בדרך כלל, ברוב ימות השנה, אני משתדלת להכין אוכל שמותר לכולם, ולצורך כך מוציאה את האלרגנים ממתכונים קיימים, ומכינה לכל המשפחה אוכל זהה.
אבל דווקא בחג השבועות זה מאתגר יותר. כי כולם רוצים לאכול חלבי אמתי וטעים (וגם אני חלק מה'רוצים'), והילד האלרגי שלי רוצה לאכול אוכל מיוחד וחגיגי עם כולם.
ואולי למותר לציין, אבל אין לי חשק לעבוד כפול ולהכין את כל הסעודה פעמיים.
אז מה כן?
באשכול הזה אציג מספר מתכונים שאפשר להכפיל, או לפצל, או לייצר מהם בדרך זו או אחרת 'כפול שנים'. בחלקם מדובר אכן בעבודה כפולה, ובחלקם יש קיצורי דרך סודיים.
יוצאים לדרך!
הבהרה חשובה: עוד לא הכנתי שום דבר לחג הקרוב, המתכונים והטיפים שמורים במחשב משנה שעברה. תהנו.
נ.ב. חכו רגע עם התגובות עד שאסיים להעלות את כל המתכונים יחד.
אבל דווקא בחג השבועות זה מאתגר יותר. כי כולם רוצים לאכול חלבי אמתי וטעים (וגם אני חלק מה'רוצים'), והילד האלרגי שלי רוצה לאכול אוכל מיוחד וחגיגי עם כולם.
ואולי למותר לציין, אבל אין לי חשק לעבוד כפול ולהכין את כל הסעודה פעמיים.
אז מה כן?
באשכול הזה אציג מספר מתכונים שאפשר להכפיל, או לפצל, או לייצר מהם בדרך זו או אחרת 'כפול שנים'. בחלקם מדובר אכן בעבודה כפולה, ובחלקם יש קיצורי דרך סודיים.
יוצאים לדרך!
הבהרה חשובה: עוד לא הכנתי שום דבר לחג הקרוב, המתכונים והטיפים שמורים במחשב משנה שעברה. תהנו.
נ.ב. חכו רגע עם התגובות עד שאסיים להעלות את כל המתכונים יחד.