אני מקווה שאני לא לוקח אותך יותר מידי ברצינות והורס לך את הבדיחה.טייס אחד הסביר שבארץ אסור להם לעבור את מהירות הקול כדי שלא להבהיל אנשים
לכן הם נהנים בלבנון דווקא לעבור את מהירות הקול כדי להבהיל אנשים.
זה לא צורך מבצעי או משהו כזה
ברור שהם לא נוסעים בשביל זה אבל לשים גז ולעשות בומים באמת נשמע כיףאני מקווה שאני לא לוקח אותך יותר מידי ברצינות והורס לך את הבדיחה.
תגיד זה נשמע לך הגיוני באמת שלזה הם נשלחים
אתה יודע כמה עלות טיסה במטוס קרב לשעה ?
מי משלם את זה, אתה ?
בום על קולי קורה גם הרבה בישראל בתנועה של גובה המטוס קרב, אבל לא התווכח אתך אם הטייסים עושים על זה טרמפ.ברור שהם לא נוסעים בשביל זה אבל לשים גז ולעשות בומים באמת נשמע כיף
לא מחייב שזה ספציפי היה לאיסוף מודיעין, יכול להיות גם אימון גנרלי בשטח אויב עד כמה שאפשר, אני לא איש צבא אבל מסתבר שהצבא לא אמור להזכיר לחיזבאללה באופן שיטתי בצורה הזאת את עוצמת חיל האוויר לא שמענו בשום זמן בהיסטוריה על התנהלות כזאת.
אני מקווה שאני לא לוקח אותך יותר מידי ברצינות והורס לך את הבדיחה.
תגיד זה נשמע לך הגיוני באמת שלזה הם נשלחים
אתה יודע כמה עלות טיסה במטוס קרב לשעה ?
מי משלם את זה, אתה ?
דוקא כן.ברור שהם לא נוסעים בשביל זה
הצורה שבה הם היו משתמשים בקול נשק היה לזרוע הרס כגון ניפוץ זכוכיות וכו' באמצעות הקול העוצמתי.חיל האוויר השתמש בתופעה זו כנשק טקטי מספר פעמים. במהלך מלחמת ההתשה ב-1969 ביצעה רביעיית מטוסי מיראז' 3 בום קולי מעל בית הנשיא המצרי כגורם הרתעה. ב-1970, לאחר שמיג סורי עשה בום קולי מעל חיפה, החזיר חיל האוויר בום קולי מעל דמשק.
הגיוני מאוד.יש מצב שבאמת הרגו שם אתמול מישהו בכיר וזה נוח גם לישראלים(כדי שלא יהיה תגובה ) וגם לחיזבאללה(שלא יהיה פדיחות ) שזה יהיה בשקט????
אל"כ מה היה הבלגן אתמול?
פתחו חקירה במז"חמישהו מבין מה הסיפור של המזח האמריקאי?
פעם אחת התפרק בגלל הגלים, עכשיו מפרקים אותו בגלל מזג האויר...
מזח לא אמור לעמוד על המים ולהתמודד עם גלים?
מה זה הבדיחה הזאת?
לא שאין לי שמחה לאיד... אבל מנסה להבין מה הקטע
זכריההעיתונאי הלבנוני חסן אלאיק, כותב בעיתון הלבנוני אל-אחבאר: "תנועת הטליבאן הודיעה לאיראן שהיא רוצה להילחם בישראל ושהיא מוכנה לשלוח אלפי לוחמים כשתהיה הזדמנות לעשות זאת. איראן מוכנה להציף את דרום לבנון ודרום סוריה בגלי לוחמים אנושיים מפקיסטן ואפגניסטן עד לעיראק ותימן בכל מלחמה קרובה בחזית הצפונית, ואמריקה יודעת זאת".
מה קרה פתאום, הם החליטו את זה לבד, או שמישהו עזר להם להחליט את זה בצורה עלומה????ראש ממשלת לבנון נג׳יב מיקאתי: "אני מבקש מכל הארגונים לעצור. מספיק אתם הורסים את לבנון, במידה ולא תעצרו בלחימה נגד ישראל נוציא כוחות חמושים להתעמת עם הארגונים בימים הקרובים, אני לא תומך בישראל ואף אויב שלה. אך ביטחון אזרחי לבנון חשוב יותר מהכל". בתגובה תנועת חיזבאללה הודיעה באופן חריג: "כי היא תהרוס את ממשלת לבנון, במידה והיא תוציא חמושים להתעמת נגד הארגון".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: