אבל אני מתכוונת לקבוצה קטנה וכולם אותו גיל בערך.ממש לא היא מקבלת מגיל 3 חודשים יש לה כמה גדולים כמו הבן שלי שנשארו
אני משלמת קצת פחות על יותר שעות
אבל המטפלת שלי נקראת יחסית זולה
זה בגדול המחירים ברמה ד'
לגבי מי שאמר שיקר היית מסכימה לעבוד בשכר של 5 לחודש במשרה כ"כ תובענית?
המטפלות עובדות במשרה תובענית ודורשת ומגיע להם השכר הזה ביושר!
היא גם בחרה בעבודהזה לא משנה מי שבוחרת בעבודה הזו יודעת מה זה דורש לא בגלל שזה קשה ואחריות צריך לקחת כאלה מחירים ועוד בפרט שזה בלי אוכל ובלי יום שישי
גם העבודה שלי לא השתנה ב3 שנים האחרונות לצורך הדוגמא ואני אבוא ואבקש העלאהזו טענה קטנונית לא היית רוצה שיגידו לך את זה כשאת מבקשת העלאה במשכורת
העבודה לא השתנתה מלפני 3 שנים למשל שהמחירים היו יותר זולים
כי נשים מבינות שצריך להתפרנס היום ולא מגרוש של 5 בחודש ועוד בעבודה כ"כ תובעניתמאחלת לך הרבה הצלחה
ברור שיהיה לך רישום כי יש מחסור
אני מגבה אותך בהחלט! זכותך לקחת את המחיר שאת דורשת. תכלס זו עבודה ללא הפסקה כלל במהלך היום, מאוד מחייבת מאוד דורשת מאוד סוחטת!!תמיד יהיה לך האופציה יותר זול.אבל יותר ילדים בקבוצה. ותינוק קטן דורש הרבה ואת לא יכולה להכניס אותו לקבוצה גדולה.
כן!-מגיע להן ביושרמה תגידי כאשר זה יגיע לסכום של 1600 שגם מגיע להם?
האחריות גדלה? מה השתנה?
ממש למה נראה לך?כשיעלה ל1600 גם לך יעלו ב1000 בעז"ה. אל תדאגי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: