כל רגע כתוב משהו אחר
עכשיו כתוב משהו אחר.
שאני לא רוצה לצלם לכם מסך ....
עכשיו כתוב משהו אחר.
שאני לא רוצה לצלם לכם מסך ....
צו איסור פירסום - בעברית....לא יפה לפרסם שמות
המשפחה עדיין לא יודעת...
כאילו נסראאלה שואל אותנו אם אנחנו רוצים מלחמה. בין אם נרצה בין לא אנחנו כבר בתוך מלחמה בצפון שנכפתה עלינו. ולה' הישועהלמה תמיד תגובה ישראלית היא הסלמה מסוכנת, והם עושים מה שהם רוצים??
לגופו של דיון, שהתווכחו פה למה לא נכנסים למלחמה כוללת בלבנון,
נראה לי שבמבט יהודי לא נכון לרצות מלחמה, צריך לקוות שזה יסתדר משמיים בדרך הטובה ביותר,
מלחמה היא דבר מסוכן, עלול להיות מחירים כבדים, ויש הרבה פחד ונזקים,
לא שיש אמת בחשש שחיזבאללה ואיראן יכבשו את ישראל, אפי' שיש האוהבים להפחיד. בעז"ה אנחנו נגבר ולישראל יש כח הרבה יותר גדול. אבל עדיין לרצות מלחמה מסוכנת זה לא התפקיד שלנו כחרדים שלא תולים יהבם במדינה.
אלא להתפלל לחסדי ה' הנגלים בקרוב ממש
המשפחה לא יודעת - היא גם הופצצה...לא יפה לפרסם שמות
המשפחה עדיין לא יודעת...
אם כי גוי אין לו יחס וכו'
נראה שהגישה היהודית היא הפוכה, שכן, מובאלמה תמיד תגובה ישראלית היא הסלמה מסוכנת, והם עושים מה שהם רוצים??
לגופו של דיון, שהתווכחו פה למה לא נכנסים למלחמה כוללת בלבנון,
נראה לי שבמבט יהודי לא נכון לרצות מלחמה, צריך לקוות שזה יסתדר משמיים בדרך הטובה ביותר,
מלחמה היא דבר מסוכן, עלול להיות מחירים כבדים, ויש הרבה פחד ונזקים,
לא שיש אמת בחשש שחיזבאללה ואיראן יכבשו את ישראל, אפי' שיש האוהבים להפחיד. בעז"ה אנחנו נגבר ולישראל יש כח הרבה יותר גדול. אבל עדיין לרצות מלחמה מסוכנת זה לא התפקיד שלנו כחרדים שלא תולים יהבם במדינה.
אלא להתפלל לחסדי ה' הנגלים בקרוב ממש אמן.
אל מנאר מדווחים שמספר ההרוגים עלה ל14
הם לא סגורים על עצמם עכשיו יצאה הכחשה שההודעה של מנהל בית החולים על הרוגים לא נכונה..
אל מנאר הוא ערוץ שמקורב לחיזבאללהאל מנאר מעדכן: הרוג 1, פצוע אנוש 1, השאר פצועים באורח בינוני - קל. והוא מסיים - כולם ״אזרחים״
היה חיסול בכיר כמעט ברמה הזו כבר לפני תקופה.מעניין לשים לב, לכך שחיסול הבכירים התחיל רק לאחר פרישת גנץ מהממשלה.
האם יש לכך קשר???
בפרוג של לבנון נחסמים עכשיו אלפי משתמשים עקב עבירות צנזורהאבו צאלח
ישנו איפול גורף לגבי הדמות שחוסלה
תזכיר לנו בבקשה - במי מדובר?היה חיסול בכיר כמעט ברמה הזו כבר לפני תקופה.
אם כן, מה זה כל האיפול המלא שחיזבאללה הוציא?לפי דיווח שאני משיג מאיש שמקורב מאוד לצנזורה הישראלית (מאושר לפירסום)
אין בכיר בחיזבאללה בבניין, מדובר באנשי שטח זוטרים של הארגון
אין לי מושג, אני רק מעביר את מה שהוא ענה ליאם כן, מה זה כל האיפול המלא שחיזבאללה הוציא?
הוא מסתיר שנהרגו רק זוטרים?!
אולי היה לחזבאללה חשד למישהו בכיר שנהרג, אולם בישראל כבר יודעים שזה לא נכון????אם כן, מה זה כל האיפול המלא שחיזבאללה הוציא?
הוא מסתיר שנהרגו רק זוטרים?!
אל תבנה על זה שזה יקרה בשעה הקרובה...תעדכנו כשהעניינים יתבארו.
וכן הלייקים של כועס ועצוב...@פרוגמטי אנשים אולי שכחו אבל מטרת הקיטלוג בצד ההודעה אינה באה לבטא רחשי לב ותקווה למה שנעים לאוזן אלא האם ההודעה חשובה וראויה לציון. כדאי להזכיר את זה, אנשים איבדו את זה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: