חוסל ב2024 8 בינוארויסאם א טוויל מפקד בכח רדואן
חוסל ב2024 8 בינוארויסאם א טוויל מפקד בכח רדואן
רחשי לב ותקווה למה שנעים
נכון מאדחוסל ב2024 8 בינואר
נראה לי שהחיזבאללה בכוונה מסתיר את הדמות שחוסלהכל אחד זורק שמות,
כל רגע שם אחר,
מזקנה חביבה ועד נסראללה בעצמו
מישהו כאן או שם לא סגור על עצמו או מסתיר משהו.
תעדכנו כשהעניינים יתבארו.
לא נראה לי שהחיסול הגדול מסתכם בסאלי סיקיקי לא מוכרת.בקיצור נראה לי לא מעניין במיוחד הלילה
ליל מנוחה
מדובר בגורמים איראנים רשמיים, או גורמי אופוזיציה?באיראן טוענים כי הטלוויזיה הרשמית של לבנון אישרה את חיסולו של בכיר בחיזבאללה אך זהותו טרם ידועה.
לא בטוח שישראל רוצה להיות זה שפותחת את המלחמה רשמיתאני חושב שלא צריך להגזים עם האישיות עד לרמה של ההנהגה
תאמינו לי שאם ישראל רוצה לפתוח מלחמה היא תעשה את זה קצת יותר טוב...
באמת נשמע אמין שפתאום רבע מהמזרח התיכון מתעניין בפרמדיקיתההרוגה בתקיפה הייתה פרמדיקית בעמותה המזוהה עם תנועת אמל .
טעות קשה ישראל יודעת את הניצחון שבנתינת מכת הפתיחה וההפתעה הטקטית.וכך לגרום לזה שהחיזבאללה יפתחו במלחמה
ישראל גם יודעת כמה קשה להתמודד מול לחץ אמריקניטעות קשה ישראל יודעת את הניצחון שבנתינת מכת הפתיחה וההפתעה הטקטית.
יש פה ספק רציני איך באמת ישראל תפעל אבל בהקשר לחיסול הזה כנראה שאין לנו ראיה לצד הזה.ישראל גם יודעת כמה קשה להתמודד מול לחץ אמריקני
חיזבאללה יורה באוויר לאיום על כל עיתונאי שמתקרב למקום התקיפה, סגר הוטל על בית החולים, צנזורה מוחלטת הוטלה מצד חיזבאללה על כל תושבי המקום
באיראן טוענים כי הטלוויזיה הרשמית של לבנון אישרה את חיסולו של בכיר בחיזבאללה אך זהותו טרם ידועה.
ד.ע| בעזה מדווחים על תקיפה של חיל האוויר לעבר מטרה בדיר אל באלח, מרכז רצועת עזה.
ובקיצור, ישראל עשו חיסול בלבנון כדי שכל עיני העולם יהיו שם, ובנתיים הם יוכלו לתקוף עוד כמה בניינים בעזה...דיווחים פלסטיניים: 11 הרוגים וכמה פצועים בתקיפה אווירית של צה''ל על שני בתים בעיר עזה
שחר קליימן
ישראל גם יודעת כמה קשה להתמודד מול לחץ אמריקני
למה, אני עדין חושב שאתה עדיין טועה טעות קשה היתרון במלחמה מול חיזבאללה יהיה בהפתעה מוחלטת ולא בלחכות שהם יתקפו אותנו ואז אלוקים יודע לאן נגיע !!!העיקר שלא טעיתי טעות קשה!!!
אתה באמת מעלה רעיון מעניין שאולי הוא התקווה האחרונה שנשארה לנו מהאירוע הזהזה הולך לכיוון של ראיסי...
שעות של מתח האם בטוח חוסל..
יכול להיות גם שהולך לכיוון של התקיפה הישראלית באיראןזה הולך לכיוון של ראיסי...
שעות של מתח האם בטוח חוסל..
מה נראה לך שאם נעים קאסם חוסל אז חיזבאללה לעולם לא יגלה את זה כדי לא להגיב ??? ... הוא אישיות הוא לא מתקן צבאי סודי.יכול להיות גם שהולך לכיוון של התקיפה הישראלית באיראן
שאיראן אמרה לא היה כלום כדי שלא יחוייבו להגיב
אולי גם כאן חיזבלה יגיד שישראל תקפה רק מטעי בננות כדי שלא יחוייב להגיב
אם זה חיסול כזה משמעותי כמו נעים קאסם, הם לא יוכלו להסתיר את זה לאורך זמן!יכול להיות גם שהולך לכיוון של התקיפה הישראלית באיראן
שאיראן אמרה לא היה כלום כדי שלא יחוייבו להגיב
אולי גם כאן חיזבלה יגיד שישראל תקפה רק מטעי בננות כדי שלא יחוייב להגיב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: