ראובן שפירא
משתמש פעיל
אז עוד פעם אבו צאלח מנסה לקשקש או לרמוז משהו?אבו צאלח: ...הם פועלים גם מהקרקע...
אז עוד פעם אבו צאלח מנסה לקשקש או לרמוז משהו?אבו צאלח: ...הם פועלים גם מהקרקע...
לא הבנתי.אבו צאלח
האירוע בחורפיש לצערי הרב טענתי ואני טוען בנחרצות, חיזבאללה מעבר ליכולות האוויריות שלהם לתצפית ומודיעין, הם פועלים גם מהקרקע. נכון להרגע 10 נפגעים בדרגות שונות
לדעתי הוא לא מתכוון לפלישה אלא לשיתוף פעולה מקומי [מאוייבים פלסטיניים] או סייבר - במודיעין על אתרים מסויימים. אולי.לא הבנתי.
הוא טוען שהייתה כניסה קרקעית של מחבלי חיזבאללה?
אולי שיתוף פעולה של גורמים כאלו ואחרים מתוך ישראללא הבנתי.
הוא טוען שהייתה כניסה קרקעית של מחבלי חיזבאללה?
חורפיש זה לא כפר בדואי?לדעתי הוא לא מתכוון לפלישה אלא לשיתוף פעולה מקומי [מאוייבים פלסטיניים] במודיעין על אתרים מסויימים. אולי.
כפר דרוזיחורפיש זה לא כפר בדואי?
אתה צודק לחלוטין, זה לא מה שאמרתי. תקרא שוב מה שאמרתיעם כל הכבוד זה כן אמור לעניין את המערכת וזה כן שיקול ביטחוני כי "המדינה" אינו רק מרכז הארץ. בפעם האחרונה שבדקתי הצפון היה חלק מהמדינה ותושביה הם אזרחי המדינה עם כל הזכויות שמגיעים לאזרחי המדינה האחרים.
וכשבא אויב וגורש אלפי אזרחים והורס בתיהם "המדינה" אמור לטפל בזה כי גם זה ביטחון המדינה.
(אני לא אומר שצריך לפתוח עכשיו במלחמה בצפון, אני לא מומחה למלחמות (או לאף דבר אחר) אני רק חולק על זה שמצב תושבי הצפון לא אמור לעניין את המערכת ואינו שיקול בטחוני.)
זו משאלת לב או עדכון?מכת פתע בלבנון עכשיו.
הלל ביטון רוזן
אחח איזה בזבוז שהוא לא בקבינטמכת פתע בלבנון עכשיו.
הלל ביטון רוזן
לא נראה לי משהו שקורה בגלל האירועים.הקבינט לניהול המלחמה יתכנס מחר בשעה 20:00 בערב, בצל ההסלמה באזור הצפון. לאחר מכן, בשעה 21:00, יתכנס הקבינט המדיני-ביטחוני.
צריך להוציא את המושג הזה מתקפת פתע...מכת פתע בלבנון עכשיו.
הלל ביטון רוזן
הכוונה להפתיע את הישראלים.צריך להוציא את המושג הזה מתקפת פתע...
אם יתקפו באיראן זה יהיה פתע. בעיראק זה יהיה פתע.
בלבנון הם יודעים שזה יכול לקרות בכל רגע... הם רואים ועוקבים בטירוף אחרי כל פיסת חדשות בישראל..
יש פתע במיקום מתקפה ויש פתע בגודל מתקפה.צריך להוציא את המושג הזה מתקפת פתע...
בלבנון הם יודעים שזה יכול לקרות בכל רגע... הם רואים ועוקבים בטירוף אחרי כל פיסת חדשות בישראל..
אבל זה פתע ממש מוגבל,יש פתע במיקום מתקפה ויש פתע בגודל מתקפה.
מי שחושב שע"פ חדשות בישראל נדע מתי תבוא מתקפת הפתע - טועה.צריך להוציא את המושג הזה מתקפת פתע...
בעיניי, סיכוי גבוה מאד שמתקפה גדולה תבוא רק לאחר הנחיות לציבור מפיקוד העורף או אפילו קמפיין נרחב בנושא.מי שחושב שע"פ חדשות בישראל נדע מתי תבוא מתקפת הפתע - טועה.
למתקפה כזו לא יהיו סימנים תקשורתיים מקדימים
ביבי חייב ללכת הבייתההערכה בישראל: סינוואר יטרפד את העסקה.
לדעתי זו הודעה ראשונה מגורם רשמי שחיילים הם אלו שנפגעו בארועדוברות המרכז הרפואי זיו:
סמוך לשעה 18:45 הובאו למלר"ד בזיו, 2 פצועים קל, כתוצאה מהמטח על חורפיש.
2 הפצועים (חיילי מילואים) עם פגיעות. בגפיים התחתונות. בהכרה ובמצב יציב. המשפחות מעודכנות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: