ביבי אשם עד שתוכח חפותו, כידוע.אני לא יודע האם זה קשור לפה או לא.
אבל זה מדהים לקרוא את המשפט הזה.
גנץ פורש! ומי אשם? נתניהו שלא ניסה למנוע את זה.
טירוף.
אני שומע דברים אחרין מחיילים.ממש לא נכון
ביבי אשם עד שתוכח חפותו, כידוע.אני לא יודע האם זה קשור לפה או לא.
אבל זה מדהים לקרוא את המשפט הזה.
גנץ פורש! ומי אשם? נתניהו שלא ניסה למנוע את זה.
טירוף.
אני שומע דברים אחרין מחיילים.ממש לא נכון
כמה כסף אתם שמים שזה לא יקרה?יוסי יהושוע:
משיחות רבות עם קצינים, בקבע ובמילואים, התובנה המרכזית היא שרק תזוזה של הרמטכ"ל כראש המערכת תזרים דם חדש בכל הגוף, אנרגיות וחשיבה רעננה.
הלוי יוכל להיזכר בדברי הימים כמפקד שספג את המכה הכואבת, ידע לקחת אחריות ולפקד באומץ מלפנים – וברגע הנכון מימש את האחריות גם בזה שהיה הראשון לזוז הצידה
לפי כמות ההדלפות השבוע של קצינים נגד הרמטכ"ל זה נראה שהולכים לעשות לו אמבוש רציני.כמה כסף אתם שמים שזה לא יקרה?
לא ידוע לי על דרך חוקית שבה קצינים יכולים להדיח את הרמטכ"ל. מהדלפות לא קורה שום דבר, אלא אם כן הם יצליחו 'לתפור' לו 'סיפור' שיגרור את התקשורת... זה לא נראה כיוון הגיוני.לפי כמות ההדלפות השבוע של קצינים נגד הרמטכ"ל זה נראה שהולכים לעשות לו אמבוש רציני.
כנראה יש כמה קצינים שלא מרוצים מהשיבוצים החדשים של הרמטכ"ל ומנסים לסגור איתו חשבון מאחורי הגב...
לא שהם מדיחים אותו אלא מדליפים דברים נגדו לכל העיתונאים עד שיהיה עליו לחץ להתפטר.לא ידוע לי על דרך חוקית שבה קצינים יכולים להדיח את הרמטכ"ל.
אני מבין שאתה עוקב אחרי זה...לא שהם מדיחים אותו אלא מדליפים דברים נגדו לכל העיתונאים עד שיהיה עליו לחץ להתפטר.
רק היום כתבו נגדו יוסי יהושע, נחום ברנע, טלי בן עובדיה, ועוד כמה הדלפות שהיו נגדו לעוד כמה עיתונאים בשבוע האחרון..
עכשיו ראיתי בהמכלול שהוא עוזב את הצבא לחלוטין. אולי ילך לפוליטיקה.אגב, מה עם פוקס באמת, הוא הולך הבייתה או שהוא מוזז לתפקיד אחר?
לא מדברים על זה רשמית.את מי הם מנסים לסמן כמחליף? את יהודה פוקס?
יש סיכוי סביר כל שהוא שהפרשנים ינסו לתת למהלך כזה יד? זה נשמע קצת הזוי.לא מדברים על זה רשמית.
יש שלוש שמות אפשריים הבולט הוא אייל זמיר שהיה מועמד להיות רמטכ"ל כבר פעמיים ובסוף לא מונה בגלל שהוא נחשב מקורב לשרה וביבי.
כיום הוא מנכ"ל משרד הביטחון.
מה הזוי בזה?יש סיכוי סביר כל שהוא שהפרשנים ינסו לתת למהלך כזה יד? זה נשמע קצת הזוי.
בתור מקורב לראה"מ, ירצו לסכל אותו. לא כך זה עובד?מה הזוי בזה?
בטח זה היה מטוס סילון... ממתי מטוס סילון נראה כמו טיל יירוט?ריזל: 2 עדי ראייה טוענים שראו שובלים שנראים כמו 2 מיירטים לכאורה באזור ירושלים - ללא אזעקה. בדובר צהל טוענים שלא מוכר.
בניגוד לדיווחים - לא מדובר ביירוטים בשמי ירושלים אלא באדי דלק.בטח זה היה מטוס סילון... ממתי מטוס סילון נראה כמו טיל יירוט?
הדעת של הציבור מתחילה לפקוע.
מטורף!!! אני שמעתי בום הבוקר בירושלים! (בסוף זה היה הורדת הרמפה באוטובוס)ריזל: 2 עדי ראייה טוענים שראו שובלים שנראים כמו 2 מיירטים לכאורה באזור ירושלים - ללא אזעקה. בדובר צהל טוענים שלא מוכר.
גם אני ראיתיריזל: 2 עדי ראייה טוענים שראו שובלים שנראים כמו 2 מיירטים לכאורה באזור ירושלים - ללא אזעקה. בדובר צהל טוענים שלא מוכר.
ואוותאריך חדש לנאום של נתניהו בקונגרס.
24 ביולי.
צום 17 בתמוז
מה הקשר לחיזבאללה? לנאום של ביבי?ואוו
זאת אומרת שעד אז החיזבאללה מוגנים ממלחמה
וזה הרבה זמן
ועוד הערה מה יקרה אם הם ישלחו טיל אחד לתל אביב לשטח פתוח? זה לא סיבה לפתוח מלחמה
ואם למחרת לא לשטח פתוח אבל זה יורט ? זה גם לא סיבה לפתוח מלחמה
ואם למחרת זה לא יורט אבל לא יהיה נפגעים ? זה גם לא סיבה לפתוח מלחמה
זה נקרא שיטת הסלאמי (נקניקיה).....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: