הוא יועץ בטחוני. יש לו תואר שלישי בנושאי ביטחון.ובנוסף זה עושה אותו לחייל טוב אולי לאדם טוב שמוכן להקריב בשביל אחרים
אבל לא אסטרטג/איש ציבור (ואפי אם הוא עושה מחקר בנושא)
הוא מבין ״קצת״ יותר מאחרים...
הוא יועץ בטחוני. יש לו תואר שלישי בנושאי ביטחון.ובנוסף זה עושה אותו לחייל טוב אולי לאדם טוב שמוכן להקריב בשביל אחרים
אבל לא אסטרטג/איש ציבור (ואפי אם הוא עושה מחקר בנושא)
כבר נשמע שהדיחו את החיילים האלו...למה עצרו בשיא המתח? איך נדע מה ג׳מיל מאחל?
מישהו שמע יירוטים??
לא היה אף בום
באשדוד שמענו את היירוטיםאזעקות שווא במרכז??
לא נשמעו פיצוצים
לא קוראים למערת "מגן אור"?: ראשוני! שתי שיגורים לפחות ייורטו על ידי 'קרן ברזל'. מערכת הלייזר שנפרסה מבצעית אך לא מזמן.
אזעקות שווא במרכז??
לא נשמעו פיצוצים
ולכן גם אין "עננים" (פטריות עשן) מהיירוט: ראשוני! שתי שיגורים לפחות ייורטו על ידי 'קרן ברזל'. מערכת הלייזר שנפרסה מבצעית אך לא מזמן.
בשידור חי מערוץ 12 בזמן האזעקה, היו 2 פיצוצים מעל תל אביב.ולכן גם אין "עננים" (פטריות עשן) מהיירוט
לא סביר.ולכן גם אין "עננים" (פטריות עשן) מהיירוט
מגן אור, שנודעה בתחילת פיתוחה בשם קרן ברזל (זהו גם שמה הבינלאומי: Iron Beam), היא מערכת הגנה אקטיבית מבוססת נשק לייזר להגנה מפני רקטות, טילים ופצצות מרגמה בטווחים קצרים ומפני כלי טיס לרבות גלשני-אוויר, כלי טיס בלתי מאוישים ורחפנים.לא קוראים למערת "מגן אור"?
לדעתי זה פייק ניוז, הלל ביטון רוזן פירסם כמה פעמים על יירוטים של מערכת זו, וכל פעם מחדש צה"ל הכחיש שהמערכת נכנסה לפעילות מבצעית.: ראשוני! שתי שיגורים לפחות ייורטו על ידי 'קרן ברזל'. מערכת הלייזר שנפרסה מבצעית אך לא מזמן.
אולי זאתי תהיה דל"פ (דעה לא פופולארית)מוריה אסרף: אתמול בישיבת הקבינט דרש בן גביר מהרמטכ"ל לשנות את החלטתו בנוגע ללוחמים שכרזו ״שמע ישראל״ במסגד בג'נין. בן גביר אמר: ״אני חבר קבינט, אני דרג מדיני, אנחנו מחליטים״. הרמטכ״ל השיב: ״אתה טועה, אני אחליט מהו מעשה ערכי ומה לא בצבא, אל תאיים עליי״.
מה בכלל ההשפעה של הימין מימין לליכוד במלחמה הזאת?
בכל מקום שהיא נכנסת, היא עושה נזקים!!!! כל עוד זה תלוי בה, לא יהיה עונש מוות למחבלים וגם יתנו להם תנאים טובים יותר.יניר קוזין בפרסום ראשון: היועמ״שית גלי בהרב מיארה תשתתף מחר בדיון מיוחד של ועדת החוקה, שתדון בדרכים בהן מערכת המשפט תשפוט את הרוצחים של חמאס שהשתתפו בטבח ב-7 באוקטובר. בדיון ישתתף גם שר המשפטים יריב לוין.
אבל כשהיועמשי"ת המהוללה בתמונה, זה לא הולך לקרות!בן גביר - חוק עונש מוות למחבלים היה מאפשר לנו להוציא כל יום להורג מחבלי נוחבה אם החטופים לא יחזרו.
נכון. אא"כ זו החלטה שמשפיעה על מורל החיילים.אולי זאתי תהיה דל"פ (דעה לא פופולארית)
אבל אני חייב להגיד: ברור שהרמטכ"ל צודק, הוא לא בובה עם חוטים.
ובן גביר לא אמור להתערב על כל החלטה פיקודית ככל שתהיה.
ייתכן שהרמטכ"ל צודק ספציפית בעניין הפיקודיאולי זאתי תהיה דל"פ (דעה לא פופולארית)
אבל אני חייב להגיד: ברור שהרמטכ"ל צודק, הוא לא בובה עם חוטים.
ובן גביר לא אמור להתערב על כל החלטה פיקודית ככל שתהיה.
האמת היא, שלמרות שאפשר להבין את הרמטכ"ל ובהחלט ניתן לומר שאין זה מוסרי לכרוז קריאות בעברית במסגד, כמו קריאת שמע, עדיין, אסור היה לומר את זה בקול רם! היה צריך להסביר בשקט לחיילים שזה אסור, להעניש אותם, לכפות עליהם שתיקה, וזהו!מוריה אסרף: אתמול בישיבת הקבינט דרש בן גביר מהרמטכ"ל לשנות את החלטתו בנוגע ללוחמים שכרזו ״שמע ישראל״ במסגד בג'נין. בן גביר אמר: ״אני חבר קבינט, אני דרג מדיני, אנחנו מחליטים״. הרמטכ״ל השיב: ״אתה טועה, אני אחליט מהו מעשה ערכי ומה לא בצבא, אל תאיים עליי״.
מה בכלל ההשפעה של הימין מימין לליכוד במלחמה הזאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: