יותר משלושים...כמעט 30 אם נדייק..
ומי אמר שהמצב הזה ימשך לנצח?, אולי הביקוש ירד מסיבה כל שהי?, ואולי ההיצע יגדל?מחירי הדירות בישראל לעולם יעלו,
כי הביקוש גדול על ההיצע.
אפשר להיתקע עם דירה מסויימת, שיש בה חסרונות מהותיים ומשמעותיים.
אבל בגדול - מי שמתכנן לקנות - שלא ימתין.
המחירים לא ירדו. וגם לא ירדו בעתיד.
אף אחד לא התחייב על שום דבר.ומי אמר שהמצב הזה ימשך לנצח?, אולי הביקוש ירד מסיבה כל שהי?, ואולי ההיצע יגדל?
העתיד הוא בלתי צפוי, וכך גם מחירי הדירות.
היה לי מקרה שמישהו התנחליחד עם זאת, רמת הסיכון בדירות להשקעה - כשהדירה וסביבתה תקינים - כמעט ואפסיים
עשיתי לו שיימינג
?זה יפה להגיד אמרנו לכם?
האמת לא יפהזה יפה להגיד אמרנו לכם?
רק שימי לב לנקודה חשובה שוק ההון אכן עשה הרבה יותר מהנדל"ן מתחילת 2020
זה לא היה ליבת האשכול.האמת לא יפה
אבל חייבים להודות שיצאת צודקת יותר מהכתבות והתקשורת.
המסקנה שאני לוקח מהאשכול שכל כלכלן בכיר ככל שיהיה הוא לא נביא
ולכן אם הוא אומר נבואות הוא משתטה.
אפילו אם הוא המשקיע הכי גדול בעולם כמו זה:
רק שימי לב לנקודה חשובה שוק ההון אכן עשה הרבה יותר מהנדל"ן מתחילת 2020
אינו דומה עלייה של יהודים מבוססים ממקסיקו או צרפת לעליה של פליטים שבורחים ממקום שרמת החיים לנפש פחותה עשרות מונים מבישראל, איך בדיוק הם ישלמו?
מי הוא זה המשקיע כזה חכם שירכוש לאחרונה דירה שם?חיפשתי מישהו שרכש דירת 3 חדרים ברמה ד' בבית שמש וזה הגיע ל17K צפיות ולא נמצא אחד שמוכן להודות בכך שהוא רכש שם דירה בתקופה האחרונה.
להערכתי רוב הרוכשים שם זה משקיעים, זו"צ חרדי ממוצע לא יכול לרכוש דירה במחיר של כ2 מיליון ש"ח, ומי שכן יעדיף במרכז, ולכן יכול להיות שברמה ד' בבית שמש תחל התפנית כלפי מטה במחירי הדירות.
יש כאן מישהו שרכש דירה ברמה ד' בבית שמש בתקופה האחרונה???
אני מנסה למצוא מי הם הרוכשים דירת 3 חדרים במחיר קרוב ל2 מיליון ש"ח ברמה ד' בבית שמש. להערכתי אין דבר כזה. ואם כן אז בבקשה שיכתוב כאן שהוא רכש ובאיזה מחיר מטר וכו', ואת ההיגיון שעומד מאחורי הרכישה. אם הוא מפחד להזדהות הוא יכול לפתוח ניק חדש ונמתין לו בסבלנות שבוע.www.prog.co.il
אני לא יכול לצרף הודעות של כאלה שעכשיו (כי זה יפגע בהם) אפילו שהמחיר הדירה שלהם עלתה, כי המשכנתא שהם עכשיו צריכים לשלם מאוד מכאיבה, אבל תחפשו קצת בפורומים.@מקצועי בלבד את לא מתחרטת על כל הערכות שלך? הם הוכיחו את עצמם בהפוכה ממש.
כותבת לא בשביל להתנגח אלא באמת בשביל להבין איך אנשים מרשים לעצמם לכתוב דברים בביטחון כשהמציאות אחכ מוכיחה את ההיפך הגמור אבל לגמרי?
מעניין אותי מאד אך את מסבירה את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: