או שנעים לנו לדמיין שהוא חוסל....כאילו חיסלו אותם בטעות...
או שנעים לנו לדמיין שהוא חוסל....כאילו חיסלו אותם בטעות...
מתברר ככל שעובר הזמן שמה שקבלתי מהצינזורה היה נכוןצריכים להפיק לקחים מהתעמולה שנוצרה פה אתמול סביב החיסול, האכזבה גדולה על אף שאין אישור רשמי, בכל האירועים הדרמטיים יש תמיד לנטות לצד היותר רשמי ולא על חשבונות X של כל מיני מרובי עוקבים, אחרת זה ממש יכול להיות מאכזב. אני אומר את זה קודם כל לעצמי.
האם עד אז נדע עוד שם?מזכ”ל חזבאללה, חסן נסראללה צפוי לנאום ביום ד’, 19.6, בשעה 17:00 לכבודו של טאלב עבדאללה, הבכיר בחזבאללה שחיסלה ישראל שלשום.
(אבו עלי)
לכל העוקבים שהיו בהיסטריה אמש כתבתי לכם לכו לישון לא יהיה כלום, והנה אנחנו עדיין כאן וכדור הארץ עדיין במקומו.
יש רק בעיה קטנה לא מצאתי שום רמז במה שכתב בלילה שאין דרמה ושאפשר ללכת לישון בשקט.....החיסול היה או לא היה
האמת שישבתי רגל על רגל וצחקתי מכל הטרללת שרצה כאן... שיהיה לכם בהצלחה בהמשך, אתם תצטרכו את זה.
אם הדיווח נכון, אולי זה קשור לכך שנסראללה חושש ממתקפה ישראלית וממלחמה גדולה בזמן הקרוב שעלולה בין היתר להביא לחיסולו.דיווחים בלבנון: מחשש להתנקשות בחייו המחבל חסאן נסראללה עזב את את לבנון ונמצא כעת במסתור באירן. מזכ"ל חיזבאללה, נסראללה, הבין שצה"ל יכול להרוג אותו ופונה למקום בטוח באיראן "בשל דאגות ביטחוניות". עקב כך הוא ביטל פגישות מתוכננות וישא את נאומיו בשידורי טלוויזיה מטהראן
ממה שהצלחתי איכשהוא לאחוז בשטף הדיווחים אלו לא השמות שדיברו עליהם כל הזמןערוצים מזוהי חיזבאללה מפרסמים - המחוסלים בתקיפה הישראלית הן סאלי סאקיקי ודלאל עז אלאדין
במה מדובר? טרוריסטים, או סתם מפשיעה בחברה הערבית?גל מעצרים של שב"כ בצפון עצור התאבד בתאו
ועדיין, זה שיפור משמעותי.אתגר היירוט חיל האוויר הצליח ליירט במהלך 72 השעות האחרונות 11 כטב״מים של חזבאללה מתוך 16 ששוגרו אל הצפון. אחוזי היירוט: כ-69%. הרבה פחות ממה שהתרגלנו בכיפת ברזל, מספרים שמלמדים על האתגר הגדול שביירוט.
אני יודע שאני לא מחדש את השאלה, אבל מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה המשמעות של זה.....301 העולם הערבי
דיווחים מלבנון על בומים על קוליים שמבצעים מטוסי קרב ישראליים סמוך לליטאני.
נראה שהוא שווה התייחסות כי תומכי החזיבללאה הגיבוהכול דיבורים בטח מי שאמר את זה הוא בכלל לא בלבנון,
לא הבנתי מה זה חוץ מחיילי לבנון וכי חיילי לבנון ילחמו בחיזבאללה ?
השייח' חסן מרעב לציוני כמיל שמעון:
יש כלב שנבח והנביחות שלו הגיעו אלינו שהוא ילחם בנו
הו קבצן משת"פ, אנשי הסונה הם אנשים של גבריות, כבוד והגנה על המדוכאים, וסוגיית פלסטין פועמת בליבם וזורמת בעורקיהם
והם אינם אנשים של שפלות, נבזות ובגידה כמוך
אתה נכשלת ותיכשל אם תהפוך אותם לחומר בעירה למלחמת פיתנה ציונית שאתה מנהל בנביחותיך..
להראות נוכחות ולהגביר לחץאני יודע שאני לא מחדש את השאלה, אבל מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה המשמעות של זה.....
יותר לאסוף מודיעין, הרעש העל קולי הוא עניין טכני שנובע משינוי גובה טיסת הקרב.להראות נוכחות ולהגביר לחץ
וכאילו לומר אנחנו פה תזהרו
תשפטו אתם עם זה מועיל
אלו השמות של שתי הנשים הפראמדיקית ונוספת שפרסמו את שמותיהם יחסית סמוך לתקיפה, כך שאין בהודעה זו שום חידוש.ממה שהצלחתי איכשהוא לאחוז בשטף הדיווחים אלו לא השמות שדיברו עליהם כל הזמן
אם כך חסל דרמות?
נשמע לי מוזר שאוספים מודיעין בקולות וברקים חשבתי לתומי שצריך להיות שהפוךיותר לאסוף מודיעין, הרעש העל קולי הוא עניין טכני שנובע משינוי גובה טיסת הקרב.
לא מחייב שזה ספציפי היה לאיסוף מודיעין, יכול להיות גם אימון גנרלי בשטח אויב עד כמה שאפשר, אני לא איש צבא אבל מסתבר שהצבא לא אמור להזכיר לחיזבאללה באופן שיטתי בצורה הזאת את עוצמת חיל האוויר לא שמענו בשום זמן בהיסטוריה על התנהלות כזאת.נשמע לי מוזר שאוספים מודיעין בקולות וברקים חשבתי לתומי שצריך להיות שהפוך
אבל אם כתבת אתה כנראה יודע
טייס אחד הסביר שבארץ אסור להם לעבור את מהירות הקול כדי שלא להבהיל אנשיםאני יודע שאני לא מחדש את השאלה, אבל מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה המשמעות של זה.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: