?
בפאגי דורשים העברת פעילות אליהם ושוב תודה
יש הלוואות באותו חשבון בנק? בנקאי או ויזות? אם זה לא ניכר בשורות בחשבון יועצים יודעים להסתדר עם זההאם יש אפשרות לקבל היום הצעה יותר טובה
הכנסות 20000 מתוכם 5 מילגות ו12 מעבודה אצל בן משפחה
זה מה שנשאר עדיין לשלם הוצאתי לפני שנה וחצי את המשכנתא גיל הלווים צעיר מאוד
כיום יש לי בעיה עם יוציאו דוח אשראי כיון ויש לי הלוואות לרוב
האם יש מה לעשות
חברים תנו דעתכם בדחיפות-
דירה שניה 70%מימון
465000 אל"ש
155000 מ"צ 2.6% 360 חודש.
150000 פריים -0.35 360 חודש
70000 קל"צ 3% 180 חודש
85000 קל"צ 3.35% 240 חודש.
בנק לאומי דרך יועץ.
תנו דעה/עצה
תודה.
סוף סוף מישהו עונה.70% מימון, סביר בהחלט.
אתה יודע איך הדירוג שלכם בלאומי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: