שאני אבין במדויקערנית לגמרי!
3 בערך...
וחשבתי שזה מה שמשבש לי את השינה אז בדקתי את זהו קמתי יותר מוקדם ועדין נשאר אותו דבר
אז לא להגיד שזה קשור לשעה קימה
ערנית לגמרי אפילו אם תלכי לישון ב-6 ותקומי ב-8?
שאני אבין במדויקערנית לגמרי!
3 בערך...
וחשבתי שזה מה שמשבש לי את השינה אז בדקתי את זהו קמתי יותר מוקדם ועדין נשאר אותו דבר
אז לא להגיד שזה קשור לשעה קימה
ואם א"א שעתייםלסגור ת'מחשב שעתיים לפני השינה (אין סיכוי. איי נואו. לכן גמני לא ישנה.....)
כתוב במשנה ביומא:לי מאד עזר כשהתחלתי להקפיד על "צום לסירוגין". הפסקתי לאכול בערך 5 שעות לפני השינה וגיליתי להפתעתי שאני נרדמת הרבה יותר מהר. מסתבר שכשהגוף עסוק בעיכול זה מקשה על ההירדמות.
בנוסף- אור כחול (מחשב!) משפיע על הסיכוי להירדם ככל שנחשפים אליו קרוב יותר לשינה... בדקתי בעצמי
לעשות הרפיה, ולנסות לא להילחם במחשבות של- אני לא אירדם, מה יהי? זה יגמור לי את היום מחר... וכו'. אלא לומר לעצמך שזה לא נורא, ויהיה בסדר... גם אם לא אירדם זה לא סוף העולם
מסכים איתך לגמרי זה בטוח נכון.לא קראתי את הכל
מניסיון אישי לא להסתכל בפרוג לפחות שעה לפני השינה
בלת"קטובבב
אז היום דוגמא חיה, כבר יותר משעתיים במיטה... היום לשם שינוי התייאשתי....
לא חסר לי כלום ב"ה שום סידן ודומיו...
היום ניסתי את השיטה של הספר טלפונים והשירים (אחרי כמה ימים שאני ניסתי בהם עוד עצות ממכם...)
שניה לפני שאני נירדמת- אני מתעוררת, וזהו--- מאז בוהה באוויר כמה שעות. בד"כ בסוף נירדמת, אבל בסוף.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: