בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
המצב לא פשוט
בבקשה
ביצוע פעולות | תאריך הגרלה | סוג הגרלה | מספר הגרלה | תחילת הרשמה | סיום הרשמה | דירות בהגרלה | זכאות | יישוב | בן מקום | משפר דיור | *מיקום זכייה | מצבך בהגרלה | **מקומך |
---|
16/01/2023 |
| 2205 | 28/12/2022 | 08/01/2023 | 119 | חסרי דיור | אופקים | לא | לא | 183 | לא זכה | 40 |
יש סיכוי מסויים. מתוך 119 הזוכים יהיו כנראה כמה וכמה ביטולים, חלק מרצון - בגלל המיקום, וחלק שלא ברצון - כי לא יאושר להם משכנתא.לאור המצב האם יש סכוי לזכיה ?או שעדיף להתקדם ולרכוש בשוק החופשי? בהמתנה מספר 40 באופקים
ביצוע פעולות תאריך הגרלה סוג הגרלה מספר הגרלה תחילת הרשמה סיום הרשמה דירות בהגרלה זכאות יישוב בן מקום משפר דיור *מיקום זכייה מצבך בהגרלה **מקומך
16/01/2023 2205 28/12/2022 08/01/2023 119 חסרי דיור אופקים לא לא 183 לא זכה 40
מישהוא שמע על זה? יודע מתי אמור לקרות?
הכנסות מסודרות. יש לצערנו הרבה אנשים שאין להם כעת עבודה, והם עלולים להיתקל בבעיה רצינית באישור המשכנתא.@בית שמשניק
מה צריך בכדי שיאשרו משכנתא?
אם האישה גם לא עובדת זה בעיהמה עושים אברכי הכוללים בלי הכנסות?
הכל מוקפאמה אם ההגרלות אין שום עידכון
לדעתי צריך להתחיל לעשות לחץ על זה
מזל טוב לכל הזוכים. מכל הלב, כולל הצוציקים המאורסים שזכו פתאום במתנה של מיליון שקל באלעד, ועל אף ששוב פעם, הילדים שלי, לא זכו.
אני מאמין באמונה שלימה שהוא בורא ומנהיג לכל הברואים והוא לבדו עשה עושה ויעשה לכל המעשים.
אני שמח לבשר לך שהם יכולים עכשיו לרכוש דירה מוכנה לכניסה מיידי בחריש (יותר קרוב מעכו) במחיר יותר משתלם מההגרלות של מחיר למשתכן.עמעמס. והא ראייה שהבן שלי עם שני ילדים, וחמישים הגרלות, עדיין לא זכה אפילו בעכו...
צריך לבדוק טוב טוב אם ההמתנה שם תהיה כדאית.
מצרף כאן דברים שמצאתי באתר אחר לגבי ההגרלות בחריש:
הגרלות בחריש
מחיר למטר- 14508 שח ( לפני הנחה)
דירת 4 חדרים 100 מטר תעלה 1450800 שח לפני הנחה. עזבו רגע את המרפסת, חניה, ומחסן.
עם ההנחה היא תעלה 1150800 שח.
עכשיו.. אם אני מוסיפה את מדד תשומות הבניה, ושאר ההוצאות, ועוד כסף שצריך להשקיע בדירה, עורך דין וכו'
יוצא שהדירה תעלה לי בערך 1300000 לפחות.( בלי חישוב המרפסת, מחסן, והחניה)
מחירי הדירות בשוק החופשי נעות בין 1.4-1.5..לפני מיקוח( מחיר שיווק)
איפה בדיוק ההנחה?
כבר שווה לרכוש בשוק החופשי לפחות אקבל שכירות מהיום הראשון, דירה שכבר יש בה מטבח משודרג, מזגנים, רשתות, חיבורים לתשתיות וכו',
ככה שחוץ מהון עצמי של 10% אין שום הטבה אחרת
פשוט הזוי שמחירי ההגרלה הם במחירי השוק וזה לאחר ההנחה ששנתיים אחורה המחיר למטר היה חצי מזה פלוס מענק של 40000 שח ועכשיו גם את זה הורידו.
מה אני מפספסת פה?? אני טועה בחישוב שלי? כי אין הגיון
הלוואי וזה באמת המחיר, מדובר בדירה מכונס נכסים-כל המרבה במחיר זוכה בדירה.אין דירת 4 חדרים בפחות מ1.5 מיליון.אני שמח לבשר לך שהם יכולים עכשיו לרכוש דירה מוכנה לכניסה מיידי בחריש (יותר קרוב מעכו) במחיר יותר משתלם מההגרלות של מחיר למשתכן.
צפה בקובץ המצורף 1511929
צפה בקובץ המצורף 1511936
יש כרגע 61 מודעות ביד 2 של דירות 4 חד' בפחות מ1.5 מיליון ש"ח, וזה עוד לפני מיקוח. המחירים בחריש בהתרסקות, וזו עובדה.הלוואי וזה באמת המחיר, מדובר בדירה מכונס נכסים-כל המרבה במחיר זוכה בדירה.אין דירת 4 חדרים בפחות מ1.5 מיליון.
ואם יש אני מעוין לקנות.
מה אם ההגרלות אין שום עידכון
לדעתי צריך להתחיל לעשות לחץ על זה
משיחה עם עובד במשרד השיכון הובהר לי שההגרלות ימשיכו ואמור להיות הגרלה גדולה בקרוב אך אין תאריך ידוע עקב המצב.הכל מוקפא
אפילו את הגרלת המענק לדירות עד 600K עדיין לא ערכו. למרות שההרשמה אליו נסגרה כבר לפני חודש וחצי.
תודה רבה לך כל הציבור מחכה בקוצר רוחמשיחה עם עובד במשרד השיכון הובהר לי שההגרלות ימשיכו ואמור להיות הגרלה גדולה בקרוב אך אין תאריך ידוע עקב המצב.
מרות המצב?משיחה עם עובד במשרד השיכון הובהר לי שההגרלות ימשיכו ואמור להיות הגרלה גדולה בקרוב אך אין תאריך ידוע עקב המצב.
לכל מי ששאל אם התוכנית מתה.
לשאלה הספציפית אם לקנות כעת דירה או לא זה שאלה אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: