חיצי הצפון הנספח השבועי • שבוע 59

האם טובת ישראל לחתום על הפסקת אש בצפון טרם כניסתו של הנשיא טראמפ לבית הלבן?

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

כל יום

משתמש מקצוען
הטענה של אפליה מוצדקת.
אבל צריך להבין שכאן זה לא חריגה קטנה. (כמו פאצ' משיח)

זו חריגה לכאורה של הכנסת אזרח לשטח מלחמה.
זה באמת האינטרס שלנו שיחקר.
אגב:

יגאל, אחיו של ז'אבו ארליך ז"ל תוקף את דובר צה"ל: "אומרים שזה היה בניגוד לנהלים. הוא חוייל לפני שעבר את הגבול - לפני שנכנס ללבנון! אפילו מתייחסים אליו כחלל צה"ל, מי שבא להודיע לגיסתי זה ענף נפגעים. אני רואה את ההתנערות של הצבא. דורש מדובר צה"ל להוציא הבהרה בהקדם"

הוד בראל

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לא יודע אם זה קשור לאשכול, אבל אין איפה לשאול יש אופציה אמיתית שרוסיה תתקוף את אוקראינה כעת בנשק גרעיני? ואם כן מה הכוונה נשק גרעיני פצצת אטום? יש סיכוי שדבר כזה לא יגרור מלחמת עולם? (או הפוך יסיים את המלחמה, כמו נגסאקי והירושימה)

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לא יודע אם זה קשור לאשכול, אבל אין איפה לשאול יש אופציה אמיתית שרוסיה תתקוף את אוקראינה כעת בנשק גרעיני? ואם כן מה הכוונה נשק גרעיני פצצת אטום? יש סיכוי שדבר כזה לא יגרור מלחמת עולם? (או הפוך יסיים את המלחמה, כמו נגסאקי והירושימה)
יש להם עוד הרבה דברים שלא עשו עד עכשיו שיכול לחשב תגובה הולמת
למשל ארמון הנשיאות, שגרירויות זרות וכדו'

למה שיתחיל מלחמת עולם דקה לפני שטראמפ נכנס?

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש להם עוד הרבה דברים שלא עשו עד עכשיו שיכול לחשב תגובה הולמת
למשל ארמון הנשיאות, שגרירויות זרות וכדו'

למה שיתחיל מלחמת עולם דקה לפני שטראמפ נכנס?
החלק הראשון לא הבנתי, הם כעת מאיימים עם נשק גרעיני... ברמה גבוהה השאלה אם זה איום אמיתי או לא.

ב. זה הטענה של טראמפ, שביידן רוצה שטראמפ יקבל את הבית הלבן במצב של מחמת עולם.

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
חדשות גלובל
דיווחים: רוסיה מפנה מעמד פוליטי לבונקרים גרעיניים בהרי אורל הדיווחים אומרים כי נשיא רוסיה פוטין עלה על מטוס במוסקבה בסביבות השעה 3:30 לפנות בוקר שעון מוסקבה והוטס להרי אוראל. גם קציני צבא רוסים בדרגים גבוהים עוזבים.
עלה על מטוס עוד 35 דקות? רוסיה מקדימה את ישראל בשעה אחת בלבד.
או שהכוונה כבר לאתמול בלילה?

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
החלק הראשון לא הבנתי, הם כעת מאיימים עם נשק גרעיני... ברמה גבוהה השאלה אם זה איום אמיתי או לא.

ב. זה הטענה של טראמפ, שביידן רוצה שטראמפ יקבל את הבית הלבן במצב של מחמת עולם.
כרמל ניוז כתב אתמול:

ההערכה שלי לגבי האיומים הרוסים להשתמש בנשק גרעיני בתגובה לאישור המערבי להשתמש בטילים לשטחים הישנים של רוסיה: לדעתי מדובר ברעש וצלצולים והרוסים לא ישתמשו בשום נשק גרעיני אלא אם כן תהיה סכנה ברורה ומיידית לקיומה של רוסיה.

כתב היום:

ספרד, איטליה, יוון וארה"ב סגרו את השגרירויות שלהן בקייב. הסיבה היא התגברות צפויה של התקיפות הרוסיות על העיר. להערכתי הרוסים יתקפו סמלי שלטון אוקראינים כמו הפרלמנט וארמון הנשיא בעקבות מתקפות טילים לשטח רוסיה הישן.

הערכה: אחת מאפשרויות התגובה לאישור המערבי לשיגור טילים לשטח רוסיה המוכר, היא תקיפת שגרירויות מדינות המערב בקייב.

טורונטיאני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יוצרי ai
אני אולי אוכל את הכובע אבל לא נראה לי שבאמת ישלח אטום על אוקראינה, לפחות לא בשלב הזה, מקסימום אולי אולי נשק גרעיני טקטי על יחידה אוקראינית כדי להרתיע את המערב מלהתערב, רוב הדיווחים על כוננות ברוסיה ובריחה שלהם למקלטים נראה לי כפייק..

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
אני אולי אוכל את הכובע אבל לא נראה לי שבאמת ישלח אטום על אוקראינה, לפחות לא בשלב הזה
זה אירוע בסדר גודל עומי והיסטורי
זה אולי נשמע עומד במקום הזה
אבל גם אני חושב שבסוף ארצות הברית תוציא איום מידי וכן הלאה

mfr

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני חסר מילים. ז׳אבו, איש עפרה ומייסד בית ספר השדה במקום, היה אחד הידענים העצומים בתחומי היסטוריה של ארץ ישראל. רב סרן בשירות פעיל. נפל סמוך לקבר שמעון הנביא בכפר שמעא.

החלל המבוגר ביותר של צה״ל במלחמה.

ז׳אבו, החודש בלבנון

עמית סגל
מי זה שמעון הנביא?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  67  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה