שווה ציטוט חוזר!עצוב שמאז שהנשים יצאו ללמוד קריירה חושבות שלשאר אין זכות קיום
שווה ציטוט חוזר!עצוב שמאז שהנשים יצאו ללמוד קריירה חושבות שלשאר אין זכות קיום
אם את רק עכשיו חושבת על מעבר אז אולי הרעיון שלי לא יהיה לך רלוונטי כי את עוד לא מכירה שם אנשים.כתבתי עד 3 וחצי אבל אבל לכן שאלתי מה מקובל. ותגידו לי איך עושים כדי לקחת 3 ילדים כל אחד בגן אחר ואין לי עוד בת גדולה או משפחה שיכולה לקחת אותם. איך מספיקים להגיע לכולם אם גומרים לעבוד ברבע לארבע וקחו בחשבון שתמיד יש אמהות שמתעכבות. ובעלי לומד מחוץ לשכונה. לכן חשבתי עד 3 וחצי.
בד' יש במלא מוסדות הסעות מתוך השכונהאולי אפשר לארגן הסעות?
המחירים כבר ממש לא כךאני גרה בד' ולפי מה שביררנו- מטפלת עד 1.30 בין 650-750 ש"ח
ואפילו יש כאן כאילו שלוקחות 550!!!
ועד השעה 4.00 זה לא יותר מ1.200.
יש בהחלט יותר זולות, בכ100 ש"ח פחות,אולי התכוונה לגנון? כי בררתי הרבה עם כמה מטפלות. שגרות שם והמחירים בין 800 ל1000 עד 1 וחצי.ו1400 עד 1500 עד השעה 16:00.( קבוצת תינוקות )
אני גרה בד' ולפי מה שביררנו- מטפלת עד 1.30 בין 650-750 ש"ח
מי עובדת בשביל 2500 ש"ח? לא נראה לך מוזר.? אולי לוקחת 10 תינוקות אבל אם כך אני לא הייתי רגועה לשלוח את התינוק שלי לשם..מעדיפה לשלם יותר ושיהיה קבוצה קטנה שהמטפלת תוכל לטפל בתינוקי ברוגע.אני גרה בד' ולפי מה שביררנו- מטפלת עד 1.30 בין 650-750 ש"ח
אפשר לשאול, במה את עוסקת? לעבוד עד 3 וחצי בשביל 7000 ש"ח זה המון? את טועה.למה כל המטפלות חושבות שהם יכולות לעשות מה שהם רוצות זה כבר נהיה מוגזם אישית אני יכולה להגיד לך שאני משלמת 1050 למטפלת הכי טובה שפגשתי ויש לה ביקוש עצום!! והיא מלאה מאד
איזה בית שמש?אני מטפלת ואני לוקחת 800 עד 1:30 לא כולל שישי וכך לוקחים גם בשכונה שלנו - בבית שמש
והחופשים לפי מה?איזה בית שמש?
ברמת אברהם וחופשים בערך במו בית יעקבאיזה בית שמש?
אולי זה לא הרבה אבל לא אני זאת שאמורה לפרנס אותהאפשר לשאול, במה את עוסקת? לעבוד עד 3 וחצי בשביל 7000 ש"ח זה המון? את טועה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: